Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Ollo Audio Play2ME Haptic Monitoring System

Gepubliceerd op 4 april 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Ollo Audio Play2ME Haptic Monitoring SystemEen van de zaken die luidsprekers voor hebben op hoofdtelefoons? Ze kunnen hele diepen bassen weergeven, eventueel met de helpende hand van een sub. Maar wat als je nu eens een hoofdtelefoon zou combineren met een subwoofer? Klinkt krankzinnig? Ollo deed het. Aanvankelijk voor studiogebruik, maar nu ook voor de muziekliefhebber thuis.
lees verder>>

Philips Thuistest: PH805 noise cancelling hoofdtelefoon getest door lezers

Gepubliceerd op 25 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Philips PH805 thuistestDe Philips PH805 noise-cancellinghoofdtelefoon biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Maar we wilden ook graag weten wat onze lezers van deze koptelefoon vinden. Daarom schreven we enkele maanden geleden een Philips Thuistest uit, waarvan we nu de resulterende reviews kunnen delen.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins PI4 in-ears

Gepubliceerd op 23 maart 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Bowers Wilkins PI4 in-ears Voor iedereen die bij het horen van PI meteen denkt aan 3.14159265359, moeten we je helaas teleurstellen. De PI4 van Bowers & Wilkins heeft niks met wiskunde te maken. Nou ja, bijna niks — dat moment dat je de PI4 aanschaft en er 299 euro van je rekening verdwijnt. Het is voor de wiskundigen onder ons rap mogelijk om uit te rekenen hoe lang je daar precies voor moest werken. Maar voor we op dat punt aankomen, willlen we eerst eens bekijken of de PI4 de moeite waard is.
lees verder>>

Review: Samsung Galaxy Buds+ draadloze Samsung-oortjes met AKG-label

Gepubliceerd op 12 maart 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review: Samsung Galaxy Buds+De Samsung Buds+ zijn in-ears die inpikken op de nieuwste hoofdtelefoontrend: totaal draadloze oortjes. Een uitdager voor Apples AirPods, maar dan van aartsrivaal Samsung. Mét serieuze inbreng van AKG en de Harman-groep. Dat levert oortjes op die voor hun prijs verrassende zaken leveren.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins PX5

Gepubliceerd op 8 maart 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
2019-09-20 BenW Headphones And FlexDe gloednieuwe lijn koptelefoons van Bowers & Wilkins ligt in de winkels. We zijn de modellen bij de introductie en op diverse recente shows al tegengekomen, en konden niet wachten om uitgebreider met de PX5 en PX7 aan de slag te gaan. In deze review de eer aan de eerste van die twee, de Bowers & Wilkins PX5.
lees verder>>

Review: Hifiman Ananda-BT - head-fi zonder draadjes

Gepubliceerd op 5 maart 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Hifiman Ananda BTDe nieuwste hoofdtelefoon van head-fi-favoriet HiFiMan is even controversieel als slim gevonden. Het Chinese bedrijf waagt het om één van zijn premiummodellen te nemen en die in een draadloze versie uit te brengen. U leest het juist: Bluetooth én hifi – kan dat wel? En dan is er nog dat prijskaartje…
lees verder>>

Review: House of Marley Liberate Air Versus Klipsch T5 True Wireless

Gepubliceerd op 16 januari 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review HoM VS KlipschEen ruime tijd geleden ontvingen we van House of Marley een setje draadloze in-ears. Deze Liberate Air hebben we wekenlang getest. Het zou een echte duurtest worden. Totdat Klipsch om de hoek kwam. Want Klipsch reageerde: “Wij hebben ook een hele mooie draadloze in-ear.” En zo kwamen we op het idee om ze tegenover elkaar te zetten. Een beetje zoals een goede bokswedstrijd; Muhammad Ali vs. Joe Frazier. Nou verwachten wij niet zo een episch gevecht, maar een mooie battle is nooit verkeerd. Let The Fight Begin!
lees verder>>

Review B&W PX7: muzikale draadloze ANC-hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 30 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
2019-12-30 BenW PX7Naast de PX5, heeft Bowers & Wilkins ook de PX7 gelanceerd. De B&W PX7 is een over-ear en is op dit moment de beste koptelefoon die B&W te bieden heeft. Maar is de B&W PX7 niet gewoon een PX5 met aangepaste oorkussens? Of is PX7 met een hogere prijs van 399 euro echt een stap omhoog qua kwaliteit? Dat gaan we onderzoeken.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE