Artikelen met de tag Versterkers



Review: Cyrus Audio i9-XR

Gepubliceerd op 7 januari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2020-12-01 Cyrus XR-serieAls Cyrus Audio voor een ding staat, dan is het wel een Britse hifi-sound in een klein, huiskamervriendelijk formaat. Het merk lanceert nu de nieuwe XR-familie: meer high-end en krachtig maar nog altijd bijzonder compact. De i9-XR die we hier testen is het topmodel en overdondert met een enorme connectiviteit en een nieuw DAC-gedeelte.
lees verder>>

Review: Rega Aethos - Doet (gelukkig) zijn eigen ding

Gepubliceerd op 29 december 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2019-11-06 Rega AethosRega staat synoniem voor een reeks bekroonde draaitafels, met aan de top de oogstrelende Planar 10. Iets minder bekend is dat het Britse merk ook andere hifi-apparatuur bouwt dat goed wordt ontvangen. Het bijna-topmodel bij de versterkers is de Aethos, in het afgelopen jaar geintroduceerd en nog op de valreep in 2020 getest op HIFI.NL en HIFI.BE.
lees verder>>

Review: Marantz PM6007 en CD6007

Gepubliceerd op 14 december 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Marantz PM6007 versterker en CD6007 cd-speler gelaAls Sound United aan je vraagt of je de bestverkopende serie van Marantz eens in huis wil hebben, al is het maar voor een paar weken, dan is het antwoord natuurlijk volmondig; JA! Want we hadden al hoge verwachtingen van die 6000-serie, in ieder geval op basis van de geluiden rondom de PM6007, maar ook de CD6007 belooft veel goeds. Laat maar komen dus, die stereocombinatie.
lees verder>>

Review LEAK Stereo 130 en CDT - klassieke hifi in retrojasje

Gepubliceerd op 25 november 2020
Auteur: Max Delissen
Review LEAK Stereo 130 en CDTToen ik de nieuwe LEAK Stereo 130 versterker met bijpassende LEAK CDT cd-transport een tijdje geleden voor het eerst voorbij zag komen in een persbericht maakte mijn hifi-hart een verheugd sprongetje. In 2011 kreeg ik van een collega een oude LEAK Delta 30 geïntegreerde versterker. Die eigenwijs vormgegeven kleine versterker uit de late nadagen van de overgang tussen buizen en solid state werkte nog steeds, en ondanks dat hij een paar ouderdomsverschijnselen vertoonde schreef ik er deze enthousiaste vintage review over. LEAK bestond al een hele tijd niet meer, maar nu is dit toch iconische merk dus terug op de markt. Die moest en zou ik aan de tand voelen, en aldus geschiedde.
lees verder>>

Review Rotel A11 en CD11 Tribute: degelijke bouw, ingetogen vorm, neutrale detailrijke klank

Gepubliceerd op 8 november 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-09-24 Rotel A11enCD11 TributeEen versterker is doorgaans het hart en het centrale regelcentrum van een audioset, ongeacht de prijs. Rotel besteedt veel aandacht aan de voeding van zijn versterkers, ongeacht de prijs. In onze testruimte staat de A11 Tribute, een betaalbare geintegreerde klasse AB versterker met analoge ingangen en bluetooth-connectiviteit. De A11 Tribute krijgt gezelschap van Rotel’s cd-speler CD11 Tribute. Hoeveel functies en muziekplezier geven deze betaalbare componenten van Rotel?
lees verder>>

Review: NAD C 298 - Purifi voor de hifi-systeembouwer

Gepubliceerd op 18 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review NAD C 298NAD heeft enorm gescoord met de M33, een alleskunner-versterker met alles aan boord wat je maar kon wensen en zowat het eerste apparaat met EigenTakt-versterker van Purifi aan boord. Wie echter al over een streamer, DAC of voorversterker beschikt, heeft iets anders nodig. En hallo, daar is de C 298. Deze eindversterker oogt eenvoudig, maar geeft je wel een snelle manier om je muziekset met de bejubelde Eigentakt-versterking te upgraden.
lees verder>>

Review Sonoro Maestro en Orchestra: geslaagde entree op de markt van hificomponenten

Gepubliceerd op 8 oktober 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-04-15 Sonoro Maestro En OrchestraHet Duitse Sonoro is bekend van de multifunctionele en degelijk gebouwde tafelradio, die niets anders dan een netsnoer nodig heeft om muziek te maken. Ongeveer een jaar geleden heeft Sonoro de Maestro gelanceerd, een versterker, tuner, DA-converter, streamer en cd-speler. De gebruiker hoeft dus alleen nog twee passieve luidsprekers aan te sluiten. Hoe bevalt de poging van tafelradiomerk Sonoro om zich in te vechten in de volle markt van losse audiocomponenten?
lees verder>>

Review CODA CSib geintegreerde versterker - een echte witte raaf

Gepubliceerd op 2 oktober 2020
Auteur: René van Es
Review CODA CSibCODA Technologies heeft recent zijn modellenlijn vernieuwd, waarin onder andere nieuwe FETs zijn toegepast met een nog lagere eigen ruis dan voorheen ingekocht kon worden. Met dank aan de importeur komen de nieuwe CODA modellen nu ook beschikbaar in de Benelux. Het eerste product dat de aandacht krijgt is de CSib geintegreerde versterker.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE