Artikelen van Eric BeeckmansFWD Special 10: Philips

Gepubliceerd op 21 oktober 2016
Auteur: Eric Beeckmans
TP visionIn februari kondigde Philips al aan dat er een OLED-model op de planning stond, maar nu op IFA was het dan eindelijk zover. Philips introduceert de 55 inch 55POS901F, de eerste OLED-tv in hun aanbod.
lees verder>>

FWD Special 9: LG

Gepubliceerd op 20 oktober 2016
Auteur: Eric Beeckmans
LG specialLG wil steeds nieuwe dingen op de markt brengen, een taak die past bij de rol van “true innovator” die het zichzelf oplegt. In deze special lees je alles over hun OLED-technologie en de toekomst van de tv.
lees verder>>

Review: Sony KD-65ZD9

Gepubliceerd op 8 oktober 2016
Auteur: Eric Beeckmans
Sony tvDe ZD9 is Sony's nieuwe vlaggenschip. De Backlight Master Drive, een gloednieuwe achtergrondverlichting die Sony al aankondigde op CES, moet op dit toestel voor ongezien contrast en indrukwekkende lichtopbrengst zorgen.
lees verder>>

Review: LG 55UH850V

Gepubliceerd op 24 september 2016
Auteur: Eric Beeckmans
lg headerIn het middensegment moet je geen indrukwekkende HDR-beelden verwachten. Je vindt er wel uitstekende televisies die zich perfect lenen voor gebruik in de woonkamer, waar er al eens veel licht is, en de kinderen zeker even veel zitten te kijken als de ouders.
lees verder>>

Review: Philips 55PUS7181

Gepubliceerd op 27 augustus 2016
Auteur: Eric Beeckmans
philipsBen je op zoek naar een prima middenklasser met een unieke toets? Dan is deze Philips misschien wel de juiste keuze. Ambilight, Android, prima beeldkwaliteit, degelijk geluid, en zelfs ondersteuning voor HDR.
lees verder>>

Review: Sony UHP-H1

Gepubliceerd op 1 augustus 2016
Auteur: Eric Beeckmans
Sony UHP-H1Sony positioneert zijn nieuwste Blu-ray-speler als een ‘Premium Audio-en Videospeler’. Dat zegt genoeg over de ambities van het toestel. Naast uitgebreide beeldverwerking biedt deze speler ook een zeer sterk audioluik. Wat schuilt er allemaal in dat mooie chassis?
lees verder>>

Review: Samsung Gear VR

Gepubliceerd op 16 juli 2016
Auteur: Eric Beeckmans
Gear VRVirtual Reality staat al een tijdje in het voetlicht. Er worden dit jaar dan ook heel wat VR-headsets verwacht. Bezitters van een Samsung smartphone kunnen er van proeven met de Gear VR.
lees verder>>

EK-finale kijken? Haal het meeste uit je tv!

Gepubliceerd op 10 juli 2016
Auteur: Eric Beeckmans
Samsung EK specialHet EK loopt tegen zijn einde: vanavond is het alweer tijd voor de finale. Portugal gaat de strijd aan met gastland Frankrijk nadat deze wereldkampioen Duitsland uit hebben geschakeld. En jij gaat natuurlijk kijken! Nou is het standaard beeld van je tv waarschijnlijk niet geweldig, dus hebben wij een aantal tips.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE