Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review Sony LinkBuds: in-ears met een vrije gehoorgang

Gepubliceerd op 18 mei 2022
Auteur: Rob Nijman
2022-02-16 SonyLinkBudsWF-L900Sony heeft in het voorjaar een innovatief nieuw setje in-ears uitgebracht: de LinkBuds, ringvormige oordopjes die de gehoorgang gedeeltelijk vrijlaten. In tegenstelling tot de bekende noise cancelling-variant waarmee omgevingsgeluid zoveel mogelijk wordt buitengesloten, hebben we hier dus te maken met een setje in-ears dat ontworpen is om omgevingsgeluid vooral door te laten. Hoe dat klinkt?
lees verder>>

Review Yamaha TW-E3B: goed hoeft niet duur te zijn

Gepubliceerd op 12 mei 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Review Yamaha TW-E3B _2Met de TW-E3B brengt Yamaha draadloze oortjes die wel heel competitief geprijsd zijn. Je luistert ook veilig met deze in-ears, luidt het, dankzij een functie die je gehoor beschermt.
lees verder>>

Review iFi Audio Go Blu: een bedrade paradox

Gepubliceerd op 28 april 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
iFi Audio Go BluHet is een eindeloos gevecht. Onderweg wil je genieten van je beste headfi apparatuur, maar die kabels zitten altijd in de weg. Zeker als je ook nog een externe DAC aan je telefoon hebt hangen. Het geheel maakt een aardige unit, niet heel handig voor onderweg. Daar heeft iFi Audio nu iets op bedacht: de iFi Audio Go Blu, een handige portable DAC die je door het geringe formaat en gewicht eenvoudig meeneemt om je bekabelde premium hoofdtelefoon eenvoudig aan te sturen.
lees verder>>

Review Sennheiser Momentum True Wireless 3: een geslaagde update voor hifi-oortjes

Gepubliceerd op 26 april 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Sennheiser Momentum True Wireless 3_6Het is al de derde generatie van de Momentum True Wireless die we van Sennheiser ontvangen. De eerste twee generaties van deze luxueuze draadloze in-ears met noise-cancelling vielen in de smaak vooral vanwege hun sonische kwaliteiten. We hadden niet minder verwacht van een gerespecteerd audiomerk als Sennheiser met veel ervaring op vlak van hoofdtelefoons. Die expertise kon je toch horen. Of de Momentum True Wireless 3 hetzelfde hoge niveau behoudt qua geluidskwaliteit onderzoeken we verderop.
lees verder>>

Review iFi Audio Gryphon: Klein, betaalbaar én toch high-end

Gepubliceerd op 15 april 2022
Auteur: Jamie Biesemans
iFi Audio Gryphon_10Je vindt bij iFi Audio wel meer compacte head-fi-toestellen, maar de gloednieuwe xDSD Gryphon is wellicht de mooiste en meest veelzijdige van allemaal. Met dit jaszakvriendelijke apparaat kun je al het hi-resmateriaal afspelen op nagenoeg elke hoofdtelefoon. Aldus de Britse uitvinders. Wij gaan eens na of dat wel echt klopt.
lees verder>>

Review Warwick Acoustics Bravura: elektrostatische hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 31 maart 2022
Auteur: Max Delissen
Review Warwick Acoustics Bravura _2Toen ik de vraag kreeg of ik de nieuwe Warwick Acoustics Bravura elektrostatische hoofdtelefoon met bijbehorende versterker wilde reviewen hoefde ik, ondanks een aantal persoonlijke bedenkingen ten aanzien van hoofdtelefoons, niet lang te twijfelen. Heel graag ja! Want de marketing ronkte veelbelovend, Theo Wubbolts van Benelux-distributeur Quad-raad schreef enthousiaste berichten op Facebook en, nou ja, laat ik het beestje maar bij de naam noemen: ik wilde gewoon heel graag eens een échte high-end hoofdtelefoon testen.
lees verder>>

Review Sivga SV021 hoofdtelefoon: stijlvolle, betaalbare head-fi

Gepubliceerd op 22 maart 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Sivga SV021_5Op de enige audioshow in 2021 die echt kon doorgaan, Dutch Audio Event, kwamen we bij Network Media Systems een paar producten tegen die onze interesse grepen en daarna ook niet meer losliet. En kleine verrassing: het zijn geen onbereikbare hifi-zaken waarvoor je een lening moet afsluiten of een paar organen moet verkopen. Het zijn audioproducten die betaalbaar zijn, maar goed gebouwd en echte kwaliteit vertegenwoordigen. Neem bijvoorbeeld deze Siva SV021 hoofdtelefoon.
lees verder>>

Review Audio-Technica ATH-CKS50TW: Veel plezier voor niet veel geld

Gepubliceerd op 16 maart 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Audio-Technica ATH-CKS50TW_9Samen met Sony is Audio-Technica de grote naam als het gaat om hoofdtelefoons (en meer) uit Japan. Vanwege die kennis en ervaring zijn we heel nieuwsgierig naar de nieuwste draadloze in-ears van het merk. De ATH-CKS50TW zijn niet de eerste TWS-oortjes van Audio-Technica, maar dankzij een opgefriste app en een driver met betere bassen zijn deze kleine muziekmakers wel een tweede start.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE