Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlNoir et Blanc: KEF et Hegel Font Vibrer Bruxelles

Gepubliceerd op 19 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-08-02 Hegel_H600La cité de Bruxelles se prépare à vibrer au rythme de la sonorité les 14 et 15 octobre prochains. Une célébration du son se profile, et c'est avec une fierté particulière que GP Acoustics sera de la partie, présentant ses dernières pépites. Cette période a été marquée par l'innovation, reflétée à la fois dans le nouveau coloris de la LS60 Wireless et l’intégration de la technologie MAT aux séries Blade, Référence et R. Pas en reste, Hegel, l'un des géants de la Haute fidélité, s'est distingué avec son nouvel amplificateur intégré H600 et le lecteur CD Viking. Johan Coorg (KEF/Hegel) et Anders Ertzeid (Hegel) seront présents pour vous dévoiler ces nouveautés.
lees verder>>

De leukste Live Pub/Pop Quiz vindt plaats tijdens het Dutch Audio Event op 7 en 8 okt. a.s.

Gepubliceerd op 19 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dutch Audio EventDe voorbereiding van het Dutch Audio Event (DAE) is op volle stoom. Heel veel bekende en minder bekende audiomerken zullen hun producten demonstreren verspreid over tientallen luisterruimtes. Er zijn ook sprekers en muzikanten. En er is een hele leuke pub/pop quiz waar geweldige prijzen gewonnen kunnen worden.
lees verder>>

Le salon Noir et Blanc Brussels HiFi Show sera de retour ces 14 et 15 octobre

Gepubliceerd op 19 september 2023
Auteur: Pierre-Benoît Sepulchre
NoirEtBlanc 2022Après une édition 2022 qui a rencontré un beau succès, le Noir et Blanc Brussels HiFi Show cuvée 2023 accueillera les amateurs et mordus de haute-fidélité les 14 et 15 octobre prochains à Schaerbeek.
lees verder>>

Dutch Audio Event 2023: een overzicht van alle deelnemers

Gepubliceerd op 13 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
DAE logoHet kan je niet ontgaan zijn dat Dutch Audio Event steeds dichterbij komt. DAE 2023, dat plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober in de Koningshof in Veldhoven, zijn we al weken aan het voorbeschouwen. Dagelijks kun je een nieuwe bijdrage vanuit de deelnemers lezen hier, en onze DAE-pagina loopt al lekker vol met voorpret. Alle informatie en de kaartverkoop vind je op www.dutchaudioevent.nl, vandaag delen we ook hier graag de volledige lijst van deelnemers én hun merken. Dat is namelijk een behoorlijke opsomming aan het worden...
lees verder>>

Sonos Move 2: draagbare waterbestendige stereo-luidspreker

Gepubliceerd op 6 september 2023
Auteur: Sinan Kökbugur
2023-09-04 SonosMove2_1Het Amerikaanse Sonos heeft een nieuwe versie van zijn luidspreker Move uitgebracht. De nieuwe Move 2 is natuurlijk ook draagbaar. Het grootste verschil met de eerste Move is het feit dat de Move 2 met twee tweeters een meer ruimtelijk geluid kan produceren. En hij is leverbaar in het olijfgroen.
lees verder>>

Noir Et Blanc Hifi Show 2023: Za 14 & Zo 15 oktober, Brussel

Gepubliceerd op 5 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Noir et Blanc 2022In het weekend van 14 en 15 oktober 2023 zal de Noir Et Blanc Hifi Show plaatsvinden in het Bluepoint Hotel in de Belgische hoofdstad Brussel. Op beide dagen is de beursvloer geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur en de toegang is gratis.
lees verder>>

Dutch Audio Event 2023 op 7 en 8 oktober: koop nu je kaartje!

Gepubliceerd op 4 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Ikigai op DAE 2022_2Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 ben je weer van harte welkom in de Koningshof in Veldhoven voor een weekend in het teken van het beste en het nieuwste op gebied van audio. Kijk voor meer informatie op www.dutchaudioevent.nl voor meer info en haal je kaartjes!
lees verder>>

Immersieve audio-experimenten: een zoektocht naar realistische beleving

Gepubliceerd op 19 augustus 2023
Auteur: René van Es
Davone bij Concerto AudioLokalisatie van alle kanten is bij muziekweergave van ondergeschikt belang en vooral een meerwaarde bij films en games. Voor muziekweergave is een natuurlijk diffuus veld, wat de luisteraar omspoelt, veel belangrijker: “immersion”. En dat is precies waar we het nu over gaan hebben.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE