ARTIKEL

The Show Goes On

Vintage op zijn mooist: de EMT JFA 66 is een ‘Varia Curve’ voorversterker met buizen. En VU-meters:

Wat de masteringsuites van de Galaxy Studio’s en die van Wisseloord gemeen hebben? Ze gebruiken beiden EgglestonWorks luidsprekers. Dat zijn nog eens referenties…

Ja, wij dachten ook dat Request – destijds een merk van de DM groep – dood en begraven was, maar niets is minder waar. Request is tegenwoordig een Zwitsers bedrijf. Op de beurs stelden ze hun eerste product voor: The Beast. Wie zei ook weer dat Zwitsers altijd ernstig zijn?

Een luidspreker waar bovenaan een iPad ingewerkt zit. Het moest er een keer van komen. Maar nu nog even niet, want de zwarte plaat die je bovenaan ziet, is wel degelijk een luidsprekerdriver. Zij het wel een heel bijzondere. Het is namelijk een breedbandige ‘wave-bending’ driver. Onderstaande luidspreker is de Epoque Fine van Göbel. Staat natuurlijk op het ‘to be tested’ lijstje, of wat had je gedacht?

Fraai en peperduur (+30K): Het Burmester 111 Musiccenter. Maar: dan heb je ook wel wat.

Het had een flashy ghettoblaster kunnen zijn, maar dit is toch echt de achterkant van de Pagani Zonda. Wat zo’n karretje op een high end audiobeurs staat te doen? Sonus Faber heeft het audiogedeelte van dit apparaat voor z’n rekening genomen - vandaar. En dat terwijl nagenoeg elke autoliefhebber stiekem toch liever de AMG V12 aan boord aan het werk hoort… Toch?


EDITORS' CHOICE