Artikelen met de tag Versterkers



Review T+A 200-modellen: niets bescheidens aan compacte T+A's

Gepubliceerd op 15 november 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Review T+A 200 series_13Grote, zware toestellen met veel Duitse vernuft gebouwd en pronkend met groene VU-meters. Dat is voor velen T+A. Met de Serie 200 verpakt het merk uit Herford zijn kernwaarden in iets veel compacter. De Duitsers willen echter niet inleveren op vlak van geluidskwaliteit en hun hifi-DNA. Compromisloos, wat onder meer blijkt uit de keuze voor Purifi-versterking. Tijd voor een test van nagenoeg heel de 200-reeks!
lees verder>>

Review Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B geïntegreerde buizenversterker: klassieke deugden in modern jasje

Gepubliceerd op 5 oktober 2022
Auteur: Werner Ero
Trafomatic Rhapsody_3Eén van de nieuwe sterren in het nog immer warm opgloeiende firmament van buizenversterkers wordt sinds begin dit jaar ingenomen door de Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B. Een hele mond vol voor een versterker die onder het stoere en zelfs flamboyante uiterlijk, oude deugden met nieuwe technologie combineert. Eerder dit jaar kon het publiek in de gelijknamige Rhapsody villa aan de Borneolaan in Hilversum kennismaken met deze oogverblindende in 'Sunset Orange' metallic lak uitgevoerde beauty.
lees verder>>

Review Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B integrated tube amplifier: classic virtues in a modern package

Gepubliceerd op 5 oktober 2022
Auteur: Werner Ero
Trafomatic Rhapsody_8Since the beginning of this year, the Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B has been one of the new stars of the ever glowing firmament of tube amplifiers. That name is quite a mouthful for an amplifier that merges old virtues with new technology under its robust and even flamboyant exterior. Earlier this year, at the aptly named Rhapsody villa on the Borneolaan in Hilversum, the public was invited to get acquainted with this dazzling beauty, executed in 'Sunset Orange' metallic paint.
lees verder>>

Review Lindemann MusicBook Combo: Toppunt van discretie en luxe in compact design

Gepubliceerd op 23 september 2022
Auteur: Jamie Biesemans
2022-08-24 LindemannMusicbookCombo_2Dankzij steeds betere klasse D-versterking wordt het mogelijk om compacte geïntegreerde versterkers te bouwen die heel goed klinken. Steeds meer merken voegen daad bij woord, en lanceren verrassende kleine alleskunners voor veeleisende muziekliefhebbers. Ook de MusicBook Combo van Lindemann is zo'n compact toestel, uitgerust met veel opties en verpakt in een luxueuze behuizing uit aluminium.
lees verder>>

Review ATI 1827: serieuze aanrader van Amplifier Technologies INC

Gepubliceerd op 13 september 2022
Auteur: Ronald de Boer
review ATI 1827_3Amplifier Technologies INC maakt al jaren top of the line -versterkers, maar pas sinds kort deze made in the USA -krachtpatsers ook in ons taalgebied te koop. Voordat mij gevraagd werd om de ATI 1827 te testen had ik dan ook nog nooit van het merk gehoord, maar toen ik eenmaal de specificaties en de andere producten van ATI onder de loep nam was ik daar aardig verbaasd over. In het portfolio van ATI bevinden zich versterkers van verschillende klassen, vermogens en formaten gemaakt van high end componenten met als doel maximale prestaties voor een lange tijdsduur.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins CDA-16 custom install eindversterker

Gepubliceerd op 29 augustus 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-04-01 BowersAndWilkins CDA-16Custom install is een categorie die aan populariteit wint, om meerdere redenen. De behoefte aan 'onzichtbare' audio of de wens om de woning zo volledig mogelijk te automatiseren zijn er twee van. Toch bestaat er bij veel mensen een beeld dat het een dure aangelegenheid is. In de praktijk blijkt dat enorm mee te vallen, zo leerde ik onder meer bij Comfort & Design. Zeker als je zelf handig bent en een mooi project wel aandurft. In die categorie kijken we vandaag naar de CDA-16, een 16-kanaals eindversterker van Bowers & Wilkins.
lees verder>>

Review Temporal Coherence PA 080 eindversterker

Gepubliceerd op 19 augustus 2022
Auteur: René van Es
Temporal Coherence PA 080 eindversterker _1Temporal Coherence is een kleine, 100 procent Nederlandse fabrikant van luidsprekers en versterkers, waarbij het volgen van een geheel eigen filosofie één van de kenmerken is. Rondstralende, actieve luidsprekers in pyramide- of diamantvorm maakt lang niet iedereen, net zo min als een prachtige dipool die het uiterlijk heeft van een elektrostaat. Versterkers maakt Temporal Coherence ook al lange tijd en ooit kreeg ik de beschikking over een set voor een andere publicatie. Recent heeft het ontwerp van de PA 070 eindversterker een upgrade gekregen en draagt nu de naam PA 080. Omdat ik ooit speelde met de PA 070 kreeg ik de vraag ook naar de PA 080 te gaan luisteren.
lees verder>>

Review Lindemann Limetree Phono II: Mini-audiofiel brugt platenspeler en versterker

Gepubliceerd op 5 augustus 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Lindemann Limetree Phono II_7Je wil een platenspeler verbinden met een versterker zonder phono-ingang of een paar actieve speakers? Wat je nodig hebt is een phono-voorversterker. In deze review bekijken we een compacte en intrigerende optie van Lindemann, zowel geschikt voor gangbare MM-cartridges als heel wat MC-types. Zijn prijskaart uit de middenklasse verhult echter een behoorlijk audiofiele opbouw.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE