(Gesponsord artikel)Domotica-oplossingen

Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2013 | Fotografie PHOTO40
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 22 juni 2012

Paradepaardje, zoals gezegd, van de Eindhovense winkel is de integratie van domotica-oplossingen van Control4, met het slimme besturingssysteem dat met één handzame afstandsbediening, touchscreentablet of display elektronica in het hele huis kan bedienen. Control4 is het platform bij uitstek voor eenvoudige home control voor de hedendaagse woning. De toepassingen maken het dagelijkse leven aangenamer door nieuwe en reeds bestaande slim-wonen-toepassingen te integreren in één enkel systeem.

“Heel veel mensen kennen de mogelijkheden nog niet. Maar met Control4 kan bijvoorbeeld een AV-installatie met één druk op de knop aangestuurd worden, precies volgens de wensen van de klant. En het stopt niet bij de AV-installatie. Ook verlichting kan hierin geïntegreerd worden, of de gordijnen. In feite zouden alle elektronisch aangestuurde apparaten geïntegreerd kunnen worden voor een volledige home integration. Met Control4 heb je alle controle in één hand, zonder dat je iets van de techniek hoeft te weten.”

Remkes plaatst de apparatuur zelf en begeleidt de bouw van een dergelijk systeem vanaf de beginfase. “We zitten vaak al met de architect, aannemer of elektricien aan tafel. Vroeger dachten mensen bij de bouw vooral aan de badkamer en de keuken. Maar als je iets met hifi en beeld wil, wordt daar nu gelukkig ook van te voren aan gedacht.”

Remkes is niet gebonden aan één merk. “Wij kiezen samen met de klant wat de beste totaaloplossing is binnen het budget dat de klant in gedachten heeft.”

Klik op een van de foto's voor een virtuele tour van de zaak

Vanaf duizend euro is er al een huisautomatiseringssysteem beschikbaar. “Het heeft niet alleen te maken met kijken en luisteren, maar ook met veiligheid en klimaat. Je hoeft echt geen helderziende te zijn, om te weten dat dit systeem de toekomst is.”

Remkes beeld & geluid

Aalsterweg 108, Eindhoven
info@remkesbeeldengeluid.nl
www.remkesbeeldengeluid.nl

Kijk ook eens op de Remkes Special Page


EDITORS' CHOICE