Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Dan Clark AEON 2 Noire - Underdog of Next Big Name?

Gepubliceerd op 13 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Dan Clark Aeon 2 NoireAls we de betekenis van Aeon opzoeken, komen we uit op ‘Onsterfelijk, Eeuwig of Leven’. Best een statement om aan je hoofdtelefoon mee te geven. We hebben de Dan Clark AEON 2 Noire liggen om te testen, een hoofdtelefoon uit het audiobrein van Dan Clark.
lees verder>>

Review: Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition

Gepubliceerd op 11 mei 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Naim Audio Uniti AtomDe Naim Uniti-lijn staat voor alleskunners met veel streamingopties en een verfijnd design. Compact, met een ingebouwde cd-ripper of net met veel vermogen, de verschillende Uniti’s dekten alle ladingen af. Nu ja, op één na: hoofdtelefoons. Gelukkig is er er een nieuwe Headphone Edition van de Uniti Atom die ook de fans van sololuisteren op hun wenken bedient. Hey, nu houdt die grote volumeknop pas echt steek!
lees verder>>

Review: Ikko OH10 in-ears met CTU01 upgrade en FiiO Q3 hoofdtelefoonversterker

Gepubliceerd op 30 april 2021
Auteur: Jan Karssen
Ikko Audio met FiiONetwork Media Systems vroeg ons een aantal headfi-producten te beoordelen: de Ikko Audio Obsidian OH10 in-ear monitors, een Ikko Audio Arc CTU01 4.4 0.78mm 2-pin audio upgrade cable en de FiiO Q3 hi-res audio gecertificeerde USB DAC hoofdtelefoonversterker. Maar wees gerust, in de onderstaande tekst korten we deze uiteenzetting af tot Ikko OH10, Ikko CTU01 en FiiO Q3.
lees verder>>

Review: Kinera Freya

Gepubliceerd op 19 april 2021
Auteur: Harro Tillema
Kinera FreyaKinera is een relatief nieuwe merknaam in de head-fi wereld en wordt sinds vorig jaar gedistribueerd door Network Media Systems. In deze review gaan we aan de slag met de fraaie Freya in-ear monitors. Zowel de oordopjes als de meegeleverde accessoires hebben een mooie, premium uitstraling. Ondanks dat prachtige uiterlijk gaat het natuurlijk vooral om de muziekbeleving. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de prestaties van deze kleurige IEM’s.
lees verder>>

Review: Sendy Audio Aiva, head-fi met een premium design

Gepubliceerd op 5 april 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Sendy Audio AivaPersonal audio wordt steeds belangrijker. Headfi is in dat segment de absolute koploper, met steeds meer muziekliefhebbers die vinden dat goed geluid best iets mag kosten. Zeker als het gaat om het persoonlijke luistergenot. We horen het van de dealers en zien het terug in de marktcijfers. Dat schept op zijn beurt weer ruimte voor merken - zoals Sendy Audio, die ons de Aiva hoofdtelefoon toestuurde.
lees verder>>

Review: Focal Clear Mg - muziek ontmoet passie

Gepubliceerd op 18 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-03-16 FocalClearMg ForTheHomeMet de Clear Mg brengt Focal een update voor een gewaardeerde koptelefoon die vaak in de prijzen viel. De nieuwe open Focal pronkt met een weelderig design en een modieus kleurspel - codewoord 'kastanje' - maar vooral met een pakkend, gedetailleerde weergave die verleidt met een spectaculaire soundstage.
lees verder>>

Review: Kinera Nanna - high-end in-ear oorjuwelen

Gepubliceerd op 25 februari 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Kinera NannaWelkom in de wondere wereld van high end audio. Je kunt er terecht voor speakers van twee meter hoog, aangedreven door versterkers waarvan de volumeknop met bladgoud versierd is. De luisterruimte wordt ingespoten met vloeibare Quartz kristallen en de lp-hoezen zijn van Australisch krokodillenleer, want dan hebben ze minder last van negatieve ionen. Geen kosten bespaard om het maximale niveau te bereiken, dus. En wie het inderdaad zo gek wil maken, die kan ook in de markt voor in-ears zijn lol op. Met de Kinera Nanna, bijvoorbeeld!
lees verder>>

Review: Samsung S21 Ultra en Galaxy Buds Pro - tweemaal in de absolute top

Gepubliceerd op 24 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Review Samsung S21 UltraMet de Galaxy S21 Ultra heeft Samsung dit voorjaar weer een indrukwekkend alleskunner-topmodel voorgesteld. Medialiefhebbers worden dubbel verwend als ze het nieuwe Android-vlaggenschip huwen met Galaxy Buds Pro, fonkelnieuwe draadloze in-ears met noise-cancelling getuned door AKG. Tijd voor een test door het vizier van de medialiefhebber!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE