Velodyne in-wall subwoofer

Redactie AV & Domotica | 30 augustus 2007 | Audio-Technica

Velodyne introduceert de SC-IW In-Wall subwoofer in de SubContractor™ serie

Velodyne Acoustics, al 20 jaar nummer één in subwoofertechnologie, introduceert naast de eerder geïntroduceerde modellen in de zeer gemakkelijk te installeren SubContractor serie Custom Install produken nu ook de SC-IW In-Wall Subwoofer.

De SC-IW is de eerste in-wall subwoofer die past in een holle muurruimte met behoud van een referentie-kwaliteit weergave. De driver in de SC-IW beweegt in de vertikale richting voor een maximale uitslag met minimale belasting van de wanden, om de meest veeleisende home-theater- en muziekliefhebbers te plezieren met zijn autoriteit, precisie en lage vervorming. De woofer met lange slag (ruim 2,5 cm uitslag!) levert de kwaliteit van een hoge kwaliteit vrijstaande subwoofer met 25 cm conus.

Mogelijkheden:

  • Kan naadloos in de wand worden verwerkt
  • Gemakkelijk te installeren: versterker en subwoofer zijn gescheiden
  • Kan met normaal speakerdraad worden aangesloten
  • Ongelooflijk diepe, krachtige basweergave met minimale vibratie van de wand
  • De bijbehorende SC-1250 versterker kan 1 of 2 subwoofers aansturen (apart leverbaar)
  • Wordt geleverd met een standaard frontje voor gemakkelijke installatie en onderhoud en een ‘designer’ frontje. Beiden zijn overschilderbaar.

De SC-1250 klasse D versterker is rack-monteerbaar en heeft 3000 W dynamisch en 1250 W RMS continue vermogen. De SC-1250 heeft bovendien DSP controle, een ingebouwde 7-bands automatische ‘room eq’, een 12 V trigger, een IR repeater jack en RS-232 besturing en wordt geleverd met een meetmicrofoon (voor de room eq), een infrarood afstandsbediening en rack montagemateriaal. Met normale speakerkabels kunt u twee SC-IW subs aansluiten op de SC-1250. De crossover- en volume-regelingen bevinden zich op de voorzijde, almede de microfooningang voor een eenvoudige installatie.

De SC-IW en SC-1250 zijn vanaf heden verkrijgbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE