De Kyteman-Set

Redactie HiFi.nl | 03 februari 2013 | Fotografie PHOTO40 | NAD

Wat de 356 van NAD betreft, alles wat je over deze geïntegreerde versterker moet weten is eigenlijk al terug te vinden in deze recensie; “De C356BEE is een daadkrachtige en goedgeluimde energie-omzetter, die uitblinkt in ritmische propulsie en ongedwongenheid.”

Aanbevolen als een van de meest aantrekkelijke versterkers onder de duizend euro (749, om precies te zijn, maar lager geprijsd als onderdeel van de gehele set).

Dali
Het elegante (want eveneens witte) paar luidsprekers dat de set compleet maakt, komt net als de Argon platenspeler uit het mooie rijtje merken van Hi-Fi Klubben zelf: Dali. De IKON 6 (Mk2) speakers, die in de witte uitvoering normaal gesproken 749 euro per stuk kosten (voor zwart en walnoot betaal je 699 euro), staan hier in combinatie met NAD en Argon de gehele maand LP-muziek te maken.

De vloerstaande 2.5-weg basreflex luidspreker heeft een opvallend helder geluid en is dankzij het krachtige prestaties niet alleen qua kleurcombinatie een goede keuze om de opstelling compleet te maken.

De componenten nog eens op een rijtje dan; de ‘Kyteman-set’ die je deze maand voor een tijdelijke combinatieprijs aan kunt schaffen, bestaat uit de Argon TT-1 platenspeler (wit, 289 euro), de NAD PP2i pre phone (in zwart graniet, 99 euro), de NAD C356BEE geïntegreerde versterker (dezelfde uitvoering, 749 euro) en een paar witte Dali IKON 6 Mk2 speakers (749 euro per stuk).

Dat komt neer op een prijskaartje van zo’n 2635 euro, voor de snelle rekenaar. De totaalprijs voor deze samenstelling, gedurende de gehele maand februari en bij alle drie de filialen in Amsterdam, Hilversum en Utrecht?
- 2399 euro!

Klik op onderstaande afbeelding voor de printbare bon!

Kijk ook eens op de Special Page van Hi-Fi Klubben

MERK

EDITORS' CHOICE