NIEUWS

Vivanco PC Performance bij Vego

Redactie HiFi.nl | 08 juli 2005

(ingezonden mededeling)

Onder de naam “PC Performance” brengt Vivanco een aantal apparaatjes op de markt, dat u in de meeste gevallen via een USB-poort op uw PC kunt aansluiten en dat de mogelijkheden van uw PC op een eenvoudige manier uitbreidt.

Vivanco levert actieve hub’s, adapters waarmee u RS232 en Centronics apparatuur via USB kunt aansluiten, adapters voor WLAN en Bluetooth, draadloze hoofdtelefoons en links en een vrij unieke video digitiser die veel awards heeft gewonnen. De meeste apparaten kunt u zonder kennis van hard- en software gemakkelijk installeren via de bijgeleverde CD-ROM’s. Alle apparaten worden geleverd met een Nederlandstalige installatiehandleiding op papier.

Vivanco PC performance

CHH 100, draadloze USB hoofdtelefoon
In vier stappen digitale HiFi-weergave via deze draadloze hoofdtelefoon. Plug de USB-stick in een USB-poort; Windows herkent het apparaat als "USB Audio"; selecteer de audiobestanden; schakel de hoofdtelefoon in en geniet van uw audio. Dank zij de digitale overdracht op 2,4 GHz en het zendvermogen van 10 mW heeft u een absoluut storingsvrij bereik van ongeveer 30 meter.

CHT 100, draadloze audiolink tussen PC en HiFi
Met de CHT100 kunt u audio digitaal en draadloos verzenden van uw PC naar uw geluidsinstallatie (en vice versa). Sluit de zender aan op de hoofdtelefoonuitgang van uw geluidskaart of laptop; sluit de ontvanger aan op de LINE-ingang van uw HiFi; verstuur uw audiobestanden draadloos en digitaal van PC naar HiFi! Dank zij de digitale overdracht op 2,4 GHz en het zendvermogen van 10 mW heeft u een absoluut storingsvrij bereik van ongeveer 30 meter.

PA 111, phono versterker
Met de PA 111 kunt u de uitgang van uw platendraaier aansluiten op de LINE-ingang van uw geluidskaart. Eindelijk kunt u uw verzameling LP`s met optimale kwaliteit via uw PC digitaliseren en omzetten in Audio-CD!

USB Video Digitiser
Met deze awardwinnende video digitiser bewaart u uw analoge video van camera en VHS onder digitale vorm op uw harde schijf. Dank zij de meegeleverde krachtige video-editing en DVD authoring software maakt u prachtige digitale films van uw analoog materiaal. U brandt het resultaat naar Video-CD of DVD. Het systeem ondersteunt MPEG1/2/4 en digitaliseert maximaal 30 beeldjes per seconde in VGA-PAL formaat.

 

Meer informatie:
De Vivanco "PC Performance" apparatuur wordt via internetpostorder in Nederland en Vlaanderen verkocht door:
Vego VOF, Postbus 32.014, 6370 JA  Landgraaf (NL)
Tel: 045-533.22.00
Fax: 045-533.22.02
E-mail: vego_vof@compuserve.com
Internet: www.vego.nl/vivanco


EDITORS' CHOICE