Geen kennis, maar Passie!

Veel lezers van deze website weten het inmiddels wel, Henk Niemeijer staat al jaren, samen met zijn partner Aleida en trouwe medewerker Marten Jan Feenstra, voor een ongekende hoeveelheid passie als het gaat om analoge weergave.

De hoeveelheid kennis die Henk in zijn carrière heeft opgedaan weet hij als geen ander in te zetten om iedere klant of bezoeker zo goed mogelijk van service te voorzien. Dit zorgde dan ook weer dat tijdens de show Henk geen tijd had voor een slok koffie of zelf rustig kon luisteren, de hele dag wordt Henk omringd door belangstellenden met vragen. Die Henk dan ook met veel geduld kan beantwoorden.

Woschnick

van de Hul Colibri

Maar goed, we kwamen om te luisteren en te kijken naar al dat moois. Henk`s passie vertaalt zich dus niet alleen in kundigheid, maar ook in zijn winkelbeleid. Hij vertelt me nooit meer een product standaard in zijn assortiment op te willen nemen waar hij zelf geen muzikaliteit in hoort. Natuurlijk moet je aan vragen van klanten voldoen, maar de door Henk zelf geïmporteerde artikelen voldoen dus aan zijn persoonlijke smaak.

Isophon

Dit maakte dat hij Goldenote en Blacknote (voorheen Bluenote) al enkele jaren importeert, en met succes. Ook een merk als Isophon biedt een uitzonderlijk hoge kwaliteit voor de vraagprijs, aldus een vrolijk ogende Niemeijer. De tijd gaat veel te snel tijdens dit soort evenementen, dus luisteren maar.


EDITORS' CHOICE