Artikelen van Menno BonnemaReview: Advance Paris MyConnect 150 - Franse veelzijdigheid uit robuuste versterker

Gepubliceerd op 8 maart 2021
Auteur: Menno Bonnema
Advance Paris MyConnect 150Advance Acoustic brengt onder de naam Advance Paris al een tijdje fraai vormgegeven hifi-componenten uit met elk hun eigen charme en specifieke mogelijkheden. Met de Advance Paris MyConnect 150 komen de Fransen met een verrassend veelzijdig all-in-one systeem, dat bovendien ook nog een krachtige versterker herbergt.
lees verder>>

Review: Totem KIN Play Active

Gepubliceerd op 24 juli 2019
Auteur: Menno Bonnema
Totem KIN Play ActiveTotem Acoustics verraste aan het eind van 2018 met de aankondiging van de introductie van de KIN Play Active. De Canadese luidsprekerbouwer kennen we vooral van haar traditionele, passieve luidsprekers. De KIN Play Active zijn de eerste actieve speakers uit de stal van Totem.
lees verder>>

Review: Como Audio Musica- de nieuwe standaard van tafelradio's?

Gepubliceerd op 31 maart 2018
Auteur: Menno Bonnema
Review Como Audio MusicaComo Audio’s nieuwste tafelradio luistert naar de naam Musica. Op welke manier onderscheidt de Musica zich van zijn concurrentie? Wij deden de test. Aan tafel!
lees verder>>

Interview Tom DeVesto bij lancering Como Audio Musica

Gepubliceerd op 10 februari 2018
Auteur: Menno Bonnema
Como Audio en Tom DeVestoOnlangs gaf Como Audio een productpresentatie bij Concerto Amsterdam. Daar stond de nieuwe Musica in de spotlight, het tweede product van Como Audio dat tot stand kwam via Kickstarter. Wij spraken met de founding father, hifigoeroe Tom DeVesto.
lees verder>>

Vijftien jaar Sonos: het succesverhaal - deel 2

Gepubliceerd op 19 april 2017
Auteur: Menno Bonnema
Sonos PlaybaseSonos heeft in vijftien jaar tijd onze manier van luisteren naar muziek in huis drastisch veranderd. Met de draadloze speaker ontketende het bedrijf een ware revolutie in de huiskamer. Geen enkel ander audiomerk heeft zo’n stempel weten te zetten op de inrichting van ons audio-interieur. Een reconstructie van een successtory van The Sound of Sonos.
lees verder>>

Vijftien jaar Sonos: het succesverhaal - deel 1

Gepubliceerd op 16 april 2017
Auteur: Menno Bonnema
sonos-producten.jpgSonos heeft in vijftien jaar tijd onze manier van luisteren naar muziek in huis drastisch weten te veranderen. Met hun draadloze speaker ontketenden ze een ware revolutie in de huiskamer. Geen enkel ander audiomerk heeft zoÕn stempel weten te zetten op de inrichting van ons audio-interieur. Een reconstructie van een successtory van The Sound of Sonos.
lees verder>>

Review: Yamaha BD-A1060 blu-ray-speler

Gepubliceerd op 29 maart 2017
Auteur: Menno Bonnema
yahama-bd-a1060-blu-ray-speler-foto-1.jpgYamaha brengt met de BD-A1060 een nieuwe blu-ray-speler op de markt die wat meer kan dan zijn voorganger, de BD-1040. Op het gebied van beeldkwaliteit komt Yamaha in de toekomst met een 4K-speler. Maar vooral op het gebied van audio lijkt deze speler flink ten opzichte van zijn voorganger onderhanden genomen te zijn. Wij zijn benieuwd wat dat oplevert.
lees verder>>

Geneva Lab Touring S: audio voor onderweg

Gepubliceerd op 27 maart 2017
Auteur: Menno Bonnema
geneva-touring-s-foto-1.jpgGeneva lanceert met de Touring S een audioproduct voor een breder publiek. Dat breder publiek moet bereikt worden door een schappelijker prijskaartje en een nog makkelijker te gebruiken audioapparaat.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE