Audio TV Centrum en JNV Audio-Visueel

Bij Audio TV Centrum uit Eindhoven treffen we Wilbert. Hij vertelt enthousiast over een nieuw Nederlands merk luidsprekers. We mogen ze ook zien en horen. Maar alleen nadat we plechtig hebben beloofd niets over deze nieuwe luidspreker te schrijven. En aangezien dat eigenlijk het enige was dat de Eindhovense winkelier aan het publiek toonde zijn we helaas snel klaar met hun stand.


Het was erg druk op de stand van Audio TV Centrum

Op naar de laatste hifi-gerelateerde stand dan maar. Dit keer geen winkel maar een bedrijf dat zich richt op de groeiende custom install markt. Ook hier is de vergelijking richting de Woonbeurs eenvoudig te maken. Dezelfde Bowers & Wilkins inbouwluidsprekers uit de  CI 700 serie van het Britse merk gecombineerd met Crestron bedieningselektronica. En de ruimte ernaast vinden we nog meer inbouwluidsprekers, maar nu uit een eenvoudiger serie. De haast onzichtbaar weggewerkte luidsprekers op de stand van JNV Audio-visueel uit Den Bosch, in combinatie met het zeer fraaie beeld van een LG full LED televisie maken zeker indruk op de passanten. Onzichtbare hifi, dat is waar blijkbaar veel mensen op zitten te wachten.


Bowers & Wilkins In-Walls en Crestron bediening. Ziet er goed uit en klinkt geweldig.Terugkijkend op een vermakelijke middag tenmidden van Maserati`s, Hästens bedden, luxe wijnen en natuurlijk heel veel audio en video mogen we stellen dat deze lustrum-editie geslaagd genoemd mag worden. Volgend jaar gaan we zeker weer een bezoekje brengen.


EDITORS' CHOICE