REVIEWElac

Appetijtelijke verschijning

De A360 heeft afneembare grilles, maar het geheel oogt sierlijker met grilles dan zonder, naar ons idee. Maar het is alleszins wel fijn dat de bevestiging van de grilles door middel van onzichtbare magneten gebeurt. Er zijn dus geen lelijke gaten in de kast te zien als je dan toch zou besluiten om de grilles weg te laten. De A360 is een net afgewerkte luidspreker, die ondanks zijn aardige literinhoud toch erg elegant oogt. Daar is onder meer de afgeronde voorzijde verantwoordelijk voor. Het design is dus best okee te noemen, maar het is niet zo dat de Bostons de eerste prijs in een designwedstrijd zullen winnen. Er bestaan luidsprekers genoeg die zodanig mooi zijn dan je ogen er haast evenveel van genieten als je oren, maar dan ga je beslist een pak meer betalen dan € 798 voor een paartje.

Feit is dat de Boston in zijn prijsklasse gewoon een erg appetijtelijke verschijning is. Daarbij krijg je ook heel veel luidspreker voor je geld. De kasten wegen namelijk elk een geruststellende 20 kilogram. Niet niets, dat.

Buffels
Achterop is halverwege een basreflexopening te zien. En tegen de onderzijde zit een enkelvoudig paar luidsprekeraansluitingen. Onderaan de kast dien je vier voeten op de kast te schroeven. Vooraan zijn dat twee kleine voetjes, achteraan zijn het twee grote, uitstekende exemplaren. Hoe dan ook is de kans dat de luidsprekers per ongeluk omver worden gelopen nagenoeg onbestaande. Tenzij je een kudde buffels in je woonkamer laat rondhossen.

MERK

EDITORS' CHOICE