NIEUWSNuforce

Nuforce Reference 9 SE

Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2006 | Nuforce

(ingezonden mededeling)

Nuforce introduceert de Reference 9 SE

Crusade Audio laat de HiFi.nl-redactie weten dat binnenkort de Reference 9SE wordt geintroduceerd. Het door ons ontvangen persbericht geeft hoog op over deze versterker: "De Nuforce Reference 9 SE is vorig jaar door The Absolute Sound en andere magazines uitgeroepen tot allerbeste versterker in elke prijsklasse."

"Nuforce is opvallend door de gepatenteerde Nuforce Analog Switching ModeTM. Een combinatie van digitaal versterken en analoog schakelen. Hierdoor blijven de versterkers van Nuforce koel en onvoorwaardelijk stabiel bij het aansturen van de meest uiteenlopende luidsprekers. Wat de Nuforce Reference 9 SE bijzonder maakt zijn de gebruikte onderdelen. Louter het beste materiaal is gebruikt; aparte voedingen voor het analoog schakelen en het digitaal versterken, PCOCC oxygen-free copper bedrading en verbeteringen aan de input-sectie, waaronder hoge-capaciteit condensatoren."

"De gebruikte technologie en de kwaliteit van de componenten leiden tot een natuurgetrouw geluidsbeeld. De breedbandige weergave van de frequenties, de grote dynamiek en de afwezigheid van welke vervorming dan ook, zorgen voor een puur, snel en onversneden geluid."

Dit alles kan u geleverd worden in een chassis van strak design in de kleur "copper-rose" (zie foto).


EDITORS' CHOICE