NIEUWSQuad

Merken TransTec vinden nieuw onderdak

Redactie HiFi.nl | 24 juli 2009 | Quad

Enige weken geleden berichtten wij u over het faillissement van TransTec, een van de meest gewaardeerde importeurs van hoogwaardige geluidsapparatuur en accessoires voor zowel de consumenten- als de professionele markt.

Een tussentijdse update gaf wat extra informatie voor bezorgde bezitters en verkopers van  producten uit het assortiment van TransTec.

En nu kunnen we melden dat vele merken van TransTec een nieuw onderdak gevonden hebben bij het Nederlandse bedrijf ESK. Enige belangrijke uitzondering is KEF, dat zelfstandig verder gaat.

Wij spraken kort met Paul Mastenbroek, directeur van ESK. Hij prijst zich zeer gelukkig met de overname van een groot deel van het merkenpakket van TransTec.

“Tot nu toe kenden veel mensen ons als een degelijk audiovisueel reparatiebedrijf met 30 medewerkers, maar per vandaag mogen we ons ook Benelux-importeur noemen voor McIntosh, Nevo, QUAD, Russound (NL), Sherwood, SIM2, Stewart Filmscreens, Ultralink, Wharfedale en XLO. Uiteraard nemen we ook alle door TransTec aangegane garantieclaims van deze merken over. Wij hebben ons ten doel gesteld om samen met geautoriseerde, gespecialiseerde en onafhankelijke dealers onze merken groot te maken met behulp van kennis van zaken, uitstekende technische ondersteuning en, niet onbelangrijk, een levenslange fascinatie voor hifi.”

“Er staat een heel team klaar bij ESK, met ondersteunende specialisten, en met een technische support en know-how die passen bij deze illustere merken. We hebben er veel zin in, en hopen iedereen mee te krijgen in onze inzet om hifi en custom install en de ondersteuning daarvan nog leuker en mooier te maken. Daarom hopen we oude en nieuwe klanten en gebruikers te ontmoeten tijdens de VAD Show van 17-19 oktober, waar we ze graag in contact brengen met oude en nieuwe bekenden.”


Meer informatie:

Telefoon:  +31 (0)180-590184
Fax +31 (0)180-590182 
Email: sales@eskonline.nl
Internet: www.eskonline.nl


EDITORS' CHOICE