Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlStassen Hifi organiseert High-End Audio Show op 7 maart

Gepubliceerd op 24 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Stassen High-End ShowOp zaterdag 7 maart organiseert Stassen Hifi in zijn Palazzo luisterkasteel een High-End Audio Show met demonstraties van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts.
lees verder>>

XFI en HiFi.nl bundelen krachten: Dutch Audio Event

Gepubliceerd op 20 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
XFI 2019De uitgever van HiFi.nl en de organisatie achter de jaarlijkse XFI Audio Show hebben besloten een samenwerking aan te gaan en gezamenlijk een nieuwe show te organiseren: Dutch Audio Event.
lees verder>>

Demo The Ultimate System op zat. 22 febr. bij Listening Matters in Den Haag

Gepubliceerd op 19 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-02-19 Banner ListeningMatters TheUltimateSystAudiodealer Listening Matters in Den Haag geeft op zaterdag 22 februari a.s. een demonstratie van een aantal audiocomponenten die gezamenlijk worden aangeduid als The Ultimate System. In dit systeem wordt hypermodern gecombineerd met ambachtelijkheid. Belangstellenden zijn komende zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur uitgenodigd om binnen te komen lopen om te luisteren naar The Ultimate System.
lees verder>>

NAD Masters Series M33 BluOS streaming dac amplifier: eerste kennismaking

Gepubliceerd op 18 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
NAD M33 presentatieOp maandag 17 februari werd de hifi-pers uit Nederland en België uitgenodigd op het hoofdkantoor van DALI Benelux in Waalwijk voor de introductie van de NAD M33. Deze gloednieuwe versterker uit de Masters-serie van het merk, die onder meer kan bogen op de Purifi versterkertechniek van het gelijknamige nieuwe bedrijf, werd een maandje geleden als sneak preview in Las Vegas getoond, maar kreeg nu een paar uur lang de volledige aandacht. Lenbrook Industries' EU Brand Manager Cas Oostvogel heeft namelijk een pre-productie exemplaar naar Waalwijk weten te halen. Tijdelijk, want het apparaat reist nog deze week door naar Engeland.
lees verder>>

Primeur: veelzijdige Lyngdorf TDAI-1120 op ISE 2020

Gepubliceerd op 12 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
Lyngdorf TDAI-1120ISE 2020, de laatste editie van de inmiddels uit de voegen van de RAI gegroeide elektronicabeurs, is in volle gang. Een van de interessante primeurs die we er vandaag op de showvloer aantroffen, is de gloednieuwe TDAI-1120 van Lyngdorf Audio.
lees verder>>

Music Emotion februari 2020

Gepubliceerd op 7 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion 2 2020Een nieuwe maand, een nieuwe Music Emotion: vanaf deze week ligt het februari-nummer in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Foto's: winnaars HiFi.nl Weggeefactie

Gepubliceerd op 31 januari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Winnaars WeggeefactieTussen maandag 16 december en woensdag 15 januari vond je iedere dag een winactie op onze homepage, waarmee HiFi.nl een volle maand in het teken stond van ons 20-jarig jubileum. In totaal leverde dat ruim 20.000(!) reacties op, dus je kunt veilig stellen dat we ons op de redactie echt jarig gevoeld hebben.
lees verder>>

ISE 2020: 11-14 februari in Amsterdam RAI en Okura

Gepubliceerd op 27 januari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Verslag ISE 2019De organisatie van ISE pakt stevig uit: de 2020-editie van 's werelds grootste evenement voor AV- en systeemintegratieprofessionals belooft voorgaande jaren te overschaduwen in aantallen deelnemers en exposanten en is net als de vorige editie verspreid over 4 dagen: 11 tot en met 14 februari. ISE 2020 in de RAI is de laatste Integrated Systems Europe op Nederlandse bodem, volgend jaar verhuist het circus naar Barcelona.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE