NIEUWS

Bricasti, Chord, Dynaudio & Weiss

Redactie HiFi.nl | 13 september 2012

Chord neemt de versterking voor hun rekening met de CPM3000 voorversterker en twee SPM1400E eindversterkers, waardoor muziek met een enorme precisie waargenomen en verwerkt wordt. Je waant je zonder problemen op een live concert.

Bij het bronmateriaal zien we onder andere de Bricasti M1DAC. Deze digitaal naar analoog converter is een dual mono ontwerp. Dit is een belangrijk onderdeel van de digitale audio-keten, want het zorgt voor een wederopbouw van het oorspronkelijke signaal.

Verder wordt er ook gebruik gemaakt van een Chord Red Reference CD speler, die de doorwinterde muzieklover nog meer in de watten legt. Een Weiss MAN301 streamer met een 3TB Apple Time Capsule maken het plaatje compleet.

Demo 2
Hier krijgen we de Dynaudio XEO 5 draadloze luidspreker te zien, met de kwaliteit van een reguliere stereo-installatie. Geniet van muziek van het hoogste niveau met deze actieve luidspreker. Kwaliteit en gebruiksgemak staan hier absoluut voorop.

We spotten ook een nieuweling in de vorm van de Chord Chordette Index streamer. Dit is de eerste muziek streamer en internetradio van Chord Electronics. Hier komt ook nog een USB schijf bij om het geheel helemaal af te maken.

Tot slot krijgen we bij Ludems CommV ook een volledig tentoongesteld overzicht van Dynaudio, Chord, Weiss, Benchmark, CYP, Sim2 en Brionvega. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van Ludems CommV

 

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE