NIEUWSAudioZaal

Merken en producten

Redactie Hifi.nl | 14 oktober 2016 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 04 oktober 2016

AudioZaal's referentie

Onze set bestaat uit:
- De KEF Muon MKII
- Mcintosh MC601 monoblokken
- Mcintosh C500T buizenvoortrap/ T500 voorversterker
- Transrotor Zet1 platenspeler
- Wireworld cable

Digitale radio

Ook bij AudioZaal is het de aankomende twee weken ‘de week van de digitale radio’. Als u de show van 15 en 16 Oktober bezoekt, krijgt u een kortingsbon van 10%* welke u kunt besteden voor aanschaf van een digitale radio.
All in one’s (met digitale radio) Het Schotse Revo met de SuperSystem zal gepresenteerd worden. Een compacte
‘All-in- One’ Audio oplossing. Ruark Audio tafelradio’s maar ook de ‘all in one’s’, zoals de R7. Geneva met een aantal interessante ‘all in one’s’ met interessante prijzen.

Luidsprekers

KEF
KEF presenteert zijn beste luidsprekers in elke prijsklasse. De top is natuurlijk de Muon, echter de Blade en de Reference serie zijn luidsprekers welke niet te onderschatten zijn in hun eigen prijsklasse. Terwijl de R serie niet voor niets de eerste letter van de Reference heeft. Er kunnen ook bestellingen genoteerd worden van de door ons scherp aangeboden Q-serie, welke te beluisteren is bij AudioZaal in Utrecht. De overige series zijn
natuurlijk ook te beluisteren bij AudioZaal.

Monitor Audio
Het Engelse Monitor Audio staat er met de nieuwe Gold, Silver, Radius en Bronze
serie.

Sonus Faber
Sonus Faber is aanwezig met de Olympica serie. Verder zal de Chameleon aanwezig zijn, maar ook de Pryma hoofdtelefoon is te beluisteren op o.a. de Mcintosh hoofdtelefoonversterker

Revel luidsprekers
De performa 3 serie van Revel zal te bewonderen zijn. Last but not least de introductie van Anthony Gallo Acoustics. Luidsprekers met een bijzondere ronde vormgeving.

Platenspelers

Uit Duitsland verwelkomen we Transrotor en Clearaudio. De nieuwe modellen van Transrotor: Max, Zet 1 en de Dark star, van Transrotor. Van het merk Clearaudio zullen er naast de Concept ook andere modellen aanwezig
zijn.

Apparatuur

Van Leema Acoustics zal onder andere de nieuwe Libra DAC worden gedemonstreerd in combinatie met de Hydra. Het Londonse Roksan met de nieuwe K3 set zal zeker spelen. Daarnaast nog de premiere van de Roksan Blak; een versterker met o.a. digitale ingangen en platenspeler aansluiting.

Arcam staat er met o.a. de klasse G versterkers en all in one’s, ook zal er de zwaarst geïntegreerde AV receiver ‘AVR 850’ een demonstratie geven met de Sonus Faber Olympica, waarbij het voordeel van Dirac: een acoustisch inregelsysteem, te vernemen is.

Mcintosh apparatuur zal o.a. de Muon aansturen met de MC600 monoblokken en de C500 / T500 Buizen voorversterker, samen met de streaming MB100. Verder zijn er de actieve streaming luidsprekers van Mcintosh RS100, de hoofdtelefoonversterker MHA100 zal aanwezig zijn, en gedemonstreerd worden met o.a. de Mcintosh hoofdtelefoon MHP100. Ook zal de geïntegreerde versterker MA8000 er bij zijn.

Het nieuwe merk Questyle met hun audiospeler en hun hoofdtelefoon versterkers, in combinatie met onder andere de Sennheiser HD800 Portable Audiospelers en toebehoren zullen er ook zijn van Astell & Kern.Tevens de hoofdtelefoons van Aëdle!

Kabels

Eigenlijk even belangrijk als de rest! Het Amerikaanse Wireworld heeft een collectie kwaliteitskabels die voor elke
portemonnee wat wils heeft.


EDITORS' CHOICE