(Gesponsord artikel)ARTIKELNaim Audio

Dan de speakers - Neat

Ook over Neat, een ander merk uit de portefeuille van Latham Audio, is Alex zeer te spreken. En zeker als het om de combi gaat. "Een Neat luidspreker is en blijft een van de fijnste combinaties met iedere Naim-versterker. De Motive-serie is de kleinste en voordeligste serie uit de Neat-familie, en de Neat Motive 2 is de kleinste vloerstaande luidspreker van het merk. Deze speaker oogt zeer bescheiden en simpel, maar klinkt met een goede versterker (Naim!) groot, snel en dynamisch."

"Met een NaimUniti 2 geeft deze speaker een heel eerlijk en ‘live’ klinkend geluid, dat erg verslavend is. Dat deze speaker daarnaast optisch niet erg opvalt en matcht met bijna iedere woonkamer maakt hem onze favoriet."

De luidsprekers van Neat zijn verkrijgbaar in vijf verschillende fineer-afwerkingen en in de kleur wit. Een set Motive 2 kost ‘slechts’ 1650,- euro.

"Ieder zou deze set eens een keer gehoord moeten hebben. Het is compact, oerdegelijk, makkelijk te bedienen en het maakt ongelofelijk heerlijk muziek. Geweldig!"

Zelf eens ervaren hoe deze set klinkt? Dan kun je de komende weken bij Concerto Audio in Amsterdam terecht, je vindt ze op onderstaand adres. En wist je dat Concerto Audio al eens in onze Hi-Visit rubriek voorbijgekomen is?

Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam 
T: 020 - 622 2856 (audiowinkel)
T: 020 - 624 5467 (cd-winkel)
E: info@concerto-audio.nl
Website / Special Page

En kijk ook eens op de Concerto Audio Facebook-pagina

MERK

EDITORS' CHOICE