Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlStevig nieuw aanbod bij Highender Audio

Gepubliceerd op 7 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
assortiment HighenderHighender Audio in Harskamp heeft in het afgelopen jaar uitgebreid de tijd genomen om de zaak eens flink te vernieuwen en op te frissen. "Al een tijdje wilden we ons meer gaan focussen op de verkoop van nieuwe apparatuur, naast de occasions wat we ook gewoon blijven doen", vertelt Menno de Vries. "Dit omdat we klanten ook beproefde combinaties willen kunnen aanbieden die garant staan voor een ultiem resultaat."
lees verder>>

Audio Forum nu ook in Nederland: eerste vestiging in Leidschendam

Gepubliceerd op 1 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Forum EUZuid-Holland is een nieuwe audiospeciaalzaak rijker: Audio Forum heeft in Leidschendam zijn eerste Nederlandse winkel geopend. Je vindt de internationale detaillist in audio- en videoapparatuur, die voornamelijk actief is in Polen maar ook vestigingen heeft in Berlijn, Praag en Budapest, in de straat Kornoelje, op nummertje 3.
lees verder>>

Dutch Audio Event: 30 en 31 oktober

Gepubliceerd op 1 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Logo Dutch Audio EventDe uitgever van HIFI.NL en de organisatie achter de jaarlijkse XFI Audio Show zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk een nieuwe show te organiseren: Dutch Audio Event. Dat is geen nieuws meer, maar de nieuwe datum voor de allereerste editie wel: zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021!
lees verder>>

Hifi, home cinema en home automation bij PUURavd (video)

Gepubliceerd op 28 mei 2021
Auteur:
Video bij PUURavdHet mag geen verrassing zijn dat we graag over de vloer komen bij PUURavd in Oostzaan, de speciaalzaak in audio, video en domotica. Er is dan ook regelmatig iets te beleven, zoals de Ultra High End Show, de Nieuwsjaarsshow met Goldmund en Kharma, of een heerlijke themamiddag met Songs of Protest. En als dat niet het geval is, dan bedenken we zelf wel een reden; zoals de Hi-Visit afgelopen voorjaar, of deze op maat gemaakte thuisbioscoop bij een tevreden klant thuis.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: CrystalConnect Piccolo Diamond

Gepubliceerd op 16 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
CrystalConnect Piccolo DiamondOok vandaag weer een prachtig product in de HIFI.NL Weggeefactie, deze keer in samenwerking met importeur D&D Audio: de CrystalConnect Piccolo Diamond interconnect kabel (RCA, 1.0 meter) ter waarde van 398 euro.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: Klipsch Heritage Groove (Havoned)

Gepubliceerd op 13 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Klipsch Heritage GrooveEen nieuwe dag, een nieuwe prijs in de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL, deze keer vanuit importeur Havoned. Het lijkt erop dat we na een druilerige maandag een veel betere dinsdag krijgen, en dat er de komende tijd meer voorjaarsweer voor de deur staat. Dat treft, want de compacte Klipsch Heritage Groove is een handige bluetooth speaker voor thuis, die je net zo gemakkelijk ook mee naar buiten neemt. Houd onze website in de gaten, want we hebben vrijwel dagelijks nieuwe acties, doorlopend tot begin mei.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: DALI IO-4 hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 6 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
DALI IO-4Zoals je wellicht al hebt gelezen, starten we vandaag met onze Wekenlange Weggeefactie. In samenwerking met dealers, fabrikanten en importeurs vind je de komende maand vrijwel dagelijks nieuwe prijzen waar we onze lezers blij mee mogen maken. De kick-off voor deze tombola is voor DALI Benelux, die ons een fraaie 'iron black'-uitvoering van de DALI IO-4 hoofdtelefoon hebben gestuurd. Meedoen kan onderaan deze pagina, en houd onze website goed in de gaten, want het staat je natuurlijk vrij om ook aan alle andere acties deel te nemen.
lees verder>>

Vacature: Hifi Solutions zoekt fulltime verkoopadviseur (m/v)

Gepubliceerd op 24 maart 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vacature HIFI SOLUTIONSHifi Solutions in de Amsterdamse Muiderstraat heeft momenteel een mooie vacature: de audiospeciaalzaak is op zoek naar een fulltime verkoopadviseur (m/v).
lees verder>>

EDITORS' CHOICE