HI-VISITMultifoon hifi

Multifoon bij je thuis

Rob Nijman | 08 september 2015 | Fotografie Beeldhouwers

Niet alleen in de winkel kun je uitgebreid ervaren wat de merken uit het assortiment van Multifoon je te bieden hebben. Ook (voor) thuis zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om je potentiële aanwinsten te leren kennen. Thuisdemonstraties en –advisering, aflevering en installatie thuis, hulp bij verbouwing, aanleg van een audiofiele elektragroep, het hoort allemaal bij de geboden service en dienst van Multifoon. Een speciale zorg besteedt Multifoon ook aan de stroomverzorging in huis. “We hebben een elektricien die vast voor ons werkt. Hij past meterkasten en bekabeling aan waardoor de bestaande installaties beter gaan spelen. Hij maakt gebruik van bijvoorbeeld Hifituning zekeringen, Oyaide stekkermateriaal en solidcore bekabeling, PS Audio regeneratoren, een werkelijk revolutionaire oplossing voor schone spanning.”



Als geroepen komt er even later een klant binnen om bovenstaande meteen een praktijkvoorbeeld te geven. Hij komt een set nieuwe AudioQuest-spades ophalen voor zijn kabels, maar vertrekt na het nodige advies van Leen Koopman ook met een handig 90 graden-verbindingselement om de AC-snoer van zijn versterker haaks aan te kunnen sluiten, zodat er achterin het av-meubel geen gat geboord hoeft te worden. Daarnaast legt Koopman op aanvraag van deze klant de basis voor de aanvullende verkoop van een apart stekkerblok voor de stroomvoorziening. Het valt daarbij op dat hij aandachtig luistert naar de wensen (en de audioset) van zijn klant, om vervolgens een perfect matchend instapmodel van Rittal voor te stellen (in plaats van veel duurdere oplossingen die Multifoon net zo goed in huis heeft).

“Voor gebruik thuis, op het werk en onderweg. Het kan gaan om een complete audio setup met streaming audio, cd- of vinylweergave, maar net zo graag voorzien wij een tandartspraktijk van muziek in ieder gewenste ruimte. Een heel goede hoofdtelefoon omdat u wilt luisteren zonder anderen te belasten? Wij hebben uitstekende oplossingen! Wilt u op reis of op vakantie ook muziek in een geweldige kwaliteit beluisteren? Wij helpen u graag op weg. Laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij willen dat u lang plezier aan uw audioset beleeft, dat kan wanneer u uw keus zorgvuldig maakt.”


EDITORS' CHOICE