Artikelen van Redactie HiFi.nlGeannuleerd: Acoustic Energy-show bij AudioAanZee

Gepubliceerd op 16 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Review: Acoustic Energy 309Op zaterdag 28 maart aanstaande stond er bij AudioAanZee in Den Helder een luistermiddag rond de luidsprekers van Acoustic Energy in de agenda. Deze bijeenkomst is uit voorzorg en omwille van de huidige maatregelen van het RIVM geannuleerd.
lees verder>>

VERPLAATST: Record Store Day 2020 naar 20 juni

Gepubliceerd op 13 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Record Store Day 2020De organisatie van Record Store Day heeft het event dat gepland stond voor zaterdag 18 april aanstaande omwille van het coronavirus verplaatst naar zaterdag 20 juni. Dat is na overleg met alle deelnemende landen besloten. Op die datum zijn er maar liefst 578 albums die je exclusief bij de ruim 100 deelnemende platenzaken kunt kopen, want de releaselijst was al wel bekend.
lees verder>>

Audio Artistiek op Wonen&Co Beurs van 12-03 t/m 15-03 in Groningen

Gepubliceerd op 12 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-03-12 AudioArtistiekOpWoonbeursDe lente is de mooiste tijd van het jaar om het interieur te herzien. Voorjaarsschoonmaak? Voorjaarsherinrichting! Waar anders dan op de Wonen&Co Beurs doe je daarvoor inspiratie op? Zoals elk jaar in maart is Audio Artistiek, gevestigd in Vries, ook aanwezig op de Wonen&Co Beurs.
lees verder>>

Re-scheduled: Audio Research-show bij Rhapsody

Gepubliceerd op 10 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Research bij RhapsodyOp deze pagina kon je de afgelopen periode een aankondiging lezen voor een audioshow rond het merk Audio Research bij Rhapsody in Hilversum, op zaterdag 14 maart aanstaande. Bij dezen willen we je laten weten dat de show verzet is naar 2 mei.
lees verder>>

Music Emotion maart 2020

Gepubliceerd op 9 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion 3 2020Het nieuwe nummer van Music Emotion ligt sinds afgelopen weekend weer in de winkels. Abonnees vonden het maartnummer inmiddels al op de mat.
lees verder>>

Yamaha MusicCast Surround: streaming speakers worden surround-speakers

Gepubliceerd op 5 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-03-05 Yamaha Musiccast SurroundYamaha's MusicCast Multiroom-systeem brengt volgens het Japanse audiobedrijf het beste geluid in het hele huis. Elke bron kan in elke kamer worden afgespeeld, op alle apparaten die via MusicCast zijn aangesloten - van de soundbar tot de platenspeler en de zelfspelende Disklavier-vleugel. Maar MusicCast heeft nog meer in petto: Dankzij de MusicCast Surround-functie kunnen de MusicCast 20 en MusicCast 50 streaming-luidsprekers als surround-speakers worden geïntegreerd in de 5.1-opstelling. Er hoeven geen lange kabels meer te worden gelegd, de audio-overdracht is volledig draadloos. De installatie en bediening vinden comfortabel plaats via de gratis MusicCast Controller-app.
lees verder>>

Gryphon show op zat. 7 maart a.s. bij Audio21 in Heerde

Gepubliceerd op 4 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-12-07 TheGryphonZenaAudiodealer Audio21 zal op zaterdag 7 maart 2020 een showdag houden waarop de muzikale kunsten van het Deense audiobedrijf The Gryphon Audio Systems centraal zullen staan. In twee luisterruimtes zullen versterkers en phono-versterkers van het merk staan opgesteld. De versterkers van The Gryphon zullen verschillende luidsprekers aansturen en uiteraard zorgt Audio21 voor passend bronmateriaal.
lees verder>>

Stassen Hifi organiseert High-End Audio Show op 7 maart

Gepubliceerd op 4 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Stassen High-End ShowOp zaterdag 7 maart organiseert Stassen Hifi in zijn Palazzo luisterkasteel een High-End Audio Show met demonstraties van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE