Artikelen van Ted JoosNAD stereoset

Gepubliceerd op 30 september 2003
Auteur: Ted Joos
NAD C320BEE / C420 / C521 I & Dali Suite 1.7Mijn eerste ervaring met NAD gaat redelijk ver terug in de tijd. Het moet ergens in ’89 zijn geweest dat mijn vader besloot zijn gehele installatie te vervangen. De installatie bestond uit een NAD 7240 PE receiver met bijbehorende cd speler en speakers van het merk Vifa type Vivace. Dit was voor mij dan ook een gouden kans. We zijn uiteindelijk tot een zeer goede deal gekomen met als resultaat dat ik jarenlang met veel plezier van deze set gebruik heb gemaakt.
lees verder>>

Ben Harper

Gepubliceerd op 25 februari 2003
Auteur: Ted Joos
Ben Harper - Diamonds are on the insideSamenvattend kan ik niet anders stellen dat het hier gaat om een extreem gevarieerd en evenwichtig album, dat je meeneemt in een muzikale reis door de tijd. De lyrics zijn pakkend en de klanken zijn rauw en puur. Ben Harper bewijst hier voor mij een muzikale alleskunner te zijn.
lees verder>>

Interview Ben Harper

Gepubliceerd op 4 februari 2003
Auteur: Ted Joos
HiFi.nl interviewt Ben Harper (c) XingoEen interview met Ben Harper, waarin hij staat voor wat hij tot uitdrukking laat komen in zijn muziek: integriteit, spiritualiteit, respect en vrede. Een zeldzaam persoon en gek op stroopwafels...
lees verder>>

Marantz en Celestion

Gepubliceerd op 20 januari 2003
Auteur: Ted Joos
Celestion AVP 305 (c) XingoZowel Marantz en Celestion zijn al vele jaren een vertrouwde naam in de Hi-Fi wereld en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als ik eind 2002 een Home Cinema set bestaande uit beide merken thuis heb staan. Hoe zal de samenwerking zijn tussen deze van oorsprong Japanse en Britse componenten?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE