Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlEISA Awards 2022-2023: de winnaars in de categorie Hi-Fi

Gepubliceerd op 15 augustus 2022
Auteur: Rob Nijman
Review Paradigm Founder 120F_2De EISA Awards, de jaarlijkse prijzen van de Expert Imaging and Sound Association, zijn voor de 40ste maal uitgereikt. We lichten de winnaars uit de Expert Group Hi-Fi voor 2022-2023 voor je uit. Uiteraard linken we waar mogelijk ook naar onze reviews.
lees verder>>

Review Argon Audio TT-4: betaalbare platenspeler in drukke markt

Gepubliceerd op 12 augustus 2022
Auteur: Max Delissen
2022-05-17 ArgonAudioTT-4De afgelopen tijd heb ik meerdere platenspelers met uiteenlopende prijskaartjes in huis gehad voor reviews. Dit nieuwe model van het Deense merk Argon Audio is de laatste in die serie en meteen ook de meest betaalbare. Een beter getimede afsluiting van de reeks kan ik me nauwelijks voorstellen, want we hebben het hier over een platenspeler die je van een aantal weken vakantiewerk kunt betalen. Maar ook herintreders in de wereld van de analoge muziekweergave mogen hun oren spitsen, want de Argon Audio TT4 biedt niet alleen in de zomermaanden veel waar voor zijn geld.
lees verder>>

Kaartverkoop Dutch Audio Event 2022 gestart: programma 8 en 9 oktober volledig gevuld

Gepubliceerd op 10 augustus 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
kroketOp zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Dutch Audio Event 2022 op de kalender. Zoals vertrouwd wordt DAE gehost op het Koningshof in Veldhoven. Achter de schermen is er hard aan gewerkt om er weer een groot hifi festijn van te maken. Het programma is nog groter en breder dan vorig jaar, dus kijk snel op dutchaudioevent.nl - waar de kaartverkoop inmiddels ook gestart is!
lees verder>>

Sennheiser Momentum 4 Wireless: 60 uur speelduur

Gepubliceerd op 9 augustus 2022
Auteur: Rob Nijman
Sennheiser Momentum 4 Wireless _5Sennheiser heeft de nieuwe Momentum 4 Wireless nu officieel gelanceerd. We schreven al eerder over het jongste Momentum-model, waar in de digitale wandelgangen al een en ander over te vinden was. Inmiddels kunnen we alle informatie van de Sennheiser Momentum 4 Wireless rechtstreeks vanuit de bron delen, waaronder zijn geavanceerde Adaptive Noise Cancellation, nieuwe functies en een batterij die volgens de fabrikant goed is voor maar liefst 60 uur.
lees verder>>

TAD Evolution Two luistershow bij AudioFeel in Doetinchem

Gepubliceerd op 5 augustus 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-04-06 TAD-E2 Het is nog ruim anderhalve maand wachten, maar het kan alvast maar in de agenda staan: de audioshow rond de nieuwe TAD Evolution Two (of E2) bij AudioFeel in Doetinchem. Je bent er van harte welkom op zaterdag 24 september.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins 803D4: In navolging van Ken

Gepubliceerd op 29 juli 2022
Auteur: Ruud Jonker
Bowers & Wilkins 803D4_4De laatste incarnatie van de Bowers & Wilkins 803 is al enige tijd beschikbaar (een klein jaar geleden deden we verslag van de introductie bij Poulissen én waren we bij de lancering in Abbey Road Studio in Londen, red.). In de vorm van de D4 (de vierde generatie) werd voor deze review de kleinste vloerstaander uit de serie beluisterd. De Bowers & Wilkins 803D4 is ook het kleinste model met de zogenaamde Turbine Head.
lees verder>>

Neumann.Berlin en Merging technologies gaan samenwerken

Gepubliceerd op 5 juli 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-07-05 Neumann_Merging_3De Duitse studiospecialist Neumann.Berlin en het Zwitserse bedrijf Merging Technologies, een van ‘s werelds meest vooraanstaande producenten van digitale audio-opnamesystemen, zullen in de toekomst gaan samenwerken onder de paraplu van de Duitse Sennheiser Group. Sennheiser heeft de aandelen van Merging Technologies volledig overgenomen. Met deze stap breidt Neumann.Berlin zijn aanbod van hoogwaardige audio-oplossingen uit.
lees verder>>

Daudio ThuisTest: bekendmaking deelnemers

Gepubliceerd op 5 juli 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Daudio M2_6Daudio heeft samen met HIFI.NL/.BE een leuke actie opgezet waarbij de fabrikant dit systeem bij twee lezers thuis wil demonstreren. Wie interesse had in zo’n exclusieve thuissessie waarbij het systeem geheel op jouw ruimte wordt afgestemd om er vervolgens een paar weken naar te kunnen luisteren én een review te schrijven voor publicatie op onze website, kon zich bij ons melden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE