Nieuw: Audio-Technica ATH-ANC3


Redactie HiFi.nl | 09 januari 2008 | Audio-Technica

Audio-Technica heeft op de CES in Las Vegas een nieuwe in-ear hoofdtelefoon aangekondigd. De belangrijkste eigenschappen van de ATH-ANC3 zijn volgens de fabrikant dat de hoofdtelefoon door middel van een ingebouwde techniek 85% van het omgevingsgeluid weg filtert en het uitstekende draagcomfort.De ATH-ANC3 bevat gepatenteerde technologie die met behulp van kleine microfoontjes in het oordopje ervoor zorgt dat het geluid omgevingsgeluid wordt weg gefilterd. Deze eigenschap maakt de oordopjes volgens de fabrikant ideaal voor het gebruik in vliegtuigen, treinen of tijdens het joggen. De ATH-ANC3 wordt geleverd met drie verschillende maten oordopjes (small, medium en large) zodat ze passend gemaakt kunnen worden voor elke gebruiker. Verder wordt de hoofdtelefoon geleverd met een controlunit die het mogelijk gemaakt het geluid uit te zetten.

Volgens Audio-Technica levert de ATH-ANC3 helder, hoge kwaliteits geluid met een flinke basweergave en een gedetailleerd midden. De oordopjes kunnen ook gebruikt worden om alleen het omgevingsgeluid weg te filteren. Hiervoor is het wel nodig dat er een batterij in de controlunit zit. Alleen naar audio luisteren kan zonder het gebruik van een batterij. De ATH-ANC3 wordt geleverd met een draagtasje, een verstelbare en verlengkabel, een vliegtuigadapter, een bevestigingsclip en een AAA batterij.   
   
Prijs en beschikbaarheid
De Audio-technica ATH-ANC3 is leverbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van 169,95 dollar. Het product is beschikbaar vanaf het voorjaar.

MERK

EDITORS' CHOICE