NIEUWSB&W

VAD 06: Audio Classics

Redactie HiFi.nl | 15 september 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Audio Classics gaat er dit jaar tijdens de VAD show weer voor! De Brabantzaal zal omgetoverd worden in iets zeer speciaals. Laat u allen verassen!

Het zal er gezellig aan toegaan met weer een gratis wijntje voor iedere bezoeker, een buikdanseres, een of twee fantastische live-bands, en de introductie van een behoorlijk aantal zeer interessante nieuwe producten waaronder;

Van Clearaudio

  • de Double Smart Matrix, een Wereld première! De Double Smart Matrix is de 2e platenwasser in deze serie en is er één die op beide zijdes van een LP tegelijkertijd vloeistof aanbrengt, de plaat wast en daarna afzuigt! De prijs wordt op de VAD show bekend gemaakt en zal het zal een Very Smart prijsje zijn!


  • Clearaudio heeft verder een totaal nieuwe magneet lagering voor de Clearaudio draaitafels ontwikkeld, een Wereld première! Met dit magnetische lager komt de kogel uit de huidige lagering compleet te vervallen! Dit betekend dat het plateau helemaal los is van de lager as. Deze techniek is mogelijk gemaakt door een nieuwe gepatenteerde uitvinding van Clearaudio, een ceramisch / magnetisch lager. Doordat de as gemaakt is van een speciaal door Clearaudio ontwikkelde ceramische legering, geeft hij het magnetisme van de magneet niet door aan de LP en aan het element. Dit zijn problemen waartegen elke draaitafel fabrikant op liep bij onderzoek naar dit type lagering. Clearaudio heeft dit probleem nu voor eens en voor altijd opgelost. Dus zelfs de laagste plateaus, zoals bijvoorbeeld dat van de Champion, kunnen nu ook voorzien worden van een magnetisch lager. Het is ook mogelijk het magnetische lager als upgrade voor uw huidige Clearaudio draaitafel na te bestellen.
  • Een nieuwe draaitafel, een Wereld primeur, waarvan de naam bekend gemaakt gaat worden op de VAD show, en die uitgevoerd zal worden met een magnetisch lager, een dik plateau, een Satisfy Carbon arm Direct Wire en met het top MM element van Clearaudio de Maestro. Dit alles voor een prijs van 1950 euro!

Van Okki Nokki

  • Okki Nokki introduceert zijn Okki Nokki AMP. Een geïntegreerde versterker met een vermogen van 2 x 100 watt met standaard een ingebouwde phono voorversterker van zeer hoge kwaliteit met vele instelmogelijkheden die van buitenaf te bedienen zijn en met uiteraard een afstandsbediening. De verkoopprijs is 800 euro.
MERK

EDITORS' CHOICE