NIEUWSSamsung

Samsung opent 3D Brand Store


Redactie HiFi.nl | 23 februari 2010 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung Electronics heeft afgelopen vrijdag 19 februari haar eerste tijdelijke Samsung 3D Brand Store geopend in de P.C. Hooftstraat 48 te Amsterdam. Tijdens de feestelijke opening kregen de genodigden de gelegenheid om de Samsung`s 3D TV`s te bewonderen.


Foto: de 3D Brand Strore van buiten

De winkel biedt de consument een complete `3D experience` aan waarbij de nieuwste producten van de marktleider in televisies te bezichtigen zijn. In de Samsung 3D Store komen diverse producten van Samsung aan het licht. De Top line LED producten inclusief de nieuwste zeer platte RVS Design 3D TV’s zijn in deze store te bewonderen en ook het grote assortiment aan fotocamera’s waaronder de lang verwachte NX10 camera is in deze store te bezichtigen. Niet te vergeten de diverse Samsung Audio producten zoals de 3D Blu-ray spelers en 3D Blu-ray Home Theater Sets.

Ook de zojuist gelanceerde ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition’ LED TV staat in de winkel. Deze LED TV is speciaal en exclusief voor Samsung ontworpen door de bekende interieurontwerper Eric Kuster.


Foto: de 3D Brand Store van binnen
 
In 2010 is 3D één van de speerpunten binnen de elektronicabranche. Samsung speelt hierin naar eigen zeggen een pioniersrol. Als eerste ter wereld komt de elektronicagigant met een compleet gamma van 3D LED, LCD en Plasmaschermen tot aan 3D Blu-ray spelers en 3D Blu-ray Home Theaters Sets.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »