Highlights

Eén van de speakers waar ik lange tijd heerlijk op heb mogen werken, is de Wilson Witt. Zeker niet perfect in het laag, maar kritisch genoeg om als referentie te gebruiken en toch nog een heerlijke ‘luister’-box. De door Audiac getoonde Wilson Sasha gaf mij diezelfde ervaring.

Mooi open hoog van de 1-inch titanium tweeter. Stevig, maar strak laag. Persoonlijk had ik gehoopt dat voor een prijs van rond de 27.000 euro het geluid iets meer los van de speaker zou staan, je kon de speaker echt plaatsen. Aan de andere kant, het heeft zo z’n charme, echt de Wilson-sound. Verderop stond de goedkopere Wilson Sophia 3. Helaas niet aangesloten. Was leuk geweest om te AB-en tussen de Sophia en Sasha.

Het geheel werd aangestuurd door twee T+A M10 buizenversterkers. Deze monoversterker kan bij 4 Ohm tot 1000W vermogen leveren en zo te horen aan de combi, een goede keuze om de Wilsons te ondersteunen.

Verderop in de ruimte was meer van T+A te bewonderen, zoals de P10 voorversterker.

Hot op dit moment zijn de streaming players van Olive. Maar liefst 3 verschillende types deden hun werk: de 03HD (foto), 04HD en 06HD.


EDITORS' CHOICE