Artikelen van Henk Boot en Marja VandelooRaf - 40 jaar jong

Gepubliceerd op 21 januari 2010
Auteur: Henk Boot en Marja Vandeloo
RAF 40 jaar (c) XingoHet is het jaar waarin de Nederlandse groep Zen een hit had met Hair, de Beatles The ballad of John and Yoko uitbrengen, Fleedwood Mac’s Oh well (part 1) overal uit radio’s schalt en de Cats met  Marianne of Why Zager and Evans’s toekomstvoorspelling In the year 2525 relativeren. Het is 1969 als Amnon Rafalowicz zijn droom verwezenlijkt en een eigen winkel opent met een assortiment aan betere geluidsapparatuur. Een andere naam dan Raf, de typisch Amsterdamse manier om een lange naam lekker in de mond te hebben is er eigenlijk niet, dus de winkel heet gewoon Raf.
lees verder>>

PS Audio PWT en PWD drive/dac

Gepubliceerd op 5 november 2009
Auteur: Henk Boot en Marja Vandeloo
PS Audio PWT en PWD (c) XingoWie herinnert zich de slogan van Sony nog uit 1982 bij de introductie van het nieuwe medium, de cd? Het was Perfect Sound Forever en nagenoeg de hele audio industrie viel er als een blok voor. En zoals met zoveel zaken die op het eerste gezicht fantastisch lijken, viel het perfecte van de sound al snel best tegen.
lees verder>>

Baileo - Een bijzondere muzikale samenwerking, deel 2

Gepubliceerd op 6 augustus 2009
Auteur: Henk Boot en Marja Vandeloo
En dan komt alles, Baileo en de vibrafoon, samen op de Doelen Lente Hifi Show 2009. Organisator Tom Gosselaar draagt de Baileo heren een warm hart toe.
lees verder>>

Baileo - Een bijzondere muzikale samenwerking

Gepubliceerd op 23 juli 2009
Auteur: Henk Boot en Marja Vandeloo
Baileo (c) XingoVoor Baileo is 2009 een bijzonder jaar. Baileo? Wat is nu weer Baileo? Baileo is voluit Baileo Music Productions en dit verklaart al een beetje waarom u dit stukje hier leest. Tien jaar geleden besloten Frits Landesbergen en Jeroen de Rijk de handen ineen te slaan en ‘voor zichzelf’ te beginnen. Frits is een begenadigd vibrafonist en drummer en Jeroen is een percussionist in hart en ziel. Ze kennen elkaar voor het oprichten van Baileo al 15 jaar en gedurende die tijd spelen ze regelmatig samen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE