Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlMusic Emotion december 2020

Gepubliceerd op 27 november 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion december 2020Het laatste weekend van november, het laatste nummer van Music Emotion van 2020: deze week verschijnt de decembereditie bij de vaste verkooppunten, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Focal Aria 936 K2 zelf beluisteren? Go see the dealer!

Gepubliceerd op 24 november 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Focal Aria 936 K2Voor wie het gemist heeft: Focal heeft een volledig nieuwe versie van de Aria 936 gelanceerd. Je leest er alles over in ons eerdere nieuwsbericht, én we hebben op HIFI.NL met de zeer uitgebreide review door Rene van Es weer een mooie primeur te pakken. Vertrouw je toch meer op je eigen gehoor, ga de Focal Aria 936 K2 dan eens beleven bij een van onderstaande dealers: ze staan per direct voor je klaar.
lees verder>>

Maand van de HIFI: Dynaudio en Auralic bij Sound Gallery

Gepubliceerd op 24 november 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dynaudio bij Sound GalleryAls we voor de Maand van de HIFI door de mooie, brede Noorderstationsstraat in Groningen rijden, met z’n prachtige vrijstaande huizen, zien we in de verte de Sound Gallery-vlaggen al wapperen. Met enig kunst en vliegwerk - je moet het fietspad oversteken en de stoeprand ontwijken - kunnen we daar mooi voor de deur van het statige pand parkeren, gratis. Openen we vervolgens de glazen deur, dan worden we allerhartelijkst begroet door Arthur Erenst.
lees verder>>

Maand van de HIFI: Cambridge Audio bij iEar'

Gepubliceerd op 22 november 2020
Auteur: Rob Nijman
Maand van iEarNovember, Maand van de HIFI? Dat is bij ons van januari tot en met december, zegt Freek van Ham lachend. Uiteraard staan we daar bij HIFI.NL hetzelfde in, maar hebben we nu net wel november als zodanig uitgeroepen om de spotlight wat extra op audiospeciaalzaken in de Benelux te zetten. In dat kader mag zijn iEar natuurlijk niet ontbreken, dus op een novemberse woensdag worden we hartelijk verwelkomd door zijn collega Ron Geurts in het filiaal in Tilburg, voor wat uiteindelijk een drieluik rond drie bijzondere merken is geworden. Vandaag deel 2: Cambridge Audio.
lees verder>>

Maand van de HIFI: Klipsch bij Audio TV Centrum

Gepubliceerd op 20 november 2020
Auteur: Rob Nijman
Klipsch en Audio TV CentrumDe Maand van de HIFI stuurt ons alle hoeken van de Lage Landen in. Voor de jongste bijdrage in onze themamaand zetten we de zeilen richting de Geldropseweg in Eindhoven, waar ons bij Audio TV Centrum in samenwerking met importeur Havoned mooie combinaties van Klipsch staan te wachten. Niet in de minste plaats zijn dat de opvallende La Scala-modellen die je op de foto links al in de luisterruimte ziet staan.
lees verder>>

AVtunes breidt assortiment van meubels van NorStone uit

Gepubliceerd op 16 november 2020
Auteur: Redactie HiFi.nl
2020-11-16 NorStone EPUR 4 Black Hifi StandNorStone Design audio en TV meubels kenmerken zich door eenvoud en functionaliteit, waarbij design zeker niet uit het oog verloren is. Het is een Frans merk dat al ruim 15 jaar met succes de meest basic meubels ontwerpt voor audio en videoapparatuur in huis. “We hebben al een paar nieuwe producten van NorStone mogen ontvangen ter uitbreiding van de line up van meubels en luidsprekerstands en er zullen er komende maand en januari nog een paar volgen,” aldus importeur AVtunes.
lees verder>>

Schiit Audio Vali 2+: meer vermogen, minder ruis, zelfde prijs

Gepubliceerd op 11 november 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-11-11 SchiitAudio Vali 2PlusHet Amerikaanse audiobedrijf Schiit Audio heeft de Vali 2+ aangekondigd, een hoofdtelefoonversterker die aan de bovenkant een prominent uitstekende buis geplaatst heeft gekregen. De Vali 2+ heeft meer vermogen, minder ruis en hij kost hetzelfde als zijn voorganger Vali 2 die circa vijf jaar geleden op de markt kwam. De buis kan makkelijk gewisseld voor een ander type en de gebruiker kan dus experimenteren en zijn persoonlijke voorkeur een rol laten spelen.
lees verder>>

Hi-Visit Botman Sound & Vision: eerlijkheid duurt het langst

Gepubliceerd op 8 november 2020
Auteur: Rob Nijman
HiVisit Botman 2020Wie al langer op HIFI.NL komt, heeft de naam Botman Sound & Vision ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Natuurlijk, vanuit de diverse audioshows in de weekenden, waaronder de recente introductie van de NAD M33. Maar toch ook omdat het concept Hi-Visit bepaald geen vreemde is voor Frank Botman, directeur van de audiospeciaalzaak in Hoorn. Ons eerste bezoek dateert al van 2002, toen nog bij Botman Multimedia. In 2009 kwamen we terug, en in 2014 plaatsten we een Stelt Samen-systeem aan de Gedempte Turfhaven. Nu het vreemde jaar 2020 langzaam op zijn einde loopt, is het hoog tijd voor een update!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE