Artikelen van Jo MullersItaliaanse inspanningen

Gepubliceerd op 1 juni 2011
Auteur: Jo Mullers
Music Emotion - ME6-11Aan Italië denken op zich is al een vorm van ontspanning. Bij de gedachte alleen schieten de meest mooie kleuren en fabelachtige landschappen door mijn hoofd en ik begin vanzelf te glimmen. Eerst alleen van binnenuit en dan wordt het langzaam zichtbaar. De waterwijnen vergeet ik maar de volle aardse wijnen kan ik goed onthouden. En zo is het met hifi ook een beetje. Sommige Italiaanse merken hebben al die dingen die ik hierboven beschrijf en de Italianen doen erg hun best om er ook nog eens goed uit te zien.
lees verder>>

BACH S II HE Luidsprekers

Gepubliceerd op 1 maart 2011
Auteur: Jo Mullers
Music Emotion - ME4-11 (c) Xingo (c) Xingo (c) XinOp deze plek wil ik toch nog graag even kwijt dat ik inderdaad op de AV-NU beurs heb rondgelopen en ook dat ik zeer onder de indruk was van de klare indeling. Ja, ik heb alles zonder moeite kunnen vinden en niet de helft van mijn tijd verloren met het ronddolen door de gangen. Ik had zelfs mijn kinderen kunnen terugvinden als ik dat gewild had. Die arme dingen heb ik een keer moeten parkeren op de VAD en daarna nooit meer gevonden. Complimenten voor de organisatie.
lees verder>>

Elac FS 247

Gepubliceerd op 1 december 2007
Auteur: Jo Mullers
Music Emotion ME12-07Een opgewonden John Hofboer aan de lijn, een glunderende blik in de ogen van de man die al vele jaren het merk Elac voert, een twee man sterke delegatie die `s avonds uitrukt om mij hun nieuwe speaker te laten horen. Is hier iets aan de hand dat meer mensen moeten weten?
lees verder>>

PS Audio Trio C-100 en Digital Link III DAC

Gepubliceerd op 1 mei 2007
Auteur: Jo Mullers
Music Emotion ME5-07Het lijkt wel of ik deze maand sta te grossieren in smaakvol weergegeven componenten met als secundair doel, het in stand houden van prille relaties. Op zich niet vreemd gedacht, want het setje PS Audio dat thuis ter test werd aangeboden bestaat uit relatief kleine, smaakvol weergegeven doosjes met daarin het verborgen potentieel van een echte highend set, volgens de importeur dan. Maar waarom moet die dac erbij?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE