NIEUWSAudioZaal

'Met HiFi de boer op'-show door AudioZaal

Redactie Hifi.nl | 14 oktober 2016 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 04 oktober 2016

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober demonstreert AudioZaal de nieuwste technieken om van je muziek te genieten, via zowel luidsprekers als via een hoofdtelefoon.

De twee demodagen worden georganiseerd in samenwerking met 25 toonaangevende merken. Ook de nieuwste streaming-apparatuur en CD- en platenspelers worden aangesloten. Onder de merken bevinden zich KEF, Sonus Faber, Revel, Monitor Audio, Roksan, Transrotor en nog veel meer. McIntosh neemt apparatuur mee die je niet wilt missen, KEF zorgt voor de Blade en je vindt een speciale hoek voor hoofdtelefoons en (portable) DACs en hoofdtelefoonversterkers. Op zondagochtend wordt er gezorgd voor livemuziek. Last but not least is ook de AudioZaal referentieset te beluisteren: een KEF Muon-set, aangestuurd door McIntosh monoblokken en een McIntosh voorversterker, bekabeld met Wireworld. Eigen cd's en lp's meenemen is uiteraard een optie. 

Vanwege de grootte van de show heeft AudioZaal gekozen voor een externe locatie, namelijk de sfeervolle Green Village in Nieuwegein. Zaterdag kun je tussen 13.00 en 20.00 binnenlopen, zondag zijn de deuren open van 11.00 tot 18.00. Tot daar?

Bekijk hier de merken en producten die aanwezig zullen zijn >>


EDITORS' CHOICE