Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlKaartverkoop Dutch Audio Event 2021 is gestart

Gepubliceerd op 17 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-17 DutchAudioEventLogoEindelijk is het zover. We hebben er lang op moeten wachten, maar op 30 en 31 oktober a.s. gaat het Dutch Audio Event plaatsvinden. Zoals vertrouwd wordt het Dutch Audio Event gehost op het Koningshof in Veldhoven. Het Dutch Audio Event is hiermee de eerste Hifi beurs in Europa die de deuren weer opent voor het publiek. En achter de schermen is er hard aan gewerkt om er een groot Hifi festijn van te maken. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers, die meer dan 300 merken vertegenwoordigen. Het vertegenwoordigt Hifi van A tot Z.
lees verder>>

Vacature Hobo Hifi Apeldoorn: Fulltime (Junior) verkoopadviseur

Gepubliceerd op 15 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-15 HoboHifi VacatureApeldoornHobo Hifi is dé Nederlandse specialist voor het beste in beeld en geluid. Met vijf vestigingen en een webshop behoort Hobo Hifi tot één van de belangrijkste spelers op de markt. “Iedereen bij ‘ons’ heeft passie voor mensen, muziek, film en techniek. Heb jij ervaring in de verkoop en affiniteit met muziek, techniek en de producten die wij verkopen? Lees dan gauw verder want wij hebben een hele leuke vacature openstaan. Om ons team in Apeldoorn te versterken zijn wij op zoek naar een fulltime junior verkoper voor deze vestiging,” aldus Hobo Hifi.
lees verder>>

Gryphon Event met demonstraties door Rune Skov bij Multifoon op 9 oktober

Gepubliceerd op 9 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
The GryphonImporteur Hifinesse organiseert samen met een tweetal audiodealers een uitgebreide demonstratie van producten van de Deense fabrikant The Gryphon Audio Designs. Op zaterdag 9 oktober ben je van harte welkom bij Multifoon in Rotterdam (klik hier voor zondag 10 oktober bij Audio 21 in Heerde). Rune Skov van The Gryphon verzorgt de demonstraties en zal vragen van belangstellenden beantwoorden. Vanwege de coronaproblematiek moet een belangstellende zich inschrijven.
lees verder>>

Review OnePlus Buds Pro

Gepubliceerd op 6 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
OnePlus Buds ProWe hebben zojuist de lezersreviews van de JBL Live Pro+ TWS in-ears weer op de homepage gezet, want daar moesten we nog één deelnemer aan toevoegen, maar er is meer nieuws in de categorie draadloze in-ears. Onze collega's van Techfi.nl hebben namelijk een uitgebreide test van de OnePlus Buds Pro geplaatst.
lees verder>>

Harman Kardon Radiance 2400: naaldvormige actieve draadloze luidsprekers

Gepubliceerd op 2 september 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-09-02 HarmanKardonRadiance2400Audiomerk Harman Kardon heeft vandaag het nieuwe Radiance 2400 draadloze home audio-systeem gepresenteerd. Radiance 2400 is een compleet systeem bestaande uit twee ultraslanke staande luidsprekers, een krachtige subwoofer en een digitale hub. Het nieuwe systeem is volgens de makers een mix van elegant, minimalistisch design, hoogwaardige materialen en verbluffende audio. Het systeem werd bekroond met de Best of Innovation award tijdens CES 2021 in de categorie High-Performance Home Audio or Video. De levering zal in de loop van deze maand beginnen.
lees verder>>

Dutch Audio Event 2021 op zaterdag 30 en zondag 31 oktober: ben je erbij?

Gepubliceerd op 1 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dutch Audio EventHet Dutch Audio Event 2021, de allereerste editie van het DAE én de opvolger van de welbekende XFI Audioshow, staat momenteel op de agenda voor zaterdag 30 en zondag 31 oktober. De voorbereidingen zijn in volle gang, en aan de deelnemerskant staat men te trappelen om in de Koningshof Veldhoven weer een vol weekend samen aan hifi te besteden. Uiteraard staat of valt een audioshow bij de aanwezigheid van het publiek. Daarom bij dezen een verkennende poll: ben je erbij in oktober, of vind je de data nog (iets) te vroeg?
lees verder>>

EISA Awards 2021-2022: de winnaars in de categorie Hi-Fi

Gepubliceerd op 16 augustus 2021
Auteur: Rob Nijman
2020-09-21 KEF LS50 Wireless IIDe EISA Awards, de jaarlijkse prijzen van de Expert Imaging and Sound Association, zijn afgelopen weekend bekendgemaakt. In totaal werden 86 producten, van soundbars en speakers tot camera's en smartphones met een prijs voor prestatie en/of innovatie beloond. We lichten de winnaars uit de Expert Group Hi-Fi voor 2021-2022 graag even uit. Onderaan de pagina vind je bovendien de pagina's met de prijzen voor Home Theatre Audio en Home Theatre Display en Video.
lees verder>>

Audio Show iEar' 2021: zaterdag 13 en zondag 14 november 2021

Gepubliceerd op 16 augustus 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Show iEar 2018 introductiesRuim 60 topmerken in 30 luisterruimtes. Op 13 en 14 november van 10.00 tot 18.00 uur is het weer zover, de Audio Show iEar' in het Willem II stadion in Tilburg!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE