Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Sound by Sweden Nitro-X wireless

Gepubliceerd op 7 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-05-11 Sound Nitro-XHoofdtelefoons met noise-cancelling zijn de voorbije maanden bijzonder populair geworden. Ook het aanbod is geëxplodeerd, waarbij opvalt dat de goede ruisonderdrukking niet langer enkel het domein is van Bose. Er verschijnen steeds meer betaalbaardere NC-koptelefoons, zoals deze Zweedse Nitro-X van aanzienlijk minder dan 200 euro.
lees verder>>

Review: Skullcandy Crusher ANC - Noise-cancelling met veel extra

Gepubliceerd op 10 augustus 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Skullcandy Crusher ANC De Skullcandy Crusher klinkt misschien niet als iets dat je op je hoofd wil plaatsen, maar wacht: het is wel een noise-cancellingkoptelefoon die uitpakt met verschillende unieke functies die je elders niet vindt. Maar kan een knop om de bassen aan te passen en een persoonlijke tuning op basis van een oortest voldoende zijn om boven het maaiveld uit te steken? Rivalen zijn er genoeg…
lees verder>>

Multitest gaming headsets: Teufel, HyperX, Corsair, Razer en Epos Sennheiser

Gepubliceerd op 5 augustus 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Gaming Headset MultitestEr zijn veel verschillende groepen die belang en interesse hebben in audio. Zij die de focus hebben op muziekbeleving in stereo, bijvoorbeeld. En een andere partij die audio vooral beleeft als onderdeel van films en series. Een groep waar op HIFI.NL weinig aandacht aan besteed wordt, is de gaming community. De audio/videofiel en de gamers hebben echter veel met elkaar gemeen. Dus pak een bak koffie of voor de gamers een energy drink en lees even mee.
lees verder>>

Review: Shure Aonic 50 - luxe op je hoofd

Gepubliceerd op 30 juli 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Shure Aonic 50Op zoek naar een noise-cancellinghoofdtelefoon met de beste prestaties? In de hoogste klasse is er alweer een optie bijgekomen: de Aonic 50. Deze luxueuze koptelefoon pronkt met topcomfort en de knowhow van Shure, een grote naam uit de studiowereld.
lees verder>>

Review: JBL Club One - wandelen met een clubsound

Gepubliceerd op 7 mei 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-04-17 JBL Club  Lifestyle 01 (750x450)Draadloze hoofdtelefoons met noise-cancelling zijn populairder dan ooit, wat meteen verklaart waarom fabrikanten massaal dergelijke toestellen uitbrengen. Van JBL krijgen we de Club One binnen, een nieuw topmodel met adaptieve ruisonderdrukking en instelbare tuning geleverd door big name-deejays als Armin van Buuren en Tigerlily. Is deze koptelefoon daarom direct te klasseren als enkel interessant voor tieners en twintigers? Nee, dat zou wel heel kort door de bocht zijn.
lees verder>>

Philips Thuistest: PH805 noise cancelling hoofdtelefoon getest door lezers

Gepubliceerd op 5 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Philips PH805 thuistestDe Philips PH805 noise-cancellinghoofdtelefoon biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Maar we wilden ook graag weten wat onze lezers van deze koptelefoon vinden. Daarom schreven we enkele maanden geleden een Philips Thuistest uit, waarvan we nu de resulterende reviews kunnen delen.
lees verder>>

Review Apple iPhone 11 Pro

Gepubliceerd op 1 mei 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
iPhone 11 ProDe Apple iPhone 11 Pro is al een tijdje op de markt. De reviews waren uiteenlopend: van saai en niet technologisch innovatief tot geweldig en 'beste telefoon verkrijgbaar'. Nu zijn wij natuurlijk geen Tech YouTubers, want we kijken weliswaar ook Netflix of Amazon Prime op de iPhone, maar we luisteren voornamelijk naar muziek. En na een goede maand testen kunnen we daar een uitgebreid oordeel over vellen.
lees verder>>

Review: Shure AONIC 215

Gepubliceerd op 29 april 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-04-02 Shure Aonic 50 en 215Totaal draadloze in-ears zijn een enorme hype, waarbij veel producten klonen zijn van elkaar en bijgevolg dezelfde zwakheden delen. Voor iets helemaal anders moet je bij Shure zijn, een van de bekendste namen uit de studiowereld. Ze doen dat met iets dat tegelijkertijd gloednieuw en toch vertrouwd is: de AONIC 215-oortjes, mede ontwikkeld met Maroon 5-voorman Adam Levine.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE