Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlHifi branche in coronatijden: update 2 - audiozaken toegevoegd aan overheidssteun

Gepubliceerd op 7 april 2020
Auteur: Rob Nijman
Music2 Hi-Visit 2017Een dag geleden haalden we ons eerdere bericht over audiozaken en overheidssteun nog eens naar voren, met de mededeling dat we van de RVO een nieuwe reactie hebben ontvangen over het toevoegen van SBI-codes voor overheidssteun in de coronacrisis.
lees verder>>

Cayin CS-150A: geïntegreerde 2 x 100 Watt buizenversterker

Gepubliceerd op 4 april 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-04-04 Cayin CS-150AHet Chinese audiobedrijf Cayin heeft een nieuwe geïntegreerde buizenversterker uitgebracht genaamd CS-150A. Deze geïntegreerde versterker onderstreept volgens de fabrikant zijn uitzonderlijke kwaliteitsnormen met een oppervlak dat met de hand in zes lagen is geschilderd voor een indrukwekkende esthetiek en diepe glans. Maar het is ook de technologie die de CS-150A zo bijzonder maakt.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins PI4 in-ears

Gepubliceerd op 23 maart 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Bowers Wilkins PI4 in-ears Voor iedereen die bij het horen van PI meteen denkt aan 3.14159265359, moeten we je helaas teleurstellen. De PI4 van Bowers & Wilkins heeft niks met wiskunde te maken. Nou ja, bijna niks — dat moment dat je de PI4 aanschaft en er 299 euro van je rekening verdwijnt. Het is voor de wiskundigen onder ons rap mogelijk om uit te rekenen hoe lang je daar precies voor moest werken. Maar voor we op dat punt aankomen, willlen we eerst eens bekijken of de PI4 de moeite waard is.
lees verder>>

Video: Audio Show Alkmaar 2020

Gepubliceerd op 17 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Verslag Audio Show AlkmaarOp zaterdag 29 februari en zondag 1 maart stond het AFAS-stadion in Alkmaar weer volledig in het teken van de Audio Show Alkmaar, ook wel bekend als de AZ-show. We hebben het tweedaagse event als mediapartner natuurlijk beide dagen bezocht, en willen onder meer onderstaande video graag nog met je delen. Daarnaast natuurlijk ook nog een korte terugblik in tekst en beeld.
lees verder>>

Productie van 24-karaat Gold CD-R stopgezet

Gepubliceerd op 11 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-03-11 SievekingSound CD-RohlingBlanco CD-R’s bestaan in verschillende kwaliteiten. Wie de beste kwaliteit wil hebben, gebruikte de CD-R’s van Mobility Fidelity Sound Labs die uit de fabriek van MAM-A gevestigd in de VS kwamen. Naar verluidt is de productie van Gold CD-R’s gestaakt en heeft het Duitse Sieveking Sound de laatste partij gekocht.
lees verder>>

Stassen Hifi organiseert High-End Audio Show op 7 maart

Gepubliceerd op 4 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Stassen High-End ShowOp zaterdag 7 maart organiseert Stassen Hifi in zijn Palazzo luisterkasteel een High-End Audio Show met demonstraties van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts.
lees verder>>

XFI en HiFi.nl bundelen krachten: Dutch Audio Event

Gepubliceerd op 20 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
XFI 2019De uitgever van HiFi.nl en de organisatie achter de jaarlijkse XFI Audio Show hebben besloten een samenwerking aan te gaan en gezamenlijk een nieuwe show te organiseren: Dutch Audio Event.
lees verder>>

Demo The Ultimate System op zat. 22 febr. bij Listening Matters in Den Haag

Gepubliceerd op 19 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-02-19 Banner ListeningMatters TheUltimateSystAudiodealer Listening Matters in Den Haag geeft op zaterdag 22 februari a.s. een demonstratie van een aantal audiocomponenten die gezamenlijk worden aangeduid als The Ultimate System. In dit systeem wordt hypermodern gecombineerd met ambachtelijkheid. Belangstellenden zijn komende zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur uitgenodigd om binnen te komen lopen om te luisteren naar The Ultimate System.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE