Artikelen met de tag Versterkers



Review: Trafomatic Evolution Line One en Evolution Elegance voor- en eindversterker

Gepubliceerd op 2 mei 2021
Auteur: Werner Ero
Trafomatic EvolutionIn deze test komt buizenversterkermerk Trafomatic de discussie tussen buizen en transistor weer eens flink wakker schudden. Want wat de hier te bespreken Trafomatic Evolution Line One voorversterker met Evolution Elegance eindversterker voor dit scherpe bedrag voor elkaar weten te krijgen, zal vele muziekliefhebbers in opperste vervoering kunnen brengen.
lees verder>>

Review: Hifi Rose RS150 multimedia netwerkspeler

Gepubliceerd op 23 april 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2020-12-29 Rose RS150HiFi Rose bouwt hifi-toestellen die passen bij een tijdperk van smartphones, touchscreens en streaming. Eerder bekeken we van het jonge merk een compacte alles-in-één streamer met ingebouwde versterker, in deze review nemen we een high-end streamer voor de veeleisende audiofiel onder de loep. Ook hier zorgt de HiFi Rose RS150 voor een frisse wind qua gebruiksgemak en luisterervaring. De letterlijke blikvanger: een 14,9-inch aanraakscherm.
lees verder>>

Review: Ayon S-10 II Signature streamer/DAC/preamp

Gepubliceerd op 21 april 2021
Auteur: René van Es
Review Ayon S10In vervolg op de review van de Ayon Spirit V geïntegreerde buizenversterker is nu de Ayon S-10 II Signature streamer/DAC/voorversterker aan de beurt. Hoewel het plan was deze apparaten samen te bespreken, gooide een inmiddels bekend virus roet in het eten en blokkeerde de douane de grensovergangen. Niet getreurd, de versterker kreeg alle kans in mijn systemen een plekje te vinden, en voor deze streamer is dat niet anders.
lees verder>>

Review: NuPrime Omnia A300 all-in-one - Muziek uit een A4-formaat

Gepubliceerd op 11 april 2021
Auteur: René van Es
2021-02-24 NuPrimeOmniaA300Steeds meer merken begrijpen dat de gouden tijden van de hifi zijn voorbehouden aan de echte audiofiel en dat 'normale' mensen liever een all-in-one oplossing kopen. Waarin een versterker is ingebouwd, die kan streamen, een cd-speler die er nog ligt op aangesloten kan worden, of de TV, net als een hoofdtelefoon en een paar speakers. Niet zo groot, A4-formaat is wel genoeg, net wat dikker dan de gemiddelde laptop. Te bedienen met een Android of iOS app vanaf een tablet of telefoon. Eenvoudig, betrouwbaar, helder van opzet en met een mooi smoeltje. De NuPrime Omnia A300 in een notendop.
lees verder>>

Review: Rotel Michi X3, Bowers & Wilkins 705 Signature en DB3D subwoofer

Gepubliceerd op 4 april 2021
Auteur: Jan Karssen
Rotel Michi X3 en X5In navolging van onze recente review van de Bowers and Wilkins 603 S2, die ver boven verwachting presteerden, werden we door de importeur getrakteerd op een nieuwe set uit het hogere segment van het merk, aangestuurd door een bijzondere Rotel versterker. Getrakteerd? Ja, zo voelde het wel bij het uitpakken, opstellen en zien van de volgende apparatuur: Rotel Michi X3, Bowers and Wilkins 705 Signature en DB3D subwoofer. Stuk voor stuk in letterlijke zin zwaargewichten. Dat maakte verwachtingen vooraf dus al hooggespannen. Maar laten we eerst maar eens beginnen met een kort voorstelrondje van de individuele componenten.
lees verder>>

Review: Yamaha XDA-QS5400RK (& XDA-AMP5400RK) custom install

Gepubliceerd op 30 maart 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
YAMAHA XDA-QS5400RKMochten de twee Yamaha producten in de titel je niet bekend voorkomen, wees gerust, wij stonden ook even voor een verrassing. Het gaat namelijk om twee apparaten die in de hifi een soort niche within a niche vormen: de wereld van custom install. Een snelle introductie leert ons dat de XDA-QS5400RK een multiroom versterker met streaming is. De XDA-AMP5400RK die we in het verhaal meenemen is louter een multiroom versterker, dus zonder de streaming functionaliteit. Al spreken we Yamaha dan over MusicCast, want dat is de manier waarop het merk streaming jaren geleden al vorm heeft gegeven.
lees verder>>

Review: FiiO K5 Pro

Gepubliceerd op 17 maart 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
FiiO K5 ProWe brengen inmiddels al meer dan een jaar meer tijd door achter onze pc, in de thuisomgeving. Dat heeft voor een toegenomen vraag naar headsets en audio rondom de computer gezorgd. En waarom zou je dan genoegen nemen met een halfbakken 'audio'-oplossing van de Action? Dat dachten ze bij FiiO ook, want met de K5 Pro wil het merk laten zien dat goede desk-fi niet duur hoeft te zijn.
lees verder>>

Review: BEC-Akustik AI-120 en Lyngdorf TDAI-1120, muzikale partners in crime

Gepubliceerd op 11 maart 2021
Auteur: Edouard Hendrix
BEC AkustikTijdens de 'vakantiegeldactie' van de voorbije zomer maakten we voor het eerst kennis met de naaldluidsprekers van het Duitse BEC-Akustik. Speakers die eigenlijk helemaal niet in het oog springen maar die wel indrukwekkend presteren. Vandaag stellen we u de upgraded versies van deze opmerkelijke speakers voor.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE