REVIEWT+A

Review T+A - Conclusie en prijzen

René van Es | 27 oktober 2015 | T+A

De algemene conclusie mag aan het einde van de recensieperiode niet anders zijn dan dat T+A met de PA 2500 R versterker en de G 2000 R platenspeler met Clearaudio arm en element twee componenten op de markt zet die zich weten te onderscheiden door solide bouwkwaliteit, feilloze werking en schitterde muziekweergave.Over de veelzijdigheid van de versterker is kennelijk diep nagedacht en hij geeft de gebruiker zelfs alle opties om eventuele correcties op de kamerakoestiek te maken. Het ruime aantal ingangen en het grote beschikbare vermogen maken hem tot een echte allrounder, die bewezen met grote (kostbare) en kleine (meer betaalbare) luidsprekers uit de voeten kan.

De platenspeler moet het juist hebben van de eenvoud waarmee platen te spelen zijn. Geen lastige handelingen, geen oneindige instelopties, rechttoe rechtaan het vinyl onder de diamant schuiven en van analoog genieten. T+A weet mijn gevoelige snaar te raken, want zowel in technisch als in muzikaal opzicht zijn dit producten die compleet en doordacht zijn.

Dat het uiterlijk zo strak is dat het in geen enkel interieur verstopt hoeft te worden is een volgende pré. Waarmee gestaag en onmiskenbaar duidelijk wordt waarom T+A nooit goedkoop kan zijn. Je ziet het terug in vakmanschap en pure Duitse grundlichkeit die jaar in jaar uit zal werken. Mijn oprechte complimenten voor de heren uit Herford.

Prijzen:
T+A PA 2500 R geïntegreerde versterker                                                         6500 Euro
T+A G 2000 R platenspeler (Clearaudio Carbon arm en MC-2 element)              5500 Euro
T+A G 2000 R platenspeler (Rega arm en Ortofon element)                              4000 Euro
T+A PH-G-10 R MC phono versterker inbouw                                                   349 Euro
Leverbaar in zwart of zilver

Distributeur: Dynaudio Nederland
tel: +31-(0)341-842877
e-mail: info@dynaudio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE