NIEUWSWadia

Wadia 151 PowerDAC mini

Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2010 | Wadia

Twee jaar geleden verraste het Amerikaanse high-end merk Wadia vriend en vijand met de introductie van een uiterst betaalbaar, compact product.

Een nog grotere verrassing voor de mensen die Wadia kennen van haar high-end cd-spelers was dat het een iPod accessoire betrof. Maar wel een bijzondere! De Wadia 170iTransport - want daar hebben we het over - was namelijk het eerste iPod docking station dat de digitale uitgang van de iPod benaderde en daarmee de inferieure DAC-chip van de iPod wist te omzeilen, daarmee de weg vrijmakend om de iPod als audiofiele bron te gebruiken.



Twee jaar later kunnen bezitters van een Wadia 170iTransport eindelijk de bijpassende Wadia Dac aanschaffen. Deze nieuwe Wadia Dac, met de naam Wadia 151 PowerDAC mini, past visueel perfect bij het 170iTransport en is voorzien van een 2 x 50 watt eindversterker versterker. De PowerDAC mini zou daarmee zelfs in staat moeten zijn om `lastige` luidsprekers aan te sturen.



De 151 PowerDAC mini beschikt over twee digitale S/PDIF-ingangen, een optische ingang, een fase-schakelaar, een usb-ingang en een digitale volumeregeling en is daarmee erg compleet te noemen.

Prijs en beschikbaarheid:
De in zwart en zilver leverbare W151 PowerDac heeft een advies verkoopprijs van 1298 euro en is per direct leverbaar.


EDITORS' CHOICE