Artikelen van Mark van SchaikHome Emotion: Dolby Atmos bioscoop in een stadsmonument

Gepubliceerd op 16 februari 2019
Auteur: Mark van Schaik
Home Emotion Dolby Atmos bioscoop in een stadsmonuSpark Custom Electronics was als één van twintig partijen betrokken bij de verbouwing van een Noord-Hollands stadsmonument. De stijlvolle, moderne uitbreiding van de negentiende-eeuwse woning omvat onder andere een binnenzwembad en een thuisbioscoop. Spark ontwierp voor beide ruimtes plus de keuken het audioplan, leverde de benodigde apparatuur en droeg zorg voor de technische afstelling.
lees verder>>

CEDIA 2016: Een spagaat in je ecosysteem

Gepubliceerd op 31 december 2016
Auteur: Mark van Schaik
cediaHet thema van de CEDIA 2016 was Think Big. Een mooie kreet voor een beurs waar positiviteit de overhand had. An Ho-dac en Bart Hoogwerff Eikelenboom van Spark Custom Electronics dachten mee en zagen dat consumer engagement, AI en VR het ontstaan van ecosystemen binnen de smart homes business voeden.
lees verder>>

Integra en Dolby Atmos

Gepubliceerd op 2 juli 2016
Auteur: Mark van Schaik
Dolby Atmos home emotionDe 3D-film of video is gemeengoed, maar heb je al eens 3D-audio ervaren? In een aantal bioscopen in Nederland kun je films genieten in Dolby Atmos-kwaliteit. Dan hebben we het over een object-based geluidsmix, en dat kan gerust de grootste stap voorwaarts worden genoemd in surroundgeluid sinds de introductie van surround zelf. Paul Slater, productspecialist van Integra, legt uit dat deze ontwikkeling nu ook thuis genoten kan worden. Mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, natuurlijk.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE