Henk

Eric de Boer | 15 februari 2007 | Fotografie Eric de Boer

Ook Henk had een nieuwtje, hij is bezig met het produceren van speciale plateaus voor apparatuur, met een echte steenlaag aan de buitenzijde, maar binnenin de voordelen van dode en lichtgewicht materialen. Niet om nog meer te kunnen verkopen in zijn winkel, maar zuiver uit liefde voor het vak en om zijn eigen interesses te kunnen voeden. De importeurs zijn hier alleen bezig met hun hobby, hun passie. De producenten en ontwerpers zijn geen commerciële mensen, maar vaklui, zelfs artiesten!Henk Niemeijer (links) in gesprek met René van Es van HiFi.nl (rechts)

 

Dat de show mij erg goed is bevallen, is u vast niet ontgaan. Dit zijn toch wel de krenten in de pap voor veel audio- en analoogliefhebbers! Ondersteund door de warmte en gastvrijheid van Audio Selectief, de lekkere Chinese hapjes van de achterbuurman, échte Limburgse vlaaien die één der bezoekers had meegenomen en de inzet van vele importeurs, producenten en liefhebbers maken van dit soort shows een informeel feestje van hoog allooi! Hier vindt een liefhebber zijn audiofiele rust, scoort een verzamelaar nog even die ene plaat waar hij al geruime tijd naar op zoek was en heeft een goed gesprek met een medeliefhebber. Het maakt niet uit of het een producent, importeur of bezoeker is; allen zijn hier gelijk. Zonder jaloezie, maar met interesse!

Heeft u het dit jaar moeten missen, hou dan onze agenda in de gaten en reserveer vast wat tijd voor volgend jaar. Ik ben er in ieder geval weer!


EDITORS' CHOICE