ARTIKELHanze Hifi

Tussenwiel

Er wordt op internetfora en hifishows nog wel eens gemopperd over platenspelers met tussenwiel-aandrijving, en dan krijgen ze vooral het verwijt dat ze een hoge rumble hebben. Maar dan hebben de critici nog niet naar een gereviseerd exemplaar van deze wonderbaarlijke schijfdraaier geluisterd. Want als er al storende rommelgeluiden te horen zouden zijn heb ik ze in elk geval niet kunnen waarnemen. Wat ik wel hoorde was een warme, zeer vloeiende, rijke, betrokken en uiterst muzikale weergave. Ach, had de plicht toch maar niet zo hard geroepen, want hoe graag had ik niet geopteerd voor een luistersessie tot diep in de nacht. De platenkast bij Hanze Hifi is in elk geval vol genoeg...


De oudjes stonden te glimmen als jonkies

Veel bijzonders te zien, veel interessante mensen te spreken, veel prachtige muziek te horen. Wat wil een mens nog meer? Mijn bezoek aan Hanze Hifi was in elk geval weer erg aangenaam. Hoewel het een aardig eind rijden is ga ik het goed in de gaten houden: als er weer zo’n show is ben ik opnieuw van de partij. Lekker plaatjes draaien...hmmm.

Van de redactie:
De Hanze Hifi Draaitafeldagen zijn nog te bezoeken op zaterdag 27 november van 10.00 tot 17.00 u. en zondag 28 november van 13.00 tot 17.00 u. 


Een professionele Thorens draaitafel


EDITORS' CHOICE