Artikelen van Harro TillemaiEar' invites KEF: verslag van de introductie van de KEF LS60 Meta Wireless, Blade One Meta en Reference Meta

Gepubliceerd op 9 juni 2022
Auteur: Harro Tillema
KEF bij iEarqKEF lanceerde in het voorjaar van 2022 maar liefst drie nieuwe luidsprekermodellen, de bij ons al uitgebreid geteste LS60 Meta Wireless, de Reference Meta Serie en de nieuwe Blade Meta serie. Ook deze keer koos KEF ervoor de introductie traditioneel te laten plaatsvinden bij het in Tilburg gevestigde iEar', een hifi-specialist waarmee KEF in de loop der jaren een speciale band heeft opgebouwd. HIFI.NL werd uitgenodigd om deze officiële introductie bij te wonen.
lees verder>>

Beluisterd bij Bender Hifi: Naim & Kudos Audio, Brits sprookjeshuwelijk

Gepubliceerd op 23 mei 2022
Auteur: Harro Tillema
Kudos bij Bender_10Latham Audio is al jaar en dag importeur van Naim in de Benelux, maar behalve Naim voert de organisatie meerdere Britse topmerken waaronder bekabeling van de Chord Company en recent ook het prachtige luidsprekermerk Kudos. HIFI.NL ontvangt een uitnodiging voor een luistersessie bij een van de Naim- en Kudos- dealers in de Benelux: Bender Hifi in Arnhem.
lees verder>>

HiVisit bij Daudio voor het Daudio M2 muzieksysteem

Gepubliceerd op 15 mei 2022
Auteur: Harro Tillema
Daudio M2_2In het vroege voorjaar van 2022 ontvingen we een uitnodiging van het Nederlandse Daudio om eens te komen luisteren naar een compleet door de fabrikant zelf samengesteld en ingeregeld geluidssysteem. We kennen Daudio en haar creaties inmiddels maar al te goed, dus het kost ons geen moeite om deze uitnodiging met beide handen aan te nemen.
lees verder>>

Review Davone Meander: Deens design heruitgevonden

Gepubliceerd op 23 december 2021
Auteur: Harro Tillema
Davone Meander_2De Deense luidsprekerfabrikant Davone behoeft inmiddels geen uitgebreide introductie meer. Er zijn ondertussen al meerdere mooie reviews gepubliceerd en zijn de creaties van Davone al op verschillende Hi-Fi en lifestyle shows aan het publiek gepresenteerd. Eén eigenschap verbindt alle creaties van de Deens/Nederlandse luidsprekerfabrikant. Namelijk, de uitstekende geluidskwaliteit.
lees verder>>

Review Davone Meander: Le design danois réinventé

Gepubliceerd op 23 december 2021
Auteur: Harro Tillema
Davone Meander_3Le fabricant danois de haut-parleurs Davone n'a plus besoin de présentation. Il a été l’objet de nombreuses revues positives et ses créations ont déjà été présentées au public lors de différents salons de Hi-Fi et de style de vie. Les créations du fabricant danois / néerlandais ont toutes un aspect en commun : à savoir, une qualité sonore d’exception.
lees verder>>

Review Davone Meander: Danish design reinvented

Gepubliceerd op 23 december 2021
Auteur: Harro Tillema
Davone Meander_2Danish loudspeaker manufacturer Davone hardly needs an introduction. Several beautiful reviews have been published and Davone's creations have already been presented to the public at various Hi-Fi and lifestyle shows. One feature connects all the creations of the Danish / Dutch speaker manufacturer: the excellent sound quality. Let's talk about Davone Meander.
lees verder>>

Introductie Veddan Atom luidsprekersysteem (verslag)

Gepubliceerd op 22 december 2021
Auteur: Harro Tillema
Veddan Atom introductie_10Veddan begint een bekende naam te worden, toch in ieder geval voor lezers van HIFI.NL. We waren inmiddels meermaals welkom bij het audiobedrijf in de Achterhoek, waren aanwezig bij de introductie van die speaker bij Listening Matters in Den Haag, en nodigden het team uit voor een bijdrage aan het Dutch Audio Event. Medio december was het hoofdkwartier in Doetinchem het podium voor de onthulling van de Veddan Atom, waarbij Harro Tillema deze keer de honneurs voor HIFI.NL waarnam.
lees verder>>

Review Esoteric N-05 XD: even verfijnd als sushi

Gepubliceerd op 24 november 2021
Auteur: Harro Tillema
2021-04-15 EsotericN-05XDHet Japanse Esoteric heeft in het tweede kwartaal van 2021 haar nieuwe N-05 XD netwerkspeler aan het publiek geïntroduceerd. De N-05 XD is de opvolger van de prachtige en veel geprezen Esoteric N-05 netwerkspeler en is voorzien van een geheel nieuwe DAC-sectie.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE