Artikelen van Paul DelissenVAD Show 2009 verslag deel 4

Gepubliceerd op 23 oktober 2009
Auteur: Paul Delissen
VAD Show 2009Foto: Jiri Buller/HiFi.nlAVTunes had een echte primeur voor de Nederlandse markt. Waar ik in vrijwel alle ruimtes het zwaartepunt op audio kon vinden, was hier iets te vinden wat je wat mij betreft niet mocht missen. Ik doel hier op een echte 3D LCD tv.
lees verder>>

Productbespreking: Tangent HIFI 200

Gepubliceerd op 16 juli 2009
Auteur: Paul Delissen
Tangent HIFI 200 (c) XingoVoor wie HiFi.nl zou willen verwijten alleen dure of zo u wilt `high end` producten te bespreken, lees dan even door. Ook apparatuur uit vriendelijkere prijsklassen komt aan bod, zoals in dit geval een set bestaande uit stereo-versterker, cd-speler en tuner. Met een totaalprijs van zo`n 1000 euro zeker niet duur te noemen; wat mag u hiervoor verwachten?
lees verder>>

PSB Synchrony One, een Grote Vriendelijke Reus

Gepubliceerd op 28 mei 2009
Auteur: Paul Delissen
PSB Synchrony OneHet merk PSB kende ik alleen van vrijwel altijd lovende recensies in de Amerikaanse vakbladen. Dat deze Canadese luidsprekerfirma hoge ogen gooit in de States is natuurlijk geen garantie voor succes in Europa, of Nederland in dit geval. Nieuwsgierig maakt het in ieder geval wel. Dus toen ik de gelegenheid kreeg een flinke vloerstaander uit de Synchrony reeks aan de tand te voelen greep ik die kans aan.
lees verder>>

Mirage MX 5.1 Home Theater Systeem

Gepubliceerd op 16 april 2009
Auteur: Paul Delissen
front Mirage MX 5.1 Home Theater SysteemEnige tijd geleden bracht Mirage een nieuw 5.1 luidsprekersysteem op de markt met enkele aardige bijzonderheden. Allereerst is er het kleine formaat van de satellieten. Is dat op zichzelf niet zo spectaculair, nog niet eerder bracht dit merk zo’n kleine speaker op de markt met de van Mirage bekende Omnipolar technologie. Dat de subwoofer een kubus is van 20 cm3 en toch 800 watt vermogen herbergt, lijkt bijna ongelooflijk. Alleen al die twee zaken in één systeem maken dit setje interessant genoeg voor een test.
lees verder>>

Stroomaccessoires en cd`s slijpen bij AHP

Gepubliceerd op 27 oktober 2008
Auteur: Paul Delissen
HiFi logo 2011Een goed voorbeeld van vaak ondergewaardeerde of zelfs onbekende mogelijkheden je installatie te verbeteren vinden we bij AHP. AHP levert zekeringen en zogenaamde klankmodule’s die de stroomlevering aan uw installatie en daarmee de geluidskwaliteit verbeteren.
lees verder>>

Geen gekleurd geluid, wel gekleurde speakers!

Gepubliceerd op 20 oktober 2008
Auteur: Paul Delissen
HiFi logo 2011Waar je bij het design van speakers kunt vervallen in herhaling, kun je er natuurlijk ook voor kiezen iets heel anders te doen. Je kunt kiezen iets te doen met de vorm, laat het zes-plankjes gevoel eens los. Of je kunt er voor kiezen de gebruikelijke kleurstellingen los te laten.
lees verder>>

Return of Revox bij Auris

Gepubliceerd op 20 oktober 2008
Auteur: Paul Delissen
HiFi logo 2011Bij Auris stond een heel fraaie set te spelen met als meest in het oog springend component een volledig met leer beklede luidspreker. Het betreft een nieuw model van de L-serie van Revox, een merk dat komend jaar met nog meer nieuwe producten op de markt zal komen.
lees verder>>

Betaalbare speakers van Indiana Line

Gepubliceerd op 19 oktober 2008
Auteur: Paul Delissen
HiFi logo 2011Vorig jaar voor het eerst op de VAD show, nu weer gesignaleerd, Indiana Line luidsprekers. Wat ik er kort over kan zeggen; dit is veel luidspreker voor je geld. Als ik u vertel dat de prijzen lopen van 165 tot 555 Euro kijkt u nog niet vreemd op.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE