NIEUWSPhilips

Wireless Fidelio serie


Redactie HiFi.nl | 08 november 2012 | Philips

De Fidelio Wireless HiFi-speakers zijn voorzien van professionele HiFi-drivers, Klasse-D digitale versterkers, gold-plated connectors en Lossless Audio Support, zodat elk audiodetail helder moeten worden weergegeven. Dankzij de rigide constructie van de diamantvormige kasten is volgens Philips de weergave van de diepste bastonen gewaarborgd en ontstaat een uiterst brede 'sweet-spot', waardoor deze compacte luidsprekers ook grote ruimtes moeten kunnen vullen met muziek in hoge kwaliteit. De EISA (European Imaging and Sound Association) kende onlangs de ‘European Wireless Speakers of the Year 2012-13’-award uit aan het vlaggenschip van Philips Fidelio, de draadloze HiFi-luidsprekers A9.

De A9 luidsprekers onderscheiden zich bovendien door hun vormgeving. De set van twee luidsprekers – vervaardigd met massief hout en met zes HiFi-transducers – zal volgens Philips zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber aanspreken dankzij de brede, heldere en indrukwekkend diepe weergave van elk genre. Digitale en analoge ingangen zorgen voor uitgebreide aansluitingsmogelijkheden op je TV/AV-apparatuur. De A9 set zal € 549,99 gaan kosten. We zijn benieuwd!

De Philips Fidelio Wireless HiFi-luidspreker A5 is een stereosysteem met twee hoogwaardige soft-dome tweeters en twee mid-woofers van 4,25 inch in een basreflexbehuizing. De grote woofers en de indrukwekkende output van de A5 zorgen zelfs in grote ruimtes voor een krachtig geluid dankzij een akoestisch volume van maar liefst 5,5 liter. Een universeel systeem voor de bevestiging van de luidspreker zorgt voor extra flexibiliteit. Het stereosysteem heeft een adviesprijs van € 349,99 euro.

De Philips Fidelio Wireless HiFi-luidspreker A3 is een compacte luidspreker die een krachtig geluid kan produceren. Deze stereoluidspreker is opgebouwd rond een tweewegsysteem met een soft-dome tweeter en een krachtige maar compacte woofer voor elk kanaal, die wordt geladen door een passieve radiator. De A3 is ook geschikt voor wandmontage en is net als alle Fidelio-producten voorzien van vijf subtiele toetsen voor directe toegang tot uw favoriete Internetradiozenders. De luidspreker kost € 249,99 euro.

Ook wanneer je al tevreden bent met je huidige luidsprekers is de Philips Fidelio Wireless HiFi-ontvanger A2 ideaal, voegt het merk nog toe; het systeem verbindt je bestaande luidsprekerset namelijk met je complete digitale muziekcollectie. De HiFi-grade versterker levert een vermogen van 2 x 50W RMS en een Klasse-D digitale versterker zorgt voor verbeterde geluidskwaliteit. Met de A2 kun je al je muziek met een simpele druk op de knop draadloos streamen. De ontvanger heeft een verkoopprijs van € 299,99.

Met de Philips Fidelio Wireless HiFi-link A1 kunt je je huidige stereo- of home cinema-systeem upgraden naar een draadloos HiFi-systeem. De A1 kost € 149,99 euro. De hele reeks is per direct verkrijgbaar. 

MERK

EDITORS' CHOICE