De linkse hoofdunit is de cruciale als het gaat om aansluitingen. Achteraan vind je een HDMI-poort met ARC-ondersteuning (deze sluit je aan de tv aan) én twee bijkomende HDMI-poorten om bijvoorbeeld een console of een Bluray-speler te verbinden. Het lijstje wordt afgesloten met optische en coaxiale poorten, en een 3,5 mm input voor het geval dat je een muziekspeler als muziekbron wil gebruiken.
En dan valt ons oog op een stickertje die ons helemaal gelukkig maakt. Ja, net als de HTL9100 kan je via Bluetooth muziek streamen naar de E5. Maar bij deze Fidelio kan dat via Apt-X, een aanstormende codec die een lossless en kwalitatieve overdracht van muziek mogelijk maakt. Apt-x gaat geen verschil maken bij brakke, laaggecodeerde MP3’s, maar als je werkt met FLAC’s of MP3’s aan 320 kbit is het verschil met ‘normale’ Bluetooth te horen.
En nog een stickertje dat het vermelden waard is: NFC. De E5 bevat zo'n chip, zodat je zonder geknoei met de instellingen met een telefoon of tablet een verbinding kan maken om muziek af te spelen. NFC is vooralsnog vooral op toptelefoons aanwezig, maar komt vast in de komende maanden naar het middensegment.
Overigens heeft de E5 geen display. Alle informatie wordt gecommuniceerd via een ledje of twee, wat eigenlijk niet zo handig is. Bij de HTL9100 werd er een gelijkaardig systeem gebruikt, maar met meerdere ledlampjes. Heel wat overzichtelijker was dat, omdat je in eenoogopslag bijvoorbeeld kan zien op welke volumestand de soundbar staat. Bovendien is er een led op de E5 die toch wel heel fel de aandacht trekt. In een verduisterde omgeving toch lastig – een streepje tape brengt gelukkig soelaas.