Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlReview: Joost Lijbaart - Free (cd)

Gepubliceerd op 25 februari 2021
Auteur: Eric de Boer
Joost Lijbaart Het moment dat je als muzikant wordt gedwongen tot bezinning kan tot bijzondere dingen leiden. Drummer/ percussionist Joost Lijbaart zag zich door de coronapandemie ineens aan huis gekluisterd, wat leidde tot Free, een solo-album dat al jaren broeide in de creatieve geest van de 53-jarige artiest.
lees verder>>

Review: ROON 1.8

Gepubliceerd op 10 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-02-04 Roon Version1.8Roon is bij hifi-minnende muziekliefhebbers uitgegroeid tot dé populairste manier om muziek te streamen. Een nieuwe grote update, Roon 1.8, legt de nadruk op beter beheer van je eigen muziekcollectie en belooft je te helpen bij het opsporen van nieuw luistervoer. Het ziet er vooral helemaal anders uit dan voorheen. Wat zijn onze eerste indrukken?
lees verder>>

Review: Devialet Gemini Earbuds - Franse hifi-pionier kruipt in je oren

Gepubliceerd op 22 januari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2020-10-06 Devialet GeminiOp zoek naar de avant-garde van de hifi? Dan kom je snel bij Devialet uit, bekend van de ultraplatte high-end Expert Pro-versterkers en de futuristische designiconen met kilowattvermogens die Phantom heten. Met hun nieuwe Gemini-lijn gooien de Fransen het over een andere boeg en presenteren ze draadloze in-ears die competitief geprijsd zijn.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition

Gepubliceerd op 19 januari 2021
Auteur: Jan Karssen
Bowers & Wilkins 600 S3 gepresenteerdVraag aan een willekeurige hifi-liefhebber welk luidsprekermerk tot de verbeelding spreekt en de kans is groot dat de naam Bowers & Wilkins zal vallen. Tot 2015 vielen de weergevers van deze fabrikant onder andere op door de toepassing van een gele kevlar geweven middentoner. Laatstgenoemde heeft sindsdien plaatsgemaakt voor de minder prominent in het oog springende grijsgekleurde Continuum weergever. Maar daarmee houden het nieuws en de verbeteringen natuurlijk niet op. B&W ontwikkelt bij iedere release vrolijk door en 'leent' hiervoor telkens techniek uit de topmodellen. En dat hoorden we terug in 603 S2 Anniversary Edition.
lees verder>>

Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Synergistic Research Orange zekeringenGedurende de maand januari biedt Kemp Elektroniks bij aankoop van twee Orange Fuse zekeringen van Synergistic Research de derde gratis aan.
lees verder>>

Music Emotion januari 2021

Gepubliceerd op 8 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
ME januari 2021Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe Music Emotion. Vanaf deze week ligt het januarinummer van het magazine in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Maand van de HIFI: Update van Uw Hifi Choice

Gepubliceerd op 20 december 2020
Auteur: Rob Nijman
Maand van de HIFI Uw hifi choiceDe Maand van de HIFI Dendert Door in December, met vandaag aandacht voor Uw Hifi Choice in Soest. Vanuit de audiospeciaalzaak aan de Steenhoffstraat 15 in de Utrechtse gemeente bleek er namelijk meer dan genoeg te updaten. Ontwikkelingen en serieuze veranderingen die eigenlijk al ingezet werden in het najaar van 2019, toen de bedrijfsfilosofie enigszins herzien werd. Hoog tijd dus om eens bij te praten.
lees verder>>

Hi-Visit Hemmers Beeld & Geluid: Yamaha stereoset

Gepubliceerd op 8 december 2020
Auteur: Rob Nijman
Hi-Visit HemmersHet is inmiddels diep, diep in december - ok vooruit, de Sint is nog maar net het land weer uit - maar we gaan vrolijk verder met onze Maand van de HIFI. Er liggen op de redactiemat namelijk meer dan genoeg uitnodigingen om ook vandaag weer aan de thuiswerkroutine te ontsnappen. Deze keer niet alleen door een nieuwe winkel, maar zelfs een nieuwe stad te ontdekken. Inderdaad, Enschede is een first, voor ondergetekende althans.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE