(Gesponsord artikel)HI-VISITAmina

Natte ruimtes

Redactie HiFi.nl | 14 september 2012 | Fotografie Fabrikant | Amina

Daarnaast kun je de Amina’s plaatsen achter vrijwel elk soort materiaal; in een houten (tv-)kast, gipswand, in het plafond of onder een vergadertafel van spaanderplaat, MDF of composietmateriaal. Door de techniek zijn de luidsprekers in elke ruimte van het huis plaatsbaar; in de woonkamer, slaapkamer en in een 5.1-opstelling in de thuisbioscoop. De panelen zijn zelfs te plaatsen in vochtige ruimtes zoals badkamer, keuken of zwembad. Het stucwerk beschermt de luidsprekers en je hoeft je geen zorgen te maken over vocht of het schoonmaken van de luidsprekers.


Israeli House

Amina-speakers zijn er al vanaf 769 euro. Voor meer technische details over de luidsprekers en een installatievideo neem je een kijkje op www.amina.co.uk. Of bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie. 

25 jaar BMB Electronics

Amina is een van de pronkstukken van BMB Electronics uit het Brabantse Veen. Het bedrijf (de afkorting staat voor ‘Bok met Bok’) werd in 1987 opgericht door de gebroeders Gert en Wim Bok. Wat begon als een klein distributiemagazijn midden in het dorp, groeide vanaf 2003 uit tot een groot bedrijf net buiten het dorp.

Het bedrijf heeft een van de grootste domotica-specifieke portfolio’s beschikbaar in de Nederlandse markt. Of het nu gaat om audio/videodistributie, huisautomatisering-systemen, lichtbesturing oplossingen, speakers, kabels of audio/video accessoires, het zit allemaal in het portfolio. Iedereen die in domotica (custom install) of systeemintegratie werkt kan terecht bij hen, benadrukt Renny Vos, of je nu bij een grote multinational werkt of zelfstandig installateur bent. Ook zitten er producten in het portfolio die het assortiment van een hifi-dealer of retailer prima aanvullen.
 

BMB voert ook een eigen merk: Ebode, voor onder meer betaalbare ‘plug and play’-producten en innovatieve A/V-probleemoplossers.

BMB Electronics B.V. Europe
Kortakker 10
4264 AE Veen
+31 (0) 416 315 710
+31 (0) 416 315 719
info@bmbelectronics.eu
www.bmbelectronics.eu

Openingstijden BMB Electronics
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.00 uur


EDITORS' CHOICE