Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlBoek de ultieme MusicCast vakantiebestemming bij Wifimedia

Gepubliceerd op 13 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vakantiegeldactie WifimediaMet de zomervakantie voor de deur, het vakantiegeld op de rekening gestort en enige onzekerheid over de haalbaarheid van de beoogde vakantiebestemming voor 2020, besloten we bij HIFI.NL zoals u inmiddels ongetwijfeld weet een nuttig ander doel te vinden voor het vakantiebudget. Een fraai muzieksysteem, bijvoorbeeld. Onder het genot van een glaasje rosé luisteren naar een lekker stukje muziek. Heerlijk rustgevend én u heeft er na de vakantie ook nog plezier van.
lees verder>>

PUUR presenteert Music Maestro: de muziek van Ennio Morricone

Gepubliceerd op 9 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Songs of Protest bij PUURavdPUURavd in Oostzaan gaat lekker door met de audioshows in de weekenden van deze zomermaand. Na de geslaagde Songs of Protest-dagen met sets van Goldmund, MBL en Kharma en de integrale concertregistratie van Bob Marley op 10 en 11 juli ben je zaterdag 18 juli aanstaande van harte welkom voor de bijzondere werken van Ennio Morricone, als eerbetoon aan de legendarische componist die eerder deze maand is overleden.
lees verder>>

Superset bij A10 Audio: Borresen, EMM Labs en meer

Gepubliceerd op 9 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Superset bij A10 AudioWie A10Audio / Room4Music een beetje kent, weet dat de speciaalzaak in Amsterdam een aantal topmerken en -producten in het assortiment heeft die uniek zijn voor de Benelux. Combinaties en systemen waar je normaal gesproken voor naar High End München moet, zeg maar. Vanwege het wegvallen van die show in het voorjaar heeft het team in Amsterdam besloten zelf weer iets bijzonders weg te zetten. Je bent van harte welkom!
lees verder>>

HIFI.NL dealervisits en lezersaanbiedingen: compleet overzicht

Gepubliceerd op 7 juli 2020
Auteur: Rob Nijman
Zomervakantie bij Hifi SolutionsWe hebben in de voorbije periode veel aandacht besteed aan het reilen en zeilen van de audiospeciaalzaken in de Benelux, en dan vooral vanuit de huidige crisis. In de basis een gezondheidscrisis, maar natuurlijk ook een situatie met een economisch karakter. We doken daarom zelfs in de mogelijkheden om vanuit de overheid steun voor onze branche bespreekbaar te maken, met als gevolg dat ook hifi-dealers bij het Rijk terecht kunnen voor TOGS, de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19. Nu de zomer voor de deur staat houden we de dealers graag nog wat langer in de spotlight, maar dan vanuit een wat positievere insteek; de dealer als alternatieve bestemming voor je vakantiegeld!
lees verder>>

Verslag Songs of Protest: Goldmund, Kharma en MBL bij PUURavd

Gepubliceerd op 3 juli 2020
Auteur: Rob Nijman
Songs of Protest bij PUURavdUitstekende cappuccino, comfortabele zetels, goeie muziek en prachtige audiosystemen – het was weer hard werken aan de Skoon 80 in Oostzaan. We schoven aan voor een luisterindruk, en natuurlijk om bij te praten met Robert Brijde en Daan Vreeswijk, de ons inmiddels welbekende gastheren in Amsterdam-Noord-Noord-Noord.
lees verder>>

Bob Marley & The Wailers - Live at the Rainbow '77 bij PUURavd

Gepubliceerd op 3 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bob Marley bij PUURAansluitend op het 'Songs of Freedom and Protest'-event van 3 en 4 juli ben je komende vrijdag 10 en zaterdag 11 juli opnieuw welkom bij PUURavd in Oostzaan voor een bijeenkomst volledig in het teken van Bob Marley.
lees verder>>

Bowers & Wilkins AM-1: de betere luidspreker voor binnen en buiten

Gepubliceerd op 3 juli 2020
Auteur: Rob Nijman
Bowers & Wilkins bij Oonivoo "Verfijnd, discreet en gekenmerkt door een prachtige, natuurlijke audioweergave ontkracht de AM-1 alle vooroordelen omtrent buitenluidsprekers," zo luidde de duiding bij de introductie van de Architectural Monitor 1. Dat is alweer zo’n 7 jaar geleden, maar Bowers & Wilkins is ervan overtuigd toen iets bijzonders gepresenteerd te hebben, en voor veel dealers is het inderdaad nog altijd de buitenspeaker of choice.
lees verder>>

Music Emotion zomernummer: juli en augustus 2020

Gepubliceerd op 3 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion 7 2020Vanaf deze week ligt het zomernummer van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat. In het gecombineerde juli- & augustus-nummer vind je uiteraard weer een flink aantal hardware reviews, met hoofdrollen voor onder meer Monitor Audio, DALI en Denon.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE