ARTIKEL

Imaging Science Foundation

Imaging Science Foundation

De ‘Imaging Science Foundation’ (ISF afgekort), houdt zich bezig op vier vlakken:

· Consultancy naar fabrikanten met betrekking tot produktontwikkeling
· Training van dealers m.b.t. calibratie en installeren van weergevers
· Promoten van video verbetering via de media
· ISF Licenties verstrekken aan producten met een hoge performance standaard

Hoe werkt... ISF calibratie?
Het logo van Imaging Science Foundation

De industrie is constant aan verandering onderhevig: iedere maand worden wel nieuwe producten of verbeteringen van bestaande producten uitgegeven. Denk daarbij aan de plasma-, D-ILA en bijvoorbeeld LCD techniek. Belangrijk daarbij is hoe deze weergevers van videomateriaal werken, welke technieken er worden gebruikt, etc. Educatie naar de ISF gecertificeerde dealers is daarbij van groot belang. 

Voorafgaande worden de toekomstig ISF gecertificeerde dealers uitvoerig getraind in de theorie omtrent videomateriaal, grayscaling en het calibreren van displays. Verder staat hier de praktische training van het calibreren centraal. Via een programma van constante training worden alle gecertificeerden in de toekomst voortdurend opgeleid.

Overige disciplines van de Imaging Science Foundation strekken zich uit van het verstrekken van ISF licenties aan producenten die aan de hoge kwaliteitseisen voldoen tot het creëren van betrokkenheid bij de producenten over onderwerpen als grayscale, calibreren, etc .


EDITORS' CHOICE