NIEUWSPhilips

Philips Fidelio Wireless HiFi luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 08 november 2012 | Philips

Philips presenteert een nieuwe oplossing voor high-definition draadloze muziek in huis: de Philips Fidelio Wireless HiFi range. Met als hoogtepunt de door de EISA bekroonde A9-luidsprekers moet deze Wireless HiFi-serie zelfs op de meest veeleisende muziekliefhebber indruk gaan maken, zo meldt de Eindhovense fabrikant. 

De manier waarop we naar muziek luisteren is aan het veranderen, weet ook Philips. De technologie waarmee we thuis van muziek genieten is daarmee eveneens aan het veranderen. We leven in een wereld waarin apparaten met elkaar zijn verbonden. Onze muziek is opgeslagen op smartphones, tablets en laptops, en we genieten steeds meer van een onbeperkte stroom muziek die vanaf het internet tot ons komt. Hierop voortbouwend biedt Philips de draadloze Fidelio HiFi-serie. Deze biedt in een handomdraai toegang tot een waar universum aan muziek.

Met Philips Fidelio Wireless HiFi heb je toegang tot een ongelimiteerde hoeveelheid muziek zonder dat je daarvoor van je plaats hoeft te komen. Je kunt je favoriete muziek beluisteren door deze te streamen vanaf je smartphone of tablet, of het nu een Android- of een Apple-toestel is. Ook kun je genieten van je complete muziekverzameling op de pc of Mac en van online muziekdiensten zoals Spotify naast nog eens 30.000 Internetradiozenders van TuneIn. 

Binnen een handomdraai kun je genieten van draadloze muziek. Voor de instelling van je luidsprekers hoef je alleen maar de gratis Philips AirStudio app voor Apple (AppStore) en Android (Google Play) te downloaden. Met deze app kun je je luidsprekers met slechts een paar handelingen aansluiten op je thuisnetwerk. Dit doe je door je Wifi-wachtwoord in te voeren en een naam aan je speakers te geven. De app kent een eenvoudige drag & drop-interface, waarmee je iedere willekeurige muziekbron kunt aansluiten op de luidspreker van je keuze. 

MERK

EDITORS' CHOICE