Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: JBL Club One - wandelen met een clubsound

Gepubliceerd op 7 mei 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-04-17 JBL Club  Lifestyle 01 (750x450)Draadloze hoofdtelefoons met noise-cancelling zijn populairder dan ooit, wat meteen verklaart waarom fabrikanten massaal dergelijke toestellen uitbrengen. Van JBL krijgen we de Club One binnen, een nieuw topmodel met adaptieve ruisonderdrukking en instelbare tuning geleverd door big name-deejays als Armin van Buuren en Tigerlily. Is deze koptelefoon daarom direct te klasseren als enkel interessant voor tieners en twintigers? Nee, dat zou wel heel kort door de bocht zijn.
lees verder>>

Philips Thuistest: PH805 noise cancelling hoofdtelefoon getest door lezers

Gepubliceerd op 5 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Philips PH805 thuistestDe Philips PH805 noise-cancellinghoofdtelefoon biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Maar we wilden ook graag weten wat onze lezers van deze koptelefoon vinden. Daarom schreven we enkele maanden geleden een Philips Thuistest uit, waarvan we nu de resulterende reviews kunnen delen.
lees verder>>

Review Apple iPhone 11 Pro

Gepubliceerd op 1 mei 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
iPhone 11 ProDe Apple iPhone 11 Pro is al een tijdje op de markt. De reviews waren uiteenlopend: van saai en niet technologisch innovatief tot geweldig en 'beste telefoon verkrijgbaar'. Nu zijn wij natuurlijk geen Tech YouTubers, want we kijken weliswaar ook Netflix of Amazon Prime op de iPhone, maar we luisteren voornamelijk naar muziek. En na een goede maand testen kunnen we daar een uitgebreid oordeel over vellen.
lees verder>>

Review: Shure AONIC 215

Gepubliceerd op 29 april 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-04-02 Shure Aonic 50 en 215Totaal draadloze in-ears zijn een enorme hype, waarbij veel producten klonen zijn van elkaar en bijgevolg dezelfde zwakheden delen. Voor iets helemaal anders moet je bij Shure zijn, een van de bekendste namen uit de studiowereld. Ze doen dat met iets dat tegelijkertijd gloednieuw en toch vertrouwd is: de AONIC 215-oortjes, mede ontwikkeld met Maroon 5-voorman Adam Levine.
lees verder>>

Review: Apple AirPods Pro

Gepubliceerd op 15 april 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Apple Airpods ProEen merk waar we eigenlijk nog maar weinig aandacht aan besteden is Apple. En stiekem is dat best gek. Apple heeft namelijk een rijke geschiedenis met muziek. Alles op gaan sommen wat Apple voor ons muziekliefhebbers heeft gedaan, is nogal een opgave. Maar laten we beginnen met het product wat we nu voorhanden hebben; de Apple Airpods Pro.
lees verder>>

Review: Ollo Audio Play2ME Haptic Monitoring System

Gepubliceerd op 4 april 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Ollo Audio Play2ME Haptic Monitoring SystemEen van de zaken die luidsprekers voor hebben op hoofdtelefoons? Ze kunnen hele diepen bassen weergeven, eventueel met de helpende hand van een sub. Maar wat als je nu eens een hoofdtelefoon zou combineren met een subwoofer? Klinkt krankzinnig? Ollo deed het. Aanvankelijk voor studiogebruik, maar nu ook voor de muziekliefhebber thuis.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins PI4 in-ears

Gepubliceerd op 23 maart 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Bowers Wilkins PI4 in-ears Voor iedereen die bij het horen van PI meteen denkt aan 3.14159265359, moeten we je helaas teleurstellen. De PI4 van Bowers & Wilkins heeft niks met wiskunde te maken. Nou ja, bijna niks — dat moment dat je de PI4 aanschaft en er 299 euro van je rekening verdwijnt. Het is voor de wiskundigen onder ons rap mogelijk om uit te rekenen hoe lang je daar precies voor moest werken. Maar voor we op dat punt aankomen, willlen we eerst eens bekijken of de PI4 de moeite waard is.
lees verder>>

Review: Samsung Galaxy Buds+ draadloze Samsung-oortjes met AKG-label

Gepubliceerd op 12 maart 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review: Samsung Galaxy Buds+De Samsung Buds+ zijn in-ears die inpikken op de nieuwste hoofdtelefoontrend: totaal draadloze oortjes. Een uitdager voor Apples AirPods, maar dan van aartsrivaal Samsung. Mét serieuze inbreng van AKG en de Harman-groep. Dat levert oortjes op die voor hun prijs verrassende zaken leveren.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE