Artikelen van Harro TillemaReview Klipsch The Sevens

Gepubliceerd op 18 september 2023
Auteur: Harro Tillema
Klipsch The Sevens reviewVan het in Indianapolis gevestigde Klipsch ontvangen we een fraaie set 'The Sevens' actieve luidsprekers ter review. Klipsch richt zich met deze actieve varianten niet alleen op de muziekliefhebber, maar dankzij de HDMI-aansluitmogelijkheid ook op liefhebbers van films en televisieseries. Zijn deze Sevens dankzij deze HDMI-ingang een goed alternatief voor een soundbar?
lees verder>>

Review: Primare SPA25 Prisma AV-versterker

Gepubliceerd op 15 september 2023
Auteur: Harro Tillema
Primare SPA25_9Speciaal voor de veeleisende muziekliefhebbers die graag naar muziek in de meest pure vorm willen luisteren, maar ook een optimale filmbeleving willen ervaren heeft Primare de audiofiele SPA25 Prisma home cinema versterker ontwikkeld. Met deze fraaie Primare doe je geen concessies in de zoektocht naar een perfect beeld en geluid.
lees verder>>

Review Denon AVC-X4800H Dolby Atmos DTS:X versterker met luidsprekerset van Polk

Gepubliceerd op 12 september 2023
Auteur: Harro Tillema
Denon en Polk home cinema_3Al in het voorjaar kregen we de zeer compleet uitgevoerde Denon AVC-X4800H AV-versterker van Denon inclusief een omvangrijke 5.1.4 luidspreker set van het Amerikaanse Polk ter review aangeboden. Een hoog gespecificeerde AV-combinatie waarbij de totale investeringsprijs best meevalt. We zijn na een paar maanden intensief gebruik in onze nopjes met deze set. Waarom? Dat leggen we je graag uit.
lees verder>>

Review GoldenEar T66 vloerstaander: First of an Era

Gepubliceerd op 2 september 2023
Auteur: Harro Tillema
GoldenEar T66_3In het voorjaar van 2023 worden we uitgenodigd op het Europese hoofdkantoor van AudioQuest in Roosendaal voor de kennismaking met de nieuwe GoldenEar T66. Een belangrijke primeur die tijdens High End München in mei officieel aan het publiek wordt geïntroduceerd. Inmiddels is de fraaie T66 ook onderweg naar de Benelux, vandaar dat we deze review nog even voor u bewaard hebben.
lees verder>>

Getest: ELAC Vertex III home cinema oplossingen

Gepubliceerd op 27 augustus 2023
Auteur: Harro Tillema
ELAC Vertex _4Wil je de beleving van films, series en gaming verhogen, maar vind je de resultaten van een soundbar te mager? Heb je geen ruimte voor een gecompliceerde multiroom streaming AV-receiver met een omvangrijke set surround luidsprekers? ELAC heeft voor elke wens en situatie een passende oplossing. We besloten een paar niet voor de hand liggende oplossingen uit de ELAC Vertex III series te reviewen.
lees verder>>

HiVisit Rosseel Experience Center in Loppem (B)

Gepubliceerd op 21 augustus 2023
Auteur: Harro Tillema
Rosseel Loppem_10In het voorjaar brachten we een bezoek aan het Rosseel Experience Center in Loppem, België. Rosseel is dealer van verschillende Europese A-merken op het gebied van beeld, geluid én lifestyle en bood ons de gelegenheid om er op locatie de Bang & Olufsen Beosound Theatre soundbar te testen. We beseften er al snel dat we met die resulterende review alleen het nieuwe Experience Center te kort zouden doen. Rosseel levert immers meerdere topmerken en slaat bovendien heel slim bruggen tussen beeld, geluid, koken en overlappende lifestyle gebieden. Tijd voor de follow-up dus, onze HiVisit bij Rosseel!
lees verder>>

Review: Yamaha TRUE X BAR 50A Dolby Atmos soundbar

Gepubliceerd op 17 augustus 2023
Auteur: Harro Tillema
Review Yamaha TRUE X BAR_4Onze jongste review van Yamaha betreft de Dolby Atmos soundbar uit de nieuwe TRUE X series van het merk. Deze conventioneel gebouwde TRUE X BAR 50A soundbar bundel (inclusief subwoofer) werd ons geleverd met twee optionele luidsprekers voor de surround kanalen. Met deze soundbar richt Yamaha zich op een breed publiek in een zwaarbevochten segment. Slaagt Yamaha erin om ons met deze slanke soundbar te overtuigen?
lees verder>>

Review: De veelzijdige Loewe klang bar3 mr soundbar

Gepubliceerd op 9 augustus 2023
Auteur: Harro Tillema
2023-03-24 LoeweKlangBar3mr_1Met de nieuwe klang bar3 mr vult Loewe de gap tussen de instap klang bar i en de highend klang bar5 soundbar op. Met een prijs net beneden de duizend euro neemt de Loewe klang bar3 mr een belangrijke plek in. In deze prijsrange is echter een ruim aanbod aan goede soundbars voorhanden. Heeft deze nieuwe Loewe soundbar datgene in huis om de sterke competitie de baas te kunnen?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE