ARTIKELMarantz

Mordaunt Short

Marc Brekelmans | 30 juni 2005 | Marantz

Mordaunt Short wordt in heel Europa door Marantz gedistribueerd, reden dat de luidsprekerfabrikant daarom tijdens de persconferentie aanwezig was.

Marantz Internationale persconferentie 2005 (c) Xi
Ken Ishiwata en de nieuwe Performance

Ken Ishiwata demonstreerde de nieuwe Performance op Marantz Premium met o.a. de Marantz draaitafel TT-15S1 als bron. De Performance is een echte High End luidspreker die we, binnen afzienbare tijd, aan de tand zullen gaan voelen. Daarbij liet Mordaunt Short een prototype zien van een nieuwe subwoofer. De Genie completeerde de aanwezige Mordaunt Short productlijn.

Marantz Internationale persconferentie 2005 (c) Xi
Hallo Genie

Marantz Internationale persconferentie 2005 (c) Xi
De kern van de nieuwe sub

Marantz Internationale persconferentie 2005 (c) Xi
Performance in een koffertje

Het mag duidelijk zijn dat Marantz flink aan de weg timmert, een wijziging van 65% van het programma binnen één jaar is haast onvoorstelbaar. Dat Marantz daarbij steeds weer weet te verbazen met innovatieve, maar vooral goed klinkende ontwerpen heeft Marantz gebracht waar het anno 2005 staat. 
Haar filosofie "Because Music Matters" is precies waar het om draait bij Marantz, genieten van muziek staat in al haar producten centraal.

Als afsluiter brachten we nog een bezoek aan Pompeii. Voor wie het leuk vindt, op de volgende pagina staat een fotoverslag van deze in 79 na christus onder de as van de Vesuvius bedolven stad.

MERK

EDITORS' CHOICE