NIEUWSCrestron

Maatwerk domotica oplossingen

Werner Ero | 29 november 2014 | Fotografie Werner Ero | Crestron

Vaak ontstaan hierdoor ook totaalsystemen die door degene die het heeft aangeschaft en ingericht goed is te bedienen, terwijl het voor de andere huisgenoten tot een ware gruwel kan uitgroeien. Er zijn zelfs veel situaties bekend waarbij de ‘nieuwe opzet’ door de overige huisgenoten zelfs nooit meer wordt aangeraakt wegens de onlogische complexiteit en het grote aantal te verrichten handelingen.Bij Crestron is alles in slechts één applicatie ondergebracht waardoor niet alleen maximaal overzicht ontstaat, maar alles ook echt probleemloos en naadloos met elkaar kan communiceren. Het mooie is daarbij dat het in een later stadium altijd nog verder kan worden uitgebouwd om met eventueel groeiende behoeften door te groeien naar een totaalsysteem wat regelsystemen van het complete huis bevat. Voorbeelden hiervan zijn verlichting, verwarming/klimaatregeling, raambekleding, beveiliging en multi zone beeld en geluid en dat alles met behoud van de eerder verworven ‘start’ functionaliteit.

Uiteraard wordt met iedere extra stap en toenemende functionaliteit ook het prijskaartje steeds hoger. Maar de opdrachtgever kan vooraf altijd bepalen en inzage krijgen wat hij wil en waar het kostenplaatje uiteindelijk op uit zal gaan komen. De ‘sky’ is hier de limit, maar het hoeft dus zeker niet! Ook voor een normaal budget bieden wij al veel moois en heeft u exact dezelfde Creston kwaliteit en verhoudingsgewijze functionaliteit als bij onze state of the art configuraties.’Conclusie
Na een bijzonder eerlijk en verhelderend bezoek aan deze trotse Nederlandse Crestron fabrikant in Gorinchem ben ik ‘om’. Niet alleen blijken de producten van dit Amerikaanse merk financieel veel haalbaarder te zijn dan ik vooraf had gedacht en verwacht. Maar ook blijkt ‘normale’ thuisfunctionaliteit en comfort veel minder complex en sneller te implementeren dan ik had gedacht. Waarom beknibbelen als je ook een systeem van één van de domotica wereldleiders kunt aanschaffen. Zonder de ergernis van technische miscommunicatie en met een meegroeiende functionaliteit voor eventueel toekomstige behoeften.

Crestron Netherlands
www.crestron.eu


EDITORS' CHOICE