Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Samsung S21 Ultra en Galaxy Buds Pro - tweemaal in de absolute top

Gepubliceerd op 24 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Review Samsung S21 UltraMet de Galaxy S21 Ultra heeft Samsung dit voorjaar weer een indrukwekkend alleskunner-topmodel voorgesteld. Medialiefhebbers worden dubbel verwend als ze het nieuwe Android-vlaggenschip huwen met Galaxy Buds Pro, fonkelnieuwe draadloze in-ears met noise-cancelling getuned door AKG. Tijd voor een test door het vizier van de medialiefhebber!
lees verder>>

Review: Focal Celestee hoofdtelefoon - Grand Luxe

Gepubliceerd op 23 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Focal CelesteeDe Celestee is de nieuwste hoofdtelefoon van...? Een quizvraag die je snel beantwoordt als je ook maar een blik op deze oogstrelend gesloten koptelefoon werpt. Een modieus navy-blauw, koperen accenten en een fijne afwerking met leder, dat kan alleen maar Focal zijn.
lees verder>>

Review: Kinera Nanna - high-end in-ear oorjuwelen

Gepubliceerd op 22 februari 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Kinera NannaWelkom in de wondere wereld van high end audio. Je kunt er terecht voor speakers van twee meter hoog, aangedreven door versterkers waarvan de volumeknop met bladgoud versierd is. De luisterruimte wordt ingespoten met vloeibare Quartz kristallen en de lp-hoezen zijn van Australisch krokodillenleer, want dan hebben ze minder last van negatieve ionen. Geen kosten bespaard om het maximale niveau te bereiken, dus. En wie het inderdaad zo gek wil maken, die kan ook in de markt voor in-ears zijn lol op. Met de Kinera Nanna, bijvoorbeeld!
lees verder>>

Review: Devialet Gemini Earbuds - Franse hifi-pionier kruipt in je oren

Gepubliceerd op 22 januari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2020-10-06 Devialet GeminiOp zoek naar de avant-garde van de hifi? Dan kom je snel bij Devialet uit, bekend van de ultraplatte high-end Expert Pro-versterkers en de futuristische designiconen met kilowattvermogens die Phantom heten. Met hun nieuwe Gemini-lijn gooien de Fransen het over een andere boeg en presenteren ze draadloze in-ears die competitief geprijsd zijn.
lees verder>>

Review: Microsoft Surface headphones 2

Gepubliceerd op 11 januari 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Microsoft Surface Headphone 2Technologische innovaties anno nu zijn maar moeilijk bij te houden, want we lijken elke dag wel sprongen te maken. VR, AR, Motion control, flexibele schermen en 360 graden-geluid, het zijn slechts een paar voorbeelden uit de wereld van audio en video. De grote en soms iets minder grote techreuzen die erachter zitten, kan het eigenlijk niet snel genoeg gaan. Van de maker die je al jarenlang helpt met tekstbestanden in Word, spreadsheats in Excel en je meest ambitieuze PowerPoint presentaties, hebben we nu de Surface Headphones 2 ontvangen.
lees verder>>

Review: Sennheiser HD560

Gepubliceerd op 11 januari 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
2020-09-24 Sennheiser HD560SSennheiser is een merk dat eigenlijk iedere audioliefhebber een keer gehad moet hebben. De fabrikant heeft een kennis en kunde die teruggaat naar de eerste helft van de vorige eeuw. Dat klinkt leuk en ver weg, maar laat wel zien dat Sennheiser een naam is die zeker en vast in de gevestigde orde thuishoort.
lees verder>>

Review: LG Tone Free HBS-FN7 - Oortjes met ruisonderdrukking en Meridian-knowhow

Gepubliceerd op 22 december 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review: LG Tone Free HBS-FN7LG werkt al enkele jaren samen met Meridian, onder meer voor het ontwerp van soundbars. De nieuwste vrucht van dat huwelijk nestelt zich echter in een heel andere categorie, die van draadloze oortjes met noise-cancelling
lees verder>>

Review: Astell & Kern KANN Alpha - Tackelt zonder vrees elke hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 6 december 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Astell & Kern KANN AlphaDe Kann-familie van Astell & Kern mag je gerust de buitenbeentjes onder de muziekspelers noemen. Op een positieve manier, welteverstaan. Ze leggen de nadruk op een weergave in hoge kwaliteit, zoals alle spelers van het merk. Unieker is de zeer krachtige hoofdtelefoonversterker. Hierdoor kunnen ze zelfs zeer veeleisende koptelefooons aan. En dat is echt bijzonder.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE