NIEUWSPrimare

Primare CD31 en I30

Redactie HiFi.nl | 17 december 2004 | Primare

(ingezonden mededeling)

Driebergen, 9 december 2004 - In navolging van de introductie van de nieuwe I21, CD21, SPA21, DVD26 is nu de lijn van vernieuwde producten verder gecompleteerd met de I30 geïntegreerde versterker en  CD31 cd-speler.

Primare CD31 en I30

Deze units zijn vanaf heden uit voorraad leverbaar in zowel klassiek zwart als tijdloos titanium.

De voorloper van de I30 (de beroemde A30.1) is al een aantal jaren de benchmark voor geïntegreerde versterkers op of boven zijn prijsniveau. De verfijningen die in de I30 zijn doorgevoerd zullen ongetwijfeld deze begerenswaardige status weer voor een tijd zekerstellen. Op de kritische plaatsen heeft Primare betere en geselecteerde componenten toegepast en is de signaalrouting geoptimaliseerd. Het uiterlijk houdt gelijke tred met de nieuwe styling.

Hetzelfde kan gesteld worden voor de CD31 cd-speler (de opvolger van de D30.2).
Primare heeft weer veel werk gemaakt van deze cd-speler: onder andere door een volledig gebalanceerde opbouw van de DAC- en uitgangssectie, een zeer overgedimensioneerde voeding met aparte windingen voor analoge, digitale en mechanische circuits. Dit uiteraard alles binnen de tijdloos elegante en stabiele Primare behuizing die schril afsteekt bij veel ‘lichtgewicht’ concurrenten.
Voor een meer uitgebreide beschrijving kunt u de bijgevoegde persberichten raadplegen.

De nieuwe tuner, de T22 is vanaf heden uit voorraad leverbaar. Het uiterlijk van de tuner is in lijn gebracht met de rest van het programma. De behuizing heeft nu dezelfde afmetingen als bijvoorbeeld de I21 of CD21. De prijs bedraagt  920 euro (in zwart).
Van de T21 is nog een beperkt aantal exemplaren leverbaar (bijvoorbeeld om een set I20/D20 te completeren).

MERK

EDITORS' CHOICE