Artikelen van BobvosRyan Adams

Gepubliceerd op 18 oktober 2001
Auteur: Bobvos
ryanadams.jpgRyan Adams heeft het laatste jaar de wind stevig in de zijlen gekregen. Mochten er in het verleden nog wel eens berichten in de pers doorsijpelen over vechtpartijen, dronkenschap of afgebroken optredens, sinds het verschijnen van zijn eerste soloplaat "Heartbreaker" schijnt het tij gekeerd te zijn.
lees verder>>

Tandy: The Bloodroot Transciptions (enhanced CD)

Gepubliceerd op 22 augustus 2001
Auteur: Bobvos
bloodroottrans.jpgMet andere woorden: deze vierde Tandy schijf is toch gewoon weer erg goed. Zeker niet geniaal, nee ... daarvoor hebben ze "Liechtenstein`s Oriole" gemaakt. Mike Ferrio`s Tandy blijft gewoon een lekker eigenwijs bandje dat zo zijn eigen weg blijft gaan. Mogen er nog veel Tandy albums volgen.
lees verder>>

Whiskeytown

Gepubliceerd op 14 juni 2001
Auteur: Bobvos
pneumonia.jpgIs "Pneumonia" nu echt het verloren gegane meesterwerk van een aankomend genie? Nee, niet echt. "Pneumonia" is zeker een goede plaat, met een aantal memorabele songs. Zo`n driekwart van het album is zeker van zeer hoog niveau.
lees verder>>

Alejandro Escovedo

Gepubliceerd op 14 juni 2001
Auteur: Bobvos
Alejandro Escovedo - A man under the influence CDHoe is het mogelijk dat Alejandro Escovedo nog geen muziekster van groot formaat is? De nu vijftigjarige Texaan zit al zo`n vijfentwintig jaar in het vak.
lees verder>>

Shaver

Gepubliceerd op 25 mei 2001
Auteur: Bobvos
earthrollson.jpg

Het is te hopen dat de zestiger Billy Joe Shaver de klappen die hij de laatste tijd in zijn persoonlijk leven heeft gehad te boven komt en dat zijn rol niet is uitgespeeld. Zelf heeft hij er wel vertrouwen in, want in het titelnummer zingt hij niet voor niets: "The earth rolls on. / Even though you` re gone. / The earth rolls on, and on, and on ..."

lees verder>>

O Brother, Where Art Thou?

Gepubliceerd op 16 mei 2001
Auteur: Bobvos
obrother.jpgVreemd! Deze CD staat in de USA in de top tien van best verkopende CD`s bij gerenomeerde verzendverhuizen als CD Now en Amazon. Ondertussen staat de teller al op zo`n miljoen verkochte exemplaren. En dat voor een CD die nauwelijks airplay heeft gekregen, omdat de muziek niet commercieel genoeg zou zijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE