NIEUWSRogue Audio

Rogue Audio in Benelux


Redactie HiFi.nl | 16 januari 2006 | Rogue Audio

(ingezonden mededeling)

Crusade Audio heeft het gehele productenscala van Rogue Audio in haar pakket opgenomen voor Nederland en België. Rogue Audio is een buizenmerk pur sang. Sinds 1994 is het merk een steeds grotere speler op de Amerikaanse markt geworden en vanaf 2006 is Rogue Audio in Nederland verkrijgbaar.

Versterkers van Rogue Audio leveren buitengewone prestaties tegen een gewone prijs en passen daarom uitstekend binnen de filosofie van Crusade-audio: een zeer mooi geluid tegen een meer dan redelijke prijs. Rogue Audio combineert de beste ontwerpen van tube-circuits met een nauwgezet geconstrueerde circuitlayout om bijzonder goede prestaties te leveren. Door een niet aflatende aandacht voor de zuiverheid van de audio-signaalweg en de stroomtoevoer wordt een absoluut voortreffelijk product neergezet.

Bij Rogue Audio vinden ze dat een topklasse versterker er ook top moet uitzien. Het uiterlijk van de Rogue Audio versterkers is dan ook als een samenspel tussen vorm en functie: Van de zware aluminium frontplaat tot de gouden schakelingen aan de achterkant en van de warme oranje gloed van de buizen tot het blauwe ledje.

De kwaliteit van Rogue Audio versterkers liggen echter onder de oppervlakte:  verzilverde schakelingen en ”two-ounce” koperen circuit-boards zijn maar een paar van de kenmerken die de aandacht voor detail illustreren. Daarnaast zijn de versterkers van Rogue Audio betrouwbaar: alleen de allerbeste en meest degelijke onderdelen worden gebruikt.

Dit alles resulteert in een zeer fraai weergave van uw geluid. Een mooie toonbalans en een open, ruimtelijk beeld.

EDITORS' CHOICE