Artikelen van fotograaf Van VoorVideo: nieuwe generatie Naim Uniti nader bekeken

Gepubliceerd op 21 december 2017
Auteur: Redactie HiFi.nl
2017-10-07 NaimUnitiNova (750x450)Het heeft even geduurd, maar de nieuwe generatie Naim Uniti alleskunners is compleet en de gehele familie is bij de betere hifi-winkels te vinden. In een eerdere video gingen we wat dieper in op specifiek de Naim Uniti Core, in dit vervolg nemen we het hele kwartet onder de loep.
lees verder>>

Even opnieuw voorstellen: Electrocompaniet

Gepubliceerd op 13 januari 2017
Auteur: Rob Nijman
Electrocompaniet Omera VlaardingenElectrocompaniet, het Noorse merk dat in de jaren 70 door Per Abrahamsen en Svein Erik Børja werd opgericht, vind je anno nu in het pakket van importeur Smart Audio (Focal, Inakustik). Een nieuwe kennismaking.
lees verder>>

Rotel A14: 'Verbetering over de hele linie'

Gepubliceerd op 8 januari 2017
Auteur: Rob Nijman
rotelIn de tweede helft van 2016 kon je er niet echt omheen: de volledig nieuwe 14 Serie van Rotel has arrived. Diverse shows bij dealers, een uitgebreide presentatie van Bas van Oosten (importeur Bowers & Wilkins Benelux, red.) bij de Audio Show iEar' in oktober, en een uitgebreide review van de A14 geïntegreerde versterker door collega Jamie, om maar wat te noemen. Die versterker, het topmodel van de serie, is tevens opgenomen in de Product van het Jaar verkiezing. En dat is precies het model dat we graag nog eens aan de tand voelen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE