Artikelen van Harro TillemaReview iFi Audio ZEN Stream: Ontspannen genieten

Gepubliceerd op 14 september 2021
Auteur: Harro Tillema
Review iFi Audio ZEN Stream De Engelse hifi-fabrikant iFi Audio geniet een hoge populariteit onder een groeiende groep muziekliefhebbers wereldwijd. Vooral de ZEN serie wordt al jaren erg goed ontvangen en wordt met regelmaat onderscheiden met positieve reviews. Nu heeft iFi Audio eindelijk de langverwachte netwerkspeler voor de ZEN serie uitgebracht. Importeur Network Media Systems stuurt een van de eerst beschikbare units ter review. Met de gedachte aan de onlangs gereviewde ZEN Phono RIAA phonostage zijn onze verwachtingen hooggespannen.
lees verder>>

Review Driade Flow Link Reference 808 XLR Interlinks

Gepubliceerd op 27 augustus 2021
Auteur: Harro Tillema
Driade Flow Link Reference 808Arnold Heres van Driade heeft ons twee gebalanceerde sets Driade Flow Link Reference 808 interlinks gestuurd. Met de introductie van de Flow Link Reference interlinks is, na de eerdere lancering van de zeer goed ontvangen Flow 405 luidsprekerbekabeling, een belangrijke stap gezet naar een compleet kabelassortiment. Ze zeggen wel eens: wat je van ver haalt is lekker. In dit geval komt de Flow bekabeling uit de omgeving van Den Haag en dat is voor ons lekker genoeg.
lees verder>>

Review: Driade Flow Link Reference 808 XLR Interlinks

Gepubliceerd op 27 augustus 2021
Auteur: Harro Tillema
Driade Flow Link Reference 808Over the summer we have received two sets of Driade Flow Link Reference 808 balanced interlinks. These all-new Driade Flow Link Reference interlinks follow the launch of its well-received Flow 405 loudspeaker cables that were introduced earlier last year. With this new addition an important step is taken towards a comprehensive cable range by the Dutch highend audio manufacturer Driade Systems.
lees verder>>

Review: Premium Mission ZX-1 monitors

Gepubliceerd op 16 augustus 2021
Auteur: Harro Tillema
Misson ZX-1Het Britse Mission kent een lange geschiedenis en heeft in haar bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd. Vanwege de neutrale klankbalans en realistische geluidsweergave behoren luidsprekers van Mission al jaren tot de referentie in professionele audio-omgevingen. Ook uw auteur heeft door de jaren heen uitsluitend goede ervaringen opgedaan met Mission. Wanneer importeur Mika en HIFI.NL vragen om de ZX-1 monitorluidsprekers te reviewen, heeft dat daarom niet heel veel overtuigingskracht nodig.
lees verder>>

Review: Droomtrio van het Canadese MOON

Gepubliceerd op 28 juli 2021
Auteur: Harro Tillema
MoonWe reviewen voor HIFI.NL weer een complete hifi-set: van het Canadese Simaudio. Van de Nederlandse importeur More Music ontvingen we een MOON 280D DSD MIND 2 Digital to Analog Converter/ Streamer, MOON 260D Compact Disk Player en een MOON 340i Integrated Amplifier. Ze zijn alweer een paar jaar op de markt, maar we zijn daardoor niet minder verheugd om ze eens uitgebreid te mogen beluisteren.
lees verder>>

Magnat vakantiegeldactie bij Expert in Wageningen

Gepubliceerd op 18 juli 2021
Auteur: Harro Tillema
Magnat bij Expert WageningenAls onderdeel van de 2021-editie van de HIFI.NL Vakantiegeldactie brengen we vanuit de redactie een bezoek aan de ruime winkel van de Expert groep in Wageningen. Expert in Wageningen is al bijna 76 jaar hét adres op het gebied van wit- en bruingoed voor Wageningen en omgeving. HIFI.NL is uitgenodigd om eens te komen luisteren naar een compacte, maar zeer complete hifi-set van het merk Magnat die Expert samen met importeur Havoned voor ons heeft geselecteerd.
lees verder>>

Review: Bryston BR-20 voorversterker

Gepubliceerd op 23 juni 2021
Auteur: Harro Tillema
2020-10-08 Bryston BR-20In het najaar van 2020 wordt de redactie van HIFI.NL benaderd door Bryston-importeur Mafico met het nieuws dat de Canadese fabrikant een gloednieuwe voorversterker heeft ontwikkeld. Deze BR-20 voorversterker heeft een ingebouwde DAC en streaming functionaliteit. Het analoge circuit van deze BR-20 voorversterker is volledig gebalanceerd, dual mono en geheel met discrete componenten in klasse A opgebouwd. Hiermee is deze BR-20 de eerste voorversterker van de Canadese fabrikant met een dergelijke opbouw.
lees verder>>

Review: Kinera Freya

Gepubliceerd op 19 april 2021
Auteur: Harro Tillema
Kinera FreyaKinera is een relatief nieuwe merknaam in de head-fi wereld en wordt sinds vorig jaar gedistribueerd door Network Media Systems. In deze review gaan we aan de slag met de fraaie Freya in-ear monitors. Zowel de oordopjes als de meegeleverde accessoires hebben een mooie, premium uitstraling. Ondanks dat prachtige uiterlijk gaat het natuurlijk vooral om de muziekbeleving. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de prestaties van deze kleurige IEM’s.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE