Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Huawei FreeBuds Studio - Sierlijke en goede koptelefoon met ruisonderdrukking

Gepubliceerd op 22 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Huawei FreeBudsMet de FreeBuds Studio brengt Huawei voor het eerst een koptelefoon uit die over de oren past. Het is meteen een topmodel met slimme noise-cancelling en een fraai design, een onverwachte uitdager voor de marktleiders van Bose, Bowers & Wilkins en Sony.
lees verder>>

Review: drie goedkope opties voor beter hoofdtelefoongeluid

Gepubliceerd op 13 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-04-14 EarMen TR-AmpThuiswerken kan tegelijkertijd een zegen en een vloek zijn. Een streepje muziek kan de balans gelukkig in de juiste richting laten overhellen. Maar moet je tijdens het werken echt je favoriete tracks horen verminkt worden door de laptopspeakers? Helemaal niet. In dit artikel bekijken we drie low-cost apparaten die je in een hogere kwaliteit naar je bekabelde hoofdtelefoon laten luisteren: de EarMen Sparrow, de EarMen TR-Amp en de Lotoo PAW-S1. Een mooie bonus daarbij is dat elk vrij klein is. En dat is best handig als je op een bescheiden bureautje moet (thuis)werken en studeren.
lees verder>>

Review: Gerrard Street - altijd een nieuwe hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 1 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-09-21 GerrardStreet PrinceDiensten als Spotify en Netflix hebben ons idee over dingen bezitten op hun kop gezet. Maar wat als het over hardware gaat? Kijk naar de smartphonewereld en alles is een wegwerpproduct geworden. Gelukkig is de hifi-wereld van die tendens grotendeels bespaard gebleven, want de meeste hifi-apparaten zijn wel gemaakt om lang mee te gaan, en worden in veel gevallen ondersteund door service en eventueel reparatie om dat te garanderen. Draadloze hoofdtelefoons zijn echter de uitzondering, want die worden haast nooit gerepareerd als ze stuk gaan. Daar wil het Rotterdamse Gerrard Street graag iets aan doen.
lees verder>>

Review: Warwick Acoustics Aperio headphone system

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2019-04-02 Warwick-AperioElectrostatic headphones have their own band of devotees, none of which seem to mind paying a little more for a high-end product. But there doesn't seem to be much technological innovation going on, especially when you compare it to the regularity with which new planar magnetic headphones are launched. Warwick Acoustics however, known for its Sonoma Model One, is aiming to take the electrostatic driver to a new level.
lees verder>>

Review: Teufel Airy True Wireless

Gepubliceerd op 28 oktober 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel AiryVandaag geen zware review van een even zware versterker, waar je ook ongeveer de helft van je hypotheek mee kan aflossen. Neen, op deze woensdag houden we het lekker luchtig, met iets dat vederlicht is en ook niet zo zwaar drukt op de portemonnee. Een korter verhaal ook, lekker voor bij de koffie. Een setje in-ears, dat heel toepasselijk de naam Airy heeft gekregen. De Teufel Airy True Wireless, om precies te zien.
lees verder>>

Review: Belkin Soundform True Wireless in-ears

Gepubliceerd op 25 oktober 2020
Auteur: Ronald de Boer
Belkin SoundForm Draadloze earbuds zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden door het gemak en vaak ook de kwaliteit die ze bieden. Persoonlijk zit ik nog altijd vastgeroest aan oortjes met draad, maar ik begin het hele concept steeds meer te waarderen - en daar zijn deze Soundform True Wireless van Belkin medeverantwoordelijk voor.
lees verder>>

Review: JBL Quantum One

Gepubliceerd op 5 oktober 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review JBL Quantum One Een multitest doen, midden in een pandemie, is best een uitdaging. Veel fabrikanten hadden niet alles zomaar op de plank liggen, of waren aan het wachten op levering. JBL was 1 van die fabrikanten. Net na dat de Gaming headsets Multitest online ging, kwam JBL aangerend met hun nieuwste en baanbrekende gaming headset. Dat vonden we jammer, dus besloten we om de JBL Quantum One alsnog te reviewen.
lees verder>>

Review: Warwick Acoustics Aperio - ultieme resolutie, ultiem prijskaartje

Gepubliceerd op 4 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2019-04-02 Warwick-AperioElektrostatische hoofdtelefoons hebben een eigen clubje van overtuigde aanhangers, die geen problemen hebben om iets meer te betalen voor een high-end product. Maar veel evolutie lijkt er niet te zitten in de technologie, zeker als je het vergelijkt met de regelmaat waarmee er nieuwe planar-magnetic-hoofdtelefoons worden gelanceerd. Warwick Acoustics, bekend van de Sonoma One, wil echter de elektrostatische driver naar een nieuw niveau brengen. Wil je het horen? Dan ga je er wel iets voor over moeten hebben.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE