Nieuw: Mordaunt-Short Mezzo 8

Redactie HiFi.nl | 08 september 2008 | Mordaunt-Short

(ingezonden mededeling)

Voortbouwend op het enorme succes van de Mezzo-luidsprekerserie heeft Mordaunt-Short de vloerstaande luidspreker Mezzo 8 op de markt gebracht - een origineel 3-weg-ontwerp.



Met behulp van een 5¼"-midrange driver en twee 6½” Continuous Profile Cone (CPC™)-bassdrivers, sluit dit trio naadloos aan op de Aspirated Tweeter Technology (ATT™) waarmee een fenomenaal gedetailleerd en toch indrukwekkend geluid wordt geboden met een hoge stabiliteit, met name voor grotere luisterruimten of thuisbioscopen. Net als bij de legendarische Performance 6 van Mordaunt-Short beschikt het middenbereik over zijn eigen behuizing en is volledig gescheiden van de bass-drivers, waarmee wordt gegarandeerd dat het uitsluitend werkzaam is binnen zijn eigen, toegewezen bandbreedte.

Het grotere kastvolume van de Mezzo 8 zorgt voor krachtige, lage frequenties terwijl het gewelfde ontwerp het oog bedriegt, waardoor het in omgevingen van elke omvang kan worden geplaatst. Hij wordt geleverd met een op maat ontworpen sokkel voor ultieme stabiliteit en gebruiksgemak.



Prijs en beschikbaarheid:

De Mordaunt-Short Mezzo 8 is leverbaar vanaf de herfst 2008 voor een adviesprijs van 749 euro per stuk.


EDITORS' CHOICE