Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlReview: Panasonic TX-55HZW2004

Gepubliceerd op 11 september 2020
Auteur: Eric Beeckmans
Review: Panasonic TX-55HZW2004Aan de top van de Panasonic line-up vinden we een OLED-tv met opvallende troeven. Een gecustomiseerd OLED-paneel, studiomonitor beeldkwaliteit en Dolby Atmos soundsysteem. Een tv ook die is uitgerust met vier HDMI-aansluitingen die de volledige HDMI 2.0 bandbreedte leveren en dus Ultra HD HDR in de beste kwaliteit aankunnen. Een tv dus die we graag reviewen.
lees verder>>

Lezersbezoek: Magico, Dan D'Agostino, dCS en een bijzondere akoestiekoplossing

Gepubliceerd op 11 september 2020
Auteur: Rob Nijman
Lezersbezoek MagicoHIFI.NL lezersbezoeken zijn een geliefde rubriek. En als dat niet zo is voor onze lezers (de cijfertjes zeggen van wel), dan toch in ieder geval voor onze redacteurs. Die trekken graag het land in om bij een medeliefhebber de resultaten van een vaak jarenlange zoektocht naar een optimaal systeem te beoordelen. In deze jongste editie gaan we op bezoek bij Jeffrey, die op basis van de vorige aflevering van deze rubriek de redactiemail wist te vinden met tekst en uitleg over waarom zijn set eveneens recht heeft op onze redactionele spotlight. Oordeel zelf!
lees verder>>

In-Akustik lanceert Direct to Tape Mastertapes voor spoelenrecorders

Gepubliceerd op 7 september 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
In-Akustik lanceert Direct to Tape Mastertapes vooIn het predigitale tijdperk werd muziek analoog opgenomen en afgemasterd op bandrecorders. Van alle analoge apparaten heeft de spoelenrecorder of bandrecorder de hoogste geluidskwaliteit. Nu heeft de audiofiel de tapemachine herontdekt, maar het is nog altijd een uitdaging om voorbespeelde tapes van hoge kwaliteit te krijgen. Vier compilaties van het Duitse audiofiele label In-Akustik zijn nu ook op tape beschikbaar.
lees verder>>

Review: Marantz Model 30 versterker en SACD 30n netwerkspeler en sacd-speler

Gepubliceerd op 5 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Marantz 30 reviewMarantz staat op het punt om zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat horen we nu al een tijdje, maar met deze twee gloednieuwe Model 30-stereotoestellen krijgen we meteen een idee waar het iconische merk naartoe wil. En dat is richting de toekomst, maar ook weer richting het verleden.
lees verder>>

Audioshow bij Audio Tempel met bijzondere KEF-primeur

Gepubliceerd op 4 september 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Ayon Audio bij Audio TempelAudio Tempel in Heerenveen organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 september aanstaande zijn eerste luisterevent sinds maart 2020. "We beginnen bovendien meteen goed met een primeur voor de BeNeLux, namelijk een set gloednieuwe speakers van KEF!" Zo gloednieuw zelfs, dat we er nog niets over mogen zeggen...
lees verder>>

Veddan Origin luidsprekers: Revolutie uit De Achterhoek

Gepubliceerd op 4 september 2020
Auteur: René van Es
VeddanHet Nederlandse luidsprekermerk Veddan nodigde ons in het najaar van 2019 voor een productpresentatie op een bijzondere locatie, en sinds het begin van deze zomer zijn de diverse modellen van het nieuwe merk inmiddels volop verkrijgbaar. We lieten bij laatstgenoemde ontwikkeling al weten een HiVisit in de agenda te hebben, dus hoog tijd voor een bezoek aan Veddan in Doetinchem.
lees verder>>

Music Emotion september 2020

Gepubliceerd op 4 september 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion 8 2020Na het dubbeldikke zomernummer van juli en augustus ligt er weer een nieuwe editie van Music Emotion in de schappen, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat: Music Emotion september 2020.
lees verder>>

Tune Inn demodagen: Hegel en Magnepan (4-5-6 september)

Gepubliceerd op 28 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Tune Inn demodagenIn het eerste weekend van september – vrijdag 4, zaterdag 5 en koopzondag 6 september om precies te zijn – ben je van harte welkom voor een eerste nieuwe audioshow bij Tune Inn in Alkmaar. De schijnwerpers staan die dagen op luidsprekers van Magnepan en versterkers van Hegel. Uiteraard zal er aandacht zijn voor de richtlijnen van het RIVM.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE