NIEUWS

Je favoriete afbeelding op je speakers


Redactie HiFi.nl | 30 april 2012

Van der Wiel vroeg meerdere ontwerpers de designs voor de frontjes te maken. Eev heeft nu zo’n tien designs, maar dat worden er nog meer. Maar het draait bij deze speakers natuurlijk niet alleen om een trendy look. Hifi luidsprekerfabrikant PLS audio werd ingeschakeld voor de technische kant van de speakers: een fabrikant met meer dan twintig jaar ervaring. De luidsprekers zijn voorzien van een 13cm hifi bas-mid unit en 2,5cm hifi tweeter. Deze zijn in een luister- en meetruimte perfect op elkaar afgestemd door middel van het scheidings-/correctiefilter. Dit samen met de solide constructie en het ‘gesloten kast’ principe, zorgt ervoor dat de muziek die de luidspreker verlaat zuiver is, gecontroleerd en met zeer lage vervorming.

Ook custom design is mogelijk bij eev. Een bedrijf kan bijvoorbeeld haar logo op de speakers laten zetten. Van der Wiel: “Dat idee is ontstaan vanuit de winkelbrache. Winkels stoppen vaak hun speakers weg of hebben ze ingebouwd, nu kunnen uiting geven aan hun merk via de speakers. Ook afbeeldingen kunnen op de frontjes geplaatst worden, bijvoorbeeld een Elvis fan kan een afbeelding van hem op de frontjes laten zetten.”

 

De prijs voor een set speakers is 599 euro, exclusief fronts en exclusief sleeves. Losse fronts zijn verkrijgbaar vanaf 75 euro per set, en sleeves vanaf 100 euro per set. Kijk op de website van eev audio voor meer informatie. 

EDITORS' CHOICE