Artikelen met de tag Versterkers



Review: NAD C 298 - Purifi voor de hifi-systeembouwer

Gepubliceerd op 18 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review NAD C 298NAD heeft enorm gescoord met de M33, een alleskunner-versterker met alles aan boord wat je maar kon wensen en zowat het eerste apparaat met EigenTakt-versterker van Purifi aan boord. Wie echter al over een streamer, DAC of voorversterker beschikt, heeft iets anders nodig. En hallo, daar is de C 298. Deze eindversterker oogt eenvoudig, maar geeft je wel een snelle manier om je muziekset met de bejubelde Eigentakt-versterking te upgraden.
lees verder>>

Review Sonoro Maestro en Orchestra: geslaagde entree op de markt van hificomponenten

Gepubliceerd op 8 oktober 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-04-15 Sonoro Maestro En OrchestraHet Duitse Sonoro is bekend van de multifunctionele en degelijk gebouwde tafelradio, die niets anders dan een netsnoer nodig heeft om muziek te maken. Ongeveer een jaar geleden heeft Sonoro de Maestro gelanceerd, een versterker, tuner, DA-converter, streamer en cd-speler. De gebruiker hoeft dus alleen nog twee passieve luidsprekers aan te sluiten. Hoe bevalt de poging van tafelradiomerk Sonoro om zich in te vechten in de volle markt van losse audiocomponenten?
lees verder>>

Review CODA CSib geintegreerde versterker - een echte witte raaf

Gepubliceerd op 2 oktober 2020
Auteur: René van Es
Review CODA CSibCODA Technologies heeft recent zijn modellenlijn vernieuwd, waarin onder andere nieuwe FETs zijn toegepast met een nog lagere eigen ruis dan voorheen ingekocht kon worden. Met dank aan de importeur komen de nieuwe CODA modellen nu ook beschikbaar in de Benelux. Het eerste product dat de aandacht krijgt is de CSib geintegreerde versterker.
lees verder>>

Review: Goldmund Telos 590 NextGen II integrated amp

Gepubliceerd op 28 september 2020
Auteur: Werner Ero
Goldmund Telos 590 MkIIThanks to the recent introduction of the high performing (and much less expensive) Goldmund Telos 7 integrated amplifier and the further development at the Swiss headquarters, it is now apparantly even possible to further improve the Telos 590 NextGen as well. In this review we will go a little deeper into that, because the '590 MkII' is an amplifier you should experience at least once.
lees verder>>

Review: Goldmund Telos 590 NextGen II geïntegreerde versterker/DAC

Gepubliceerd op 27 september 2020
Auteur: Werner Ero
Goldmund Telos 590 MkIIDankzij de recente introductie van de zeer goed presterende en een stuk minder kostbare Goldmund Telos 7 geintegreerde versterker en de verdere ontwikkelingen bij de Zwitsers, blijkt het inmiddels zelfs mogelijk om ook de Telos 590 NextGen nog verder te verbeteren. In deze review gaan we daar wat dieper op in, want deze 590 MkII is een versterker die je aan het werk gehoord moet hebben.
lees verder>>

Review: Marantz Model 30 versterker en SACD 30n netwerkspeler en sacd-speler

Gepubliceerd op 5 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Marantz 30 reviewMarantz staat op het punt om zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat horen we nu al een tijdje, maar met deze twee gloednieuwe Model 30-stereotoestellen krijgen we meteen een idee waar het iconische merk naartoe wil. En dat is richting de toekomst, maar ook weer richting het verleden.
lees verder>>

Review Yamaha A-S3200: moderne techniek en klank in een retroverpakking

Gepubliceerd op 29 augustus 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-04-08 Yamaha A-S3200Yamaha heeft afgelopen voorjaar drie nieuwe geïntegreerde versterkers onthuld: de A-S1200, A-S2200 en A-S3200. Het uiterlijk en dan met name de prominent aanwezige centraal geplaatste VU-meters doen heel erg aan vroeger denken. Onder de motorkap schuilt echter een hoop moderne techniek. Onlangs hebben we de A-S1200, het kleinste model, nader bekeken en beluisterd. Nu is het beurt aan de A-S3200, zijn grootste broer. Vaart de A-S3200 op gevoelens van nostalgie of is er meer aan de hand?
lees verder>>

Review: Hegel H95 - klinkt beter voor dezelfde prijs

Gepubliceerd op 26 augustus 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Hegel H95Met de slanke H95 presenteert Hegel een toegankelijke versterker die veel kan en toch niet overdreven ingewikkeld is. Minimalistisch van uiterlijk, misschien, maar zeker niet qua geluidskwaliteit of mogelijkheden. Het recept is herkenbaar van de high-end Hegels, maar consequent zijn vormt dan ook de kern van het succes van deze slimme Noren.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE