Viertron presenteert domotica paviljoen

Viertron laat hun domotica paviljoen zien op de beurs "Eigen Huis (Ver)bouwen en Inrichten" die van 1 t/m 3 april plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Voor het eerst in de geschiedenis van deze zeer goed bezochte bouw- en verbouwbeurs zal Viertron samen met een aantal van haar installateurs en dealers een domotica paviljoen aan het publiek tonen. Op dit paviljoen worden diverse mogelijkheden belicht die duidelijk zullen maken hoe domotica de leefomgeving nog aangenamer kan maken.

De onzichtbare luidsprekers van Novasonar zullen er hun opwachting maken. Doordat ze met stucwerk of behang afgewerkt kunnen worden, zijn ze volledig aan oog onttrokken. Met een presentatie van het merk Abitana wordt uitgelegd hoe op eenvoudige wijze een complete infrastructuur kan worden aangelegd die alle denkbare signalen door de woning verspreid. Met slechts één kabel worden TV, radio, telefonie, internet, audio, video en aansturing van andere apparatuur verdeeld. Een bijpassende patchkast zorgt er bovendien voor dat de signalen niet aan een plek gebonden zijn; als de TV van plek verandert, verhuist de aansluiting mee.


Sfeerimpressie van Eigen Huis (Ver)bouwen en Inrichten

Hoewel apparaten steeds slimmer worden, moeten ze nog altijd bediend worden. RTI heeft hiervoor een breed assortiment van slimme afstandsbedieningen. Slim zowel voor in de hand als stijlvol verzonken in de muur. Alle apparatuur, van AV systemen, gordijnen, toegangscontrole, CV tot verlichting is hiermee interactief te bedienen. Uiteraard mag het meest begeerlijke audiosysteem van dit moment niet ontbreken. Het gemak van de touch screens van Meridian Sooloos zorgt voor muzikaal genot in de luxe huiskamer anno nu.

Meer weten over het domotica paviljoen? Kijk op de website van Eigen Huis (Ver)bouwen en Inrichten.


EDITORS' CHOICE